104 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 25.03.17, 00:45 @_kitty_ Nr.: 21 Antworten

Almanya'nin silah ambargosu
it2
Kein automatischer Alternativtext verfügbar.
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 00:48 @creative Nr.: 22 Antworten

Gercekten bu sefer koptummm, harikaa bu kadar yorumlanir bu yapilanlar
kimse ellerine saglik.
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 00:51 @aksiyon Nr.: 23 Antworten

suriye ye girdik basari saglayamayan kim ? el baba kadar deasdan temizledik... münbice de sira gelecek ... almanya ya savas acan yok bu gerginlikler almanya nin türkiyenin ic islerine burnunu sokma merakindan kaynaklaniyor... türkiye yi suclayacagina git almana söyle size ne diye ama diyemezsin tabi tasman onlarin elinde
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 00:56 @aksiyon Nr.: 24 Antworten

Amerika, tüm Avrupa Suriyede birlik olmus, Türkiyeye kari savastiklarini görmüyorsun herhal.
onlarin yaptigi bir seye gözlerinizi dört acarsiniz, Türkiye Dünyayi fet etse göremezsiniz,Türkiyeye karsi Gözleriniz kör olmus sizin.
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 00:58 @aksiyon Nr.: 25 Antworten

senin alman k9 köpegi oldugunu bilmeyen yok zaten  gevurlarin itlini yapmaya devam et satilmis herif gerekirse rusya ya da kafa tutariz kimseye egilmeyiz senin gevurun köpekligine soyundugun gibi
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 01:13 @aksiyon Nr.: 26 Antworten

Bu kadar bos yorum okumadim daha inan, cevap vermeye gerek görmüyorum artik.
olsa olsa yorum bu kadar bos olur,laf olsun torba doldursun.
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 01:17 @aksiyon Nr.: 27 Antworten

ekmegini yiyorsam vergisini de veriyorum ... almanyada bircok ülkenin vatandasi oturuyor ... hangisi ülkesine senin kadar düsmanlik yapiyor? sen orda üc kurus icin kanini bile satarsin ... ama neyse havlayan köpek isirmaz senle ugrasmicam vakit kaybi zaten lüzumsus bir zersevatsin
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 01:30 @_kitty_ Nr.: 28 Antworten

Lafin kisasi,Allah Cumhurbaskanimizi basimizdan eksik etmesin,din iman gücü ile yasiyor zaten,bedelini büyük ödetecek onlara.
her seyin zamani vardir,bilip yapamadigi,söylemek isteyip söyleyemedigi vs zamanini bekliyor.
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 01:36 @aksiyon Nr.: 29 Antworten

yazmıyım yazmıyım diyorumm dayanamıyorm sen her açtıgın konuda yaptıgın her yorumda TÜRKİYE CUMHURİYETİnin seçilmiş cumhurbaşkanına ve dahil TÜRKİYE hakkında sürekli sallayacaksın bir sorun yok ama sana karşılık olarakta avrupa ülkelerini örnek vererek yazanlara alman devletine küfür ediyorsunuz diye iftira atacaksın üstüne birde ülkenizi çok seviyorsanız gidin TÜRKİYEde yaşayın diyecek kadar küstahlaşacaksınız..

evet diyenlere ülkesine laf söyletmeyenlere madem ülkenizi çok seviyorsunuz gidin TÜRKİYEye yerleşin diyorsun mademki hayır diyerek ülkene fayda saglayacagını düşünüyorsun aynı şey sizler içinde geçerli degilmi mademki hayır diyerek ülkene fayda saglayacaksın sende git TÜRKİYEde çalış TÜRKİYEye yerleş..

ve burada sürekli cumhurbaşkanı erdoganı konu alarak TÜRKİYEye düşmanlıgı yapmak sizlerin ne kadar samimi olmadıgınızı ortaya çıkarıyor aynı avrupa basını gibi sürekli TÜRKİYE aleyhine saçma yazılar yazıyorsunuz..

senin korkun burası okunuyor aman haksızda olsa avrupa ülkelerine laf söylemeyim burası okunuyor sonra benide sınır dışı ederler korkusumu var merak etmeyin aslanlar gibi TÜRKİYE var nasılki zor durumda kalan baska devletlerin mazlumlarına yardım ediyorsa kendi vatandaşını kapıda koymaz..

biraz cesaretiniz varsa neredeyse 48 saat TÜRKİYE aleyhine yayınlar yapan manşetler atan avrupa basınına laf söyleyin onlar gibi ülkenizi sınır dışı ediliriz korkusuyla satmayın..
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 01:53 @kararsiz-esmer Nr.: 30 Antworten

ayrıca bu site için akp yanlısı site diyorsunuz böyle olmadıgı açtıgınız konulardan yaptıgınız yorumlardan açıkca bellidir 3 tane TÜRKİYE hakkında ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANI hakkında açılan taraflı konular varsa diger konuların çogu aksine açılan konulardır sizlerin sandıgı gibi bu site yanlı bir site olmuş olsaydı şu açtıgınız konuların ve yaptıgınız yorumların hiç birine izin verilmezdi ve sizlerde bunun farkındasınızki bu sitede yazdıgınız kadar hiç bir sitede bukadar rahatca eleştiride bulunmuyorsunuzdur..

