|
|
|
2017! |
Yeni yıla bir kaç gün kala yılbaşı kutlanırmi kutlanmazmı polemiğime girmeden herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu, bereketli, çocukların hak ettikleri gibi yaslarına göre okumasını oyun oynayabilecekleri alanların olmasını, evi barkı olmayan insanların sıcak bir yuvanın olmasını, hasta olanların iyileşmesini, aç olanların doymasini, sokak hayvanlarına el uzatılmasını, siddet ve savaşın yerine barisin geçmesini, küs olanların barışmasını, çalışanlara sabır ve kuvvet, işsizlere iş imkanı, doğa ya iyi davranılmasını, yalnız olanlara aşk ve sevgi, kafasi çalışmayanlara akıl fıkır temenni ediyorum ...
Sizlere ve ailelerinize iyi yıllar ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
amin gulumde kanında bozıklık olan akillamas akıllanmas akıllansaydı cehennem kurulmasdııı ben yilbası kutlamalarina sıcak bagmıom bize herdaim dua gerek en gücü öleceğiz rabbim imanımızla ölüp gitmeyi nasip etsin emi amin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
Amin kaderim herşeyin hayırlısı olsun inşallah ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
sati ben seni tevitom amin amin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
Bende seni seferim düzgün yazınca daha da çok seferim ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
aiiyh yaf dusgun yasıom isde sangi ne isdonus gosel yasımdan ben riyaldede bıyım degisememgi huhuuuu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
Kız gözüm ağrıii şiveyle konuşsan anlayacağım ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
olemi gali seninle şiveli konusacağum isabalım olarmı  o gozunude ha buradan opeyrum muah |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
Şap şup mucuxss ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
slm, bende senin dileklerine katiliyorum ve ben yilbasini kendimce ufak capta kutluyorum,
her yil sunu diyerek ve sükrederek
bir yili daha kazasiz belasiz, saglikli atlattigim icin ve yeni yilda daha güzel dünya ve bilakis cocuklarin ölmemesi, savassiz vs.. dünya diliyorum
----- Geldim , Gördüm , Görüyorum , Görecegim ve Gidecegim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
veda çıkışına bakyaa şap şup cub  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
Aslm Asos zaten yılbaşının anlamı Bu dur bazıları Noel ile karıştırıyor  maksat aile ile birlikte olup Yen'i yarınlara İyilikler dileyerek başlanması ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
merhaba, bu samimi dileklerine aynen katiliyorum. canlilar arasi yasamin, esit paylasim, huzur ve saglik dolu sosyal yasama dönüsmesini, bu degerlerin bilincinde olan insanlarin sayisinin artmasi dilegiyle. 2017 ve gelecek yillar bütün kirliliklerden uzak olsun. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
İnşallah ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
hecdebilene bikerem aileyi birlesdiren topmlayan bebegdir bol cocug yapsinlar bence boyuyelim boyuyelim birbirimisi yeyelim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
Ahaha deli gaci çocuğa gelecek sunabilen vakit ayıra bilen yapsın derim ben aileyi bir arada tutmak icin olmasin ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
aslinda cocuglarda gabahad demi cannim saliverin getsinler bir hafa alsınlar ema nerdeee  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
slm canim senin ve tum ailenin yeni yeli kutlu olsun nice güzel yillar seninle olsun Yeni yılını tüm yüregimle kutlar daha nice yıllar saglıkla basarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve gecirmeni diliyorum allah herkesin herse güzel göblüne göre versin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
birde tb arkadaslara dostlara yeni yilini candan yürekten kutlarim allahtan dilerim herkes huzur nese icinde yasasin butun güzelikler onlarin olsun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2017! |
Amin canim cümlemizin inşallah çok teşekkür ederim ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!