93 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.03.17, 00:30 Nr.: 1 Antworten

15 yil önce
elestirdigi seylerden bugün yapmadigi hic birsey varmi ...https://www.youtube.com/watch?v=RmU9zYzBkd4
-----
adamına göre Verfügbar !
0

Beitrag gepostet am 21.03.17, 00:30 @dirilis_la_vie Nr.: 2 Antworten

15 yil önce

-----
adamına göre Verfügbar !
0

Beitrag gepostet am 21.03.17, 12:38 @dirilis_la_vie Nr.: 3 Antworten

15 yil önce
türklügümüzü ve inancimizi sorgulayanlar dönüp aynaya baksinlar...görecekleri karsisinda ne hissederler bilemiyorum,zira hissedebilmek icin önce vicdan gerek...
-----
adamına göre Verfügbar !
0

Beitrag gepostet am 21.03.17, 12:39 @dirilis_la_vie Nr.: 4 Antworten

15 yil önce
mustafa biberoglu....hayir diyenin kani süpheli,türk degil,müslüman hic degil...kilis akp medya baskani
-----
adamına göre Verfügbar !
0

Beitrag gepostet am 21.03.17, 12:50 @__elif__ Nr.: 5 Antworten

15 yil önce
aslm elif,elestirecektiki,önce kendine hayran bir kitle olusturabilsin,sonra da onlari uyutabilmesi kolay olsun 
-----
adamına göre Verfügbar !
0

Beitrag gepostet am 23.03.17, 16:34 @dirilis_la_vie Nr.: 6 Antworten

15 yil önce

Ülkemizin ö ncesini  ve  sonrasini  iyi  gözlemleyebilenler  gelecege  dair   EVET  diyor....

-----
GüZeLi Güzel YaPan EdePTiR ~ EdEP İsE SevMeYe SeBePTiR
0

Beitrag gepostet am 23.03.17, 16:37 @__elif__ Nr.: 7 Antworten

15 yil önce
Koyun  demiyorum severim  koyunlari  ,,  arizali  beyinler   kimler  tartisilir  elif...
-----
0

Beitrag gepostet am 23.03.17, 16:47 @dirilis_la_vie Nr.: 8 Antworten

15 yil önce
slm can evet desek ne olur hayir desek ne olur hersiyin hayirlisi olsun
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 23.03.17, 18:07 @dirilis_la_vie Nr.: 9 Antworten

15 yil önce
Adamin biri gecen demis,1 ay calismanin bedelinin saraydaki 1 bardak parasi bile etmemesi kadar ACI...
-----
adamına göre Verfügbar !
0

Beitrag gepostet am 23.03.17, 23:32 @_ah_kalbim_ Nr.: 10 Antworten

15 yil önce
teknik teknoloji ukuslararsi kuresellesme sistemine entegre bir dönemde 15 yillik bir iktidarda bunlarin yapilmasi neden bu kadar abartiliyor anlayamiyorum,,konya kadar bir hollanda 80 milyonluk tr nin iki uc kati kadar deger uretiyor..hic soruyormusunuz biz ne uretiyoruz,tarim ihrac eden ulke tarim ithal eder duruma geldi,hayvancilik keza öyle..hangi fabrika actik hangi mali uretip dunyaya pazarlliyoruz..kücücük ülkeler tlf uretiyor ve karsiliginda triyon dolarlar aliyorlar bir tlf bile uretimiyoruz,,
koprü yok yapiyoruz bol bol ve bu koprüleride yabanci sermaye yapiyor dunyanin en pahali gecislerine sahibiz ve birde isteniler ölcüde arac gecmezse devlet güvencesi veriyor ve senin benim vergilerin o sirketlere peskes cekiliyor..
 Akp herseyi kötü yapiyor demiyor bu sadece akp meseleside degil torkiye meselesi ama sadece sunu belirteyin yapilanlari  abartmayin
0

Beitrag gepostet am 23.03.17, 23:44 @dirilis_la_vie Nr.: 11 Antworten

15 yil önce
15 yil önce gibi hastane kuyruklarında sürünen ve tuvalete milyonlar ile giden biri mi olmak istiyorsun..SSK yı batıranlar, bankaları hortumlayanlar, parası yok diye hastasını hastaneden çıkaramıyanlar ülkesinimi özledin. 
Türk milleti o sayfayı kapattı.  Bugün evet deme günü
0

Beitrag gepostet am 23.03.17, 23:52 @gelenekci Nr.: 12 Antworten

15 yil önce
17 milyon  nüfuslu Hollanda ihracat da dünya 7.si,80 milyon nüfuslu Türkiye dünya 27. si..ama onlarin ekonomisi cöküyor biz ise dünya lideri oluyoruz..bende diyorumki Hollanda google haritada niye gözükmüyor
-----
adamına göre Verfügbar !
0

