|
|
|
sokak hayvanları.. |
istanbul/bakırköy atrium alışveriş merkezinde çekilmiş harika bir fotoğraf. ) ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sokak hayvanları.. |
buda oysho magazasi istanbul şubesindeki güzellikler

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sokak hayvanları.. |
Öyle hemsom kesinlikle var benim Tr de yazlıktaki komşum var mesela yaz kış orada yaşıyor ona kedi annesi diyoruz bahçesinde 20-30 kedi besliyor, kadın sabahları kendi kahvaltı etmeden kedilerine sut ısıtıp sut ekmek veriyor sularını hiç eksik etmez birde gidip balık pazarından toplayıp ziyafet çektiriyor bunları görünce çok seviniyorum ama en çok duygulandığım yavru kedilerin gözleri hassas ya ve hemen müdahale etmeyince kor kalma riskleri var onları bile tutup veterinere götürür hergün damlasini verir iyiki böyle insanlar var Allah uzun omur versin inşallah ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sokak hayvanları.. |
Allah iyi kullarından razı olsun hemşom rabbim böyle insanların eksikligini göstermesin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sokak hayvanları.. |
Amin hemsom ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sokak hayvanları.. |
Allah razı olsun hayvanların sogukta üşümemesini saglamak ve karınlarını doyurmak güzel.. ayrıca o karşı çıkanlar sogukta yarım saat beklesinler bakalım dayanabileceklermi nediyim Allah merhamet versin içlerine. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sokak hayvanları.. |
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sokak hayvanları.. |
güzel paylaşım tşkederim barshan.. bende izledim bu videoyu kimi insan zordurumda kalana yardım eder kimi insan görünümlü canavarlarda iyi insanları yok eder bugün okudum iyi bir adam kediler üşümesin diye mahalleye kedi yuvası yaptı diye insan görünümlü yaratıgın teki o adamı öldürüp kaçıyor yakalanıyor içeri atılıyor ama ne çare vay gidene..İNSANLAR ÇOGALIYOR AMA MALESEF İNSANLIK ÖLÜYOR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sokak hayvanları.. |
insan olarak iyilik yapmak çok güzel çok büyük bir nimet egerki insan olarak iyilik yapabiliyorsan bu senin zalim olmadıgını gösterir ve sana ALLAHın bir armaganıdır lütfudur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sokak hayvanları.. |
ben tşkederim cnm ama için sızlamasın artık türkiyede bütün iyi insanlar seferber oldu artık sokakta yaşayan sessiz komşularımız aç kalmıyor devletimiz veteriner eşliginde her sokaga arazilere yiyecekler götürüyor barınaklar kuruyor ALLAH tüm iyilerden razı olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sokak hayvanları.. |
bu senede felaket bir soguk var her yer kar buz tutmus kim bilir hayvanlar ne haldeler allah her canli kuluna yardim eylesin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sokak hayvanları.. |
amin canim amin ve güzel yorumun icinde cok cok tskürler allah razi olsun tekral tskürler ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sokak hayvanları.. |
canim gercekten cok güzel yazi insanda merhamet fisdan acima olmali ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sokak hayvanları.. |
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!