125 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 29.03.17, 12:25 @kararsiz-esmer Nr.: 41 Antworten

Almanya'nin silah ambargosu
merhaba,öncelikle ben bir hayirci olarak akisyon arkadasin yazilarini okuyunca tepki gösteriyorum cünkü cok fazla abartiyor ve fark etmiyor referandum sürecinde tarafsiz ortada kalan insanin aksiyonun yazilarini okusa hayir verecegine evet veririr..
  Burda herkes kendi dusuncelerini aktarmaya calisiyor hic kimsenin bu ülkede yasama cek git deme hakkina sahip degil bu irkciliktir,nasilki türkiyede ya sev terk demek ne kadar tehlikeli ve yanlis ise..
 Tabiiki elestirecegiz ülkemizi sevdigimiz icin ülkemizin ekonomik demokratik refah ve adalet olarak güzel olmasi icin cabaliyoruz butun derdimiz bu yoksa nden bu kadar kendimizi yoralim..
 Akp nin ilk 7-8 yillik dönemi nasil oldu toplumu yumusatarak eski söylemler yerine sürekli bir yenilikciligi dillendirerek demokrasiyi dillendirerek,bunun icine cözüm süreci aleviler meslelesi gayri müslümlerin mülk edinme meselesi,askeri vesayetin kirilma meselesi vb,bunlar akp nin olumlu siyasetiydi...gecmis partilere nazaran görünür olan yol vb hizmetlerde daha görünür kiliyordu..
  Son bes alti yildir ne oldu güclenince kendi kurucu felsefesini birakip düne kadar erdogan bahceliye söylemedigini birakmiyordu milliyetcisin irkcisin vb söylemler ama ne yazikki simdi akp mhp cizgisine evrildi..
 Gecmis demokrasi söylemler yerine otoriter tek adam anlayisi ben yaptiysam dogrudur,toplumun demoktaik kurumlarin sesine kulak tikayan bir yaklasima sahip olmaya basladi..
BIzler bu gidisattan rahasizin cünkü bu yaklasim ötekilestiren kutuplastiran bir yaklasimdir,gücü elinde bulunduran iktidar olan daha saglikli sag duyulu yaklasmasi gerekiyor....
Aynen bu sitede oldugu gibi normal bir insanin yazisiyla siteyi yöneten yazisi yöntemi uslubu ayni olmamali,yönetenin daha tarafsiz adil olmasi gerekiyor..
0

Beitrag gepostet am 29.03.17, 14:41 @_kitty_ Nr.: 42 Antworten

mesleleri bilmeden nasilda ahkam kesmesi biliyorsun..sana önerim kity hanim bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma biraz arastir bak neler oluyor...konu aciyorsun ama anlamini kendin dair bilmiyorsun oysa insan actigi konu hakkinda biraz bilgi sahibi olur..demissinki türkiye kendi silahini yüzde 90 kendisi üretiyor....türkiye hangi silahi üretiyor ürettigi  kirakkale piyade tüfegi,son olarakta bir tank icat ettiler ve ne yaziiki onunda parcalarinin cogu disardan geliyor..savas ucagimi üretiyoruz denizaltimi üretiyoruz?balistik fuzemi üretiyoruz askerin ve polisin kullandigi otomatik silahlar bile amerika ve rusyaya ait..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!