Beitrag gepostet am 23.03.17, 23:57 @frankly Nr.: 13 Antworten

15 yil önce
bence sen karistiryorsun ayakkabi kutularindaki milyon dolarlardan gahsediyorsun galiba
0

Beitrag gepostet am 24.03.17, 00:11 @__elif__ Nr.: 14 Antworten

15 yil önce
bence evet desek ne olur hayir desek ne olur yaklasimi dogru degil,bu siradan bir secim degil bu hepimizin gelecegini ilgilendiren bir secim...evet cikarsa hepimizin malumu padisahim cok yasa..
hayir cikarsa cokseymi degisek belki kisa vadece cok sey degismeyecek ama toplumsal muhalefetin farkli kesimlerin kendine guveni artacak ve bubdab sonraki gelismelere karsi daha duyarli olacak ve ayni zamanda demekki  katildigimizda degistirebilbiliyoruz gucunu elde edecek ayni zamanda otoriteye boyun egmeyecek,demokrasiye özgürlüklere sahip sahip cikacak
0

Beitrag gepostet am 24.03.17, 00:21 @__elif__ Nr.: 15 Antworten

15 yil önce
slm elifcim senin ve baskasinin düsüncesine fikrine saygim sonsuz ben hep hayir demisimdir ama artik hic bise demiyorum ve herseyin hayirlisi olsun diyorum
-----
0

Beitrag gepostet am 24.03.17, 00:33 @sercan111 Nr.: 16 Antworten

15 yil önce
bakin deminde ifade ettim ben akp herseyi kötü yapiyor demedim ve ben degerlendirme yaparken gecmisle kiyaslamam cünkü gecmisteki hukumetlerin hic birisini desteklememisidir oy vermemisimdir..akp önce cok iyiydi akp den sonra cok kötü oldu demedim tabiiki gecmise göre iyi yaütigi yönettigi yanlarida var kötü yanlarida var...ben sadece yok koprü vb bu kadar abarmayin diyorum sanki yeni icatlar icat etmisiz gibi sanki cag atlamisiz sanki kisi basina dusen milli gelir cok artmis.. sanki siddet hic yok,savas yok,sanki yilda ortalama 500 kadin erkek siddetiyle katledilmiyor,sanki muhalifler gözaltina alinmiyor,sanki toplumun bir kesimi ötekilestirmiyor,sanki kankalarla bereber yiyip sonra birbirini yemiyorlar feto gibi..sanki camatlerin önu acilmiyor,
sanki üniler cendere altina alinmiyor..sanki tr de bilim uretiliyor,,
0

Beitrag gepostet am 24.03.17, 00:43 @__elif__ Nr.: 17 Antworten

15 yil önce
habir yol yaptik kopru yaptik bina yaptik sunu yaptik bunu yaptik diyorlar..
bir ulkede insan haklari demokrasi baris sorgulaniyorsa
toplumun bir kesimi kendisini huzursuz hisediyorsa
ülke khk larla yönetiliyorsa,
bilim ureten uni hocalari görevden aliniyorsa sirf muhalif olduklari icin
halen kadin ikinci sinif muamelesi görüyorsa
her secimde oldugu gibi esya posetleri dagitiyorsa
ummetci itaatci bir toplum yaratiliyorsa
butun ulkelerle sorun yasaniyorsa
illaha ben padisah olacam diye butun sistem alt ust ediliyorsa
yargi bagimli hale getilriyorsa
butun muhalif kesimler cezaevlerine tikiliyor taciz ediliyorsa vb vb
ben ne yapayim yollari kopruleri...özgürlügüm herseyden önemlidir
0

Beitrag gepostet am 24.03.17, 12:23 @gelenekci Nr.: 18 Antworten

15 yil önce

Slm  gelenekci,,  anlasilmayacak  bir sey   yok....

Cok  basit  bir  örnek...

Avrupa 1960 larda   aya  uzaya  cikarken,,  Türkiye  cumhuriyeti ..halkin sectigi  basbakani  asiyordu,,,,

Yil olmus 2016  Sayin  Erdogan  Uzaya  uydu  firlatirken  Cumhuriyetci  gecinen    ama  allakasi olmayanlar    hükumeti  yikmak icin     yemedikleri  halt  kalmiyordu...

Ve  artik  yeter   demek   bile  Refaranduma  EVET  demeye  sebebtir.....

-----
0

Beitrag gepostet am 24.03.17, 12:25 @_ah_kalbim_ Nr.: 19 Antworten

15 yil önce
asilcim kiz dunden beri burda yatin galiba caninmi sigliyor 
-----
0

Beitrag gepostet am 24.03.17, 12:30 @mehriban Nr.: 20 Antworten

15 yil önce

Hayirdir  canim  TB  nöbetindemisin....

Dikkat  et   kim  yatiyor kalkiyor  sasirma ...  

Huzurlu  uykumu  cektim ,,    birazdan  disari  cikicam ..  hayat  sanaldan ibaret  degildir..  arada bakmak  kafi......

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

15 yil önce