93 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 24.03.17, 09:56
Nr.: 1
Antworten
_kitty_
Dailsy sabah in ap'de yasaklanmasi
Konuyla ilgili yorum ve düsünceleriniz rica olunur arkadaslar.
0
Beitrag gepostet am 24.03.17, 13:23
@_kitty_
Nr.: 2
Antworten
creative
kisas sa kisas türkiye de onlarin gazetelerine benzer uygulamayi yapmali ...
0
Beitrag gepostet am 25.03.17, 00:09
@creative
Nr.: 3
Antworten
_kitty_
Cumhurbakanimiz son konusmasinda,her yapilanin cevabi verilecektir,önce secimi bir atlatalim diye seslendi.
0
Beitrag gepostet am 25.03.17, 12:48
@_kitty_
Nr.: 4
Antworten
creative
bilmem anlatabildim mi ver mehteri
0
Beitrag gepostet am 25.03.17, 13:02
@creative
Nr.: 5
Antworten
_kitty_
Iste bu kadar,yorum yerinde olmus
0
Beitrag gepostet am 26.03.17, 01:36
@creative
Nr.: 6
Antworten
pusu_vadi
maddeyi koyana bakacan bilmem anlatbildimmi ver mehteriii verrrrrrrrrrrr.....sanirim bu refandandumun en öz ve anlamli konusmasi bu...
0
Beitrag gepostet am 26.03.17, 06:29
@_kitty_
Nr.: 7
Antworten
pusu_vadi
kityy ablam gercekleri görmek gerek artik,REISIMIZ ne dedi maskeli bola sona ermisdir...benim bu konudaki düsüncem dünyadaki her ülke kendi cikarlarini düsünerek haraket ediyor,trump basbakan olunca ne dedi CNN i yalan dolan asilsiz haber yapmakla sucladi amborgoyu koydu..bize bakalim türkiyede o kadar terör örgütlerinin o kadar dis güclerin misyonlugu yapan gazateci yazar var,,birini iceri atinca hem icerde hem disarda basiyorlar yaygarayi,vay efendim özgür basin susturalmaz vay efendim gazetecilik suc degildir vay efendim gazeteciler tutklanmazmis vs vs vs...son olaylardan ders cikarmamiz gerek kritik bir dönemdeyiz üzerimize oynanan oyunlar katlanarak artacak ...ben her zaman sunu savundum biz MECRU MÜDAFA HAKKIMIZI hala yerine getirmekte zorlaniyoruz,,daha sert daha kararli daha hizli birsekilde tüm bu ser düzene karsi adimlar atilmali,,,erdogana diktami diyorlar varsin desinler ama icerde disarda artik su diktaligini 16 nisandan sonra göstersin...
0
Beitrag gepostet am 26.03.17, 12:41
@_kitty_
Nr.: 8
Antworten
trdca
2 X 2 = 4 ise, EVET , Yes , Ja , Da , .....
Yok ozgur , hur iradesiyle, yetismis 18 yasini gecmis diye cok bilmis, bilgi olmadan fikir ureten, fikir yuruten, sosyal democrat , beseri den uzak ama bireyselligi de kimseye kaptirmayip, esitligi adalet sanip da 4 disinda butun cesaretiyle baska rakamlar soyleyip, bir de saygi bekleyen arkadaslar..
Inanin HAYIR derseniz ulkemizin gelecegi hizla kotuye gidecekk..
0
Beitrag gepostet am 26.03.17, 23:32
@pusu_vadi
Nr.: 9
Antworten
_kitty_
Yazdiklarina harfi ile katiliyorum pusu_vadi daha fazla zaman kayip etmeden Insallah basaracagiz,17 Nisan baslangimiz olacaktir.
Ne yazikki dis ülkeler kadar icimizdede rahat hareket etmemize engel olanlar var,buda cok üzücü tabiki.
Tükiyemizi daha cok zor günler beklediginide unutmayalim.
Umudumuzu kayip etmeden yola devam,Insallah.
0
Beitrag gepostet am 26.03.17, 23:35
@trdca
Nr.: 10
Antworten
_kitty_
Bir seyde gönlü olmayan her zaman her seylere bahane bulur,iste bunlarinkide budur,ama engel olamayacaklar Insallah,Allahin yardimi ile basaracagiz.
Tabiki kocaman EVET.
0
Beitrag gepostet am 26.03.17, 23:50
@_kitty_
Nr.: 11
Antworten
trdca
55>% EVET...Sonrasinda icimizdeki Hayircilar anyayi konyayi anlayacaklar ve ilerideki EVET CILER 70% lere cikacak.Bu sayili gunler cok kritik.Ok yaydan cikdi birkere. 45% HAYIR ,belgesellerdeki gibi ulkemizi bekleyen cakallari dusunun..
0
Beitrag gepostet am 26.03.17, 23:59
@trdca
Nr.: 12
Antworten
_kitty_
Simdi aslan gibi kükürdüyor onlar.
biz 17 Nisan basarimiza ulasalim, yazilarla burada öyle cirit atanlar ya kedi kesilirler,yada bir süre kayip olurlar,bir daha bir dahaki secim zamani gelir kükürderler
13 yildir secim zamani yaptiklari gibi.
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!