|
|
|
Ali ismail Korkmaz ve Yargi |
Birazcik insanda yana olan birazcik demokrasiden yana olan,birazcik insan yasamindan yana olanlar,Ali Ismail Korkmazin kim oldugunu bilirler..
Gezi olaylarindaki protesto gösterilerinde polisin siktigi tazyikli su ve birber gazindan kacakrken,eskisehirde polis ve firincidin fiziki darp sonucunda katledildi.. Bu genc cocuk 22 yasindaydi universite ögrencisiydi,katledilmesinin tek nedeni iktidarin politikalarini protesto etmek...
Bugun karar durusmasi vardi katledenler nekar ceza aldilar biliyormusunuz 7.5 yil yani üc yil yatacaklar,yani bir insanin hayatini ortdan kaldirmak ücyil
Yasin börül kimdir biliyorsunuz kobani olaylarinda katledil ve katledenlerin hepsi agirlastirilmis mühebbetle yargilaniyor ve muhtemelen hepsi agirlastirilmis mühebbet alacaklar.. Peki vicdanlariniza soruyorum iktidar yanlisini katletmek agirlastirilmis mühebber- Iktidar karsiti olan birisini katletmek 7.5 yil Bumudur demokrasi bumudur hukuk,bumudur bagimsiz mahkemeler... Tercihi siz okuyanlara birakiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm can benim bildigim bu olaydan dolayi o polislere zaten ceza verildi hapis verildi ben öyle biliyorum ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daha önce mahkemede ceza almislardi ama yargitay ceza dairesi cezayi az buldugu icin dosyayi bozmustu ve bugun yeniden yerel mahkeme saniyorum kayserideydi karar durusmasi vardi.. polise 7 ay ceza verdiler firinciya 6 yil 8 ay ceza verdiler polis hic yatmayacak digeri iki bucuk uc yil yatip cikacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yorumun icin cok sag ol her kim olursa olsun allah kötülükten kazadan beladan pislikten insanlari korusun allah cümlemize yardimci olsun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu yazi cok hosuma giti paylasmak istedim Dünyayı verelim çocuklara hiç değilse bir günlüğüne allı pullu bir balon gibi verelim oynasınlar oynasınlar türküler söyleyerek yıldızların arasında dünyayı çocuklara verelim kocaman bir elma gibi verelim sıcacık bir ekmek somunu gibi hiç değilse bir günlüğüne doysunlar dünyayı çocuklara verelim bir günlük de olsa öğrensin dünya arkadaşlığı çocuklar dünyayı alacak elimizden ölümsüz ağaçlar dikecekler foto: malik kaya ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili dilara dunyanin ne kadar adeletsiz oldugunun bilincindeyim,örnegin abd nin silaha ayirdigi payi afrikaya gönderse hic bir cocuk acliktan ölmeyecek.. Kapitalist sistem insanin sömürüsü üzerinde insa edilmistir..onlar icin insan sadece kardir daha fazla nasil sömürürüm..mezarda nasil emekli yaparim.. Adalet denilen oldu hep iktidardan yana gucluden yana olmustur,bu sadece bizim gibi ülkelere özgü bir durum degildir.. Demokrasisi biraz daha oturmus özellikle iskandinav ülkelerde demokrasi insan haklari hukuk biraz daha dengeli hareket eder.. Bizim gibi demokrasi kültürü yerlesmemis ülkelerde hukuk haklinin yaninda degil her daim guclunun yaninda olmustur..bu sadece akp dönemini iliskin bir durum degil..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tekral slm can sni az biraz tanirim hic kimseye hakaret etmez dislamaz hor görmez insansin senin forumlarin ve yazilarin cok agir beliki bilincli insansin senin daha bir yazini yada bir resim koplayip yükledigini görmedim hep gercek konusan dogruyo süyliyen birisin senin gebi iki kisi daha var buyle gercekleri konusan senin güzel yüregine insanligina cok tskürler allah hersey gönlüne göre versin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok güzel yazi '' Bir kıtlık çekiyorduk, bir kıtlık... Say ki varlık içinde yokluk..! Dağ taş insan kaynıyordu... Oysa kalmamıştı,bir gram insanlık...'' ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok seviom buyle aile forumlarini ve yasami gercekleri allah senden razi olsun yüregi güzel insan ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim hihriban hanim,aynen öyle hayim boyunca dislanmaya karsi olan birisiyim butun derdim toplum olarak özgür demokratik,insanca yasayacagimiz bir duzen bunun icin cabaliyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben sana tskür ederim anlayisin icin sag ol iyi gün dilerim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne yaziiki böyle elif,bir ülkede yargi iktidarin emrinde olur bagimsiz olmasa adalet beklemek hayaldir..ama ne yazikki anlatamiyoruz bunu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!