hani diyorsunuzya TÜRKİYE yasakcı bir ülke insanlar fikirlerini özgürce ifade edemiyor.. bu site almanyada açılmış bir site sürekli site hakkında okunuyor şikayet edecegiz gibi yazılar yazarak sizler almanyanında yasakcı bir ülke oldugunu açıkca beyan ediyorsunuz biz site olarak veremeyecek hiç bir hesabımız yoktur kimlerin kimlere özel olsun genel olsun yazdıkları her şekilde kayıt altına alınıyor o duruma gelindiginde bizlerde yetkili mercilere sunarız..

nasılki avrupa ülkelerinin insanları TÜRKİYE CUMHURİYETİ hakkında konuşma özgürlügü varsa TÜRKlerde aynı hakka sahiptir..
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 02:00 @_ah_kalbim_ Nr.: 31 Antworten

slm asilcim burda _kitty_ forum acmis hic evetle alakasi yok sende ikiden birden bana yazip evet diyon istedigini yaz evetmi diyon hayirmi diyon o senin bilecegin nese saygilar
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 02:10 @aksiyon Nr.: 32 Antworten

sen almanyada yaşadıgın içinmi almanya devletine toz kondurmuyorsun yani yaşadıgın ülkeye göremi demekki suriyede yaşasan esada toz kondurmucaksın

ayrıca benim siyasetle alakalı kendi düşüncemi sabit fikirli insanlarla oturup yazışmam herkesin dogrusu yanlışı kendinedir..

diyorsunya rusyada şöyle oldu amerikada böyle oldu almanyada hollandada vs.. işte siyaset böyle birşeydir bu gün kavga ederler yarın barışırlar bu yüzden sınır dışı edilme korkusuyla kendi öz vatanınıza sallamaktan vaz geçin hadi diyelimki avrupa sizleri sınır dışı etti nereye gideceksiniz hangi ülkeye sıgınacaksınız yine o hiç begenmediginiz ülkenize döneceksiniz bu yüzden sürekli avrupa agzıyla yazmayın TÜRKİYEmde çookk güzel şeylerde oluyor biraz araştırırsan sende farkına varırsın ama cumhurbaşkanı erdogan düşmanlıgı gözlerinizi kör etmiş
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 02:39 @aksiyon Nr.: 33 Antworten

sesimizmi çıkmadı halepe suriyeye musula ve diger saldırı altında olan ülkelerin mazlum halkına kim sahip çıktı tırlar dolusu yarıdımlar gitti kızılayın diyanetin ve diger yardım kuruluşu sitelerini kontrol edersen anlarsın ayrıca oralarda yaşanılan olayların sadece TÜRKİYEnin sorunu degildir tüm dünyayı ilgilendirir TÜRKİYE elinden geleni yapıyor ve yapmaya devam ediyor hepisinede TÜRKİYE sahip çıktı araştırırsan hangi ülkede nekadar mülteci var anlarsın

ayrıca ben merkeli severim efendi ve kibar bir bayan yanlışı dogrusu kendine hiç bir hükümet akkaşık degildir benim cumhurbaşkanımda ak kaşık olmaya bilir kuldur beşerdir ama süreklide bir insan üzerinden sallamak olmaz degilmi sürekli cumhurbaşkanı erdogan hakkında yazacagınıza birazda putine trumpa ve diger avrupa ülkeleri yöneticileri hakkında yazınki diyelimki evet haklısınız ama sürekli bir insan üzerinden siyaset yapmak bayıyor
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 03:09 @aksiyon Nr.: 34 Antworten

evet almanyada yaşayıp almanyayı karalamıyorsun ama TÜRKİYEde yaşamayıp TÜRKİYEyi karalıyorsunuz ve bunada özgür düşünce diyorsunuz zaten sizlerin demokrasi anlayışı tek taraflıdır yaşadıgın almanyada 48 saat TÜRKİYE aleyhine karalamalar yapılacak TÜRKler buna tepki gösterdiginde ise begenmiyorsan çek git denilecek öylemi ne ala memleket  ne yani şimdi hem TÜRKİYEde yaşayıp TÜRKİYEyeyi karalayanlar TÜRKİYEyi terkmi etmeli ozamanda nerede kaldı özgür dücünceler fikirler diyeceksinz TÜRKİYEde özgürlük yok der işin içinden çıkarsınız
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 08:01 @mehriban Nr.: 35 Antworten

Ilahii tatlimm sen   her  EVET i  refarandum  sanma,,, EVET demek  onaydir ,, yani  konu ile  ilgili  EVET  EVET  dogru  anlamindaydi   ))))))

Senin bu  hallin  eylenceli gelmeye basladi  severim  seni...

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 08:40 @_ah_kalbim_ Nr.: 36 Antworten

asilcim senmi yaziyon esinmi yaziyor cocuklarinmi yaziyor bilemiyorum telefonda baska konusuyon burda baska nese eylenmenize bakin size güzel eylenceler hayirli gün dilerim
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 10:01 @mehriban Nr.: 37 Antworten

Esim  de  cocuklarimda benim adima  yazmaz canim,,  telde  yada forumda  ne diyorsan  ona   cvp  veriyorum...
-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 13:25 @_kitty_ Nr.: 38 Antworten

dis devletlerinin hayirina yapilan yorum.
0

Beitrag gepostet am 25.03.17, 22:00 @creative Nr.: 39 Antworten

Bu ablemin yanina erdoganda yakisirdi.onunda olmak istedigi bu
0

Beitrag gepostet am 29.03.17, 00:33 @_kitty_ Nr.: 40 Antworten

neymiste Türkiyeye silah ambargosu uygulayanlar varmismismista
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!