|
|
|
Yeni yeni yil yaklasiyorr.... |

Noel babanıza söyleyin Halep'e,Musul'a ve Ortadoğu'ya ugramasin. Oralarda ÇOCUK kalmadı. Adın batsin Avrupa, adın batsin İsrail ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adin batsin amarikayi unutmayaalim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu vahsete katkisi olan gözmezden gelen herkesin üzerine olsun allahin laneti  ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani basimizda bir savas cikti milyona yaklasti ölü sayisi,neden cikardilar bu savasi neden bitmiyor hala... bu kadar kirli bir dünya ve heasplarin ortasinda can pazari yasayan masum sivil halki bari cikarin aradanda kim kimi öldürüyorsa öldürsün bitsin bu savas... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

.  ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Allahimmm bu yavrularin masum insanlarin ahini yerde koyma  ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
avrupayi göklere cikaranlar görsün eserlerini koyabildigin kadar sende koy bence ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadi avrupayı anlarım onlar müslüman kanıyla besleniyorlarda ya islam alemine ne demeli onlar neden sessiz kalıyor bu duruma anlamış degilim okadar islam ülkesi içinde sadece türkiye yardım ediyor bugün halep için yardımlar yola cıktı rabbim yollarını açık etsin inşallah |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin inslh kimliklerde müslüman yazinca müslüman olunmuyorki kimin ne yaptigi degil biz ne yapiyoruz ona bakalim duadan askere ilaca gidaya kadar fayda saglamaya calisanlardan allah razi olsun diyelim ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkça ALLAHın gazabı yakındır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin inslh ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BAAK BAAAAK BAAAAAAAAK !... İYİ BAK!. GÖZLERİNİ KAÇIRMA !... PHOTOSHOP DEĞİL !... AİLESİNİN ÖNÜNDE UFACIK BEBEĞİ JİLETLE KESEN RUS DOMUZU ESAD VE Şİİ ŞEREFSİZLERİN YAPTIKLARINA İYİ !.. Niye Açıyoruz Suriyelilere Kapıları Değil mi ? Niye Yardım Ediyoruz Di mi ?...  ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..soylesem.tepki topluyorum .soylemesem vicdanim razi deyil ..bu suriyedeki zulmunnkanin gozyasinin akmasinda BOP baskanininda katkisi var..ona neden bedda etmiyorsunuzz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!