|
|
|
Almanya'nin silah ambargosu |
Teröristlere serbest olan Alman silahlari,Türkiyeye yasaklandi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verdigi neydiki ,, sartli silah veriyordu pkakaciklarina dokunma diye  ,, parcalari eksik,, aman kalsin... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hic üzülmedim,bahane ile iki yüzlüllerini görmüs olduk. Sahtekärlarin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm can almanya en iyi dostumuzdu olan olaylar yüzünde dostluk biti kac gundur almanya cogu kanallarda gösteriyordu tatismalar oluyordu cünki almanya nazi diye diye fasist diye diye almanyada türkiyeyle butun iliskisini kesti tanlar silahlar ve alis veris artik olmiyacak yani herseyi kestiler ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynenn.... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizlere hepnize hayirli cumalar dilerim kendinize iyi bakin saygilar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olaylari kim baslatti mehriban, tesvik onlardan gelmedimi? Akillari sira Türkiyeyi cezalandiyorlar, son zamanda Müslümanlara karsi artan düsmanliklarida göz ardi edilemez. Iyi günler diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yorumun icin sag ol almanyada 3 bucuk milyon türk yasiyor yani insanlarimiz hic istemem düsman düsman olmayi nese tekral yorumun icin tsküler sizde iyi gün dilerim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
varsin satmasin baska satici mi yok ...zaten cogunu kendi ütetiyor türkiye üretemediklerini de baska ülkeden aliriz ... almanya bu karar la ancak kendi ayagina sIkar... türkiye gibi büyük bi pazari kaybeder.... bu neye benziyor... mesela kaufland bana hausverbot verdi diye ben alisveris yapmakdan mi vazgecicem  bende aldi ye lidl yada penny ye giderim nolacak  hata belki hayrimiza bile olabilir yerli sanayiye daha da önem veriririz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mehriban kimse düsman olmak istemez. Huzurlu güzel yasamak varken,neden huzurumuz bozulsun. Referendum secimi Türkiyeden daha cok avrupaya stress yapti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne referandummuş be arkadas, 18 maddelik anayasa degişikliği yapicaz butun gavurlari bi garin agrisi tuttu.. adriyetikten cin seddine kadar herkes karşi.. ulan referandum turkıyede oluyo size noooluyo  demekki neymis kuyruklarina fena basmis olacagiz iste bu yüzden EVET  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlisim yoksa yüzde doksan silahimizi kendimiz üretiyoruz, hem Türkiye Almanyadan önce biz sizden silah almiyoruz veya almayacagiz artik demis, gurur meselesi yaptilar herhal  biz size silah satmiyoruz deme geregi gördüler diye düsünüyorum, Türkiye icin aynende bir tesviktir ayni zamanda, parasi olan icin her yer dükkan  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
almanya da secim oldugu icin bunlar hep secim yatirimlari kendi kamuoyuna bak türkiye ye ambargo koyduk ara gazi göz boyama baska da bisey degil  gec bunlari sanki türkiye silahsiz mi kalicak alman satmiyor diye  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumuna katiliyorum koskocamn bir evette benden EVETT Dünyayi ayaga kaldirdik Masallah  Bahane ile dostumuzu düsmanimizi ögrenmis olduk cok sükür,adimlarimizi artik ona göre atariz.cat catlasinlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu gün haberlerde dinledim, Merkel hanim, nerede su an bilmiyorum,hitzler selami ile karsilanmis, birde reisimize kizarlar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kafamda hic bir sey yok inan bagayi iyiyim, sadece biraz yorgunum isten geldim. Gerekirse yerine görede savacagiz tabiki. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

EVET EVET EVET..... ----- GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP ÝsE SevMeYe SeBePTiR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!