|
|
|
Siyasetten anlayanlar icin exra konu :D))) |
Cok bilmis hanimlar beyler deyin hele bana   ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen sabah leyin otobüse binip okula gittinmi hic ne bosu konseve kutusu gibi tikis tikis oluyodu haala oluyo diskalifiye edildin sen siyasetten anlamiyosun anlasildi  ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzel soru mantikli bir cevabi yok ben araba kullanirkende kemer takmadigim icin otobüstekilerde takmasin sorun yok.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen devam et siyasetten anliyosun ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aklima ne geldi sen otobüs dedinde peki neden bazen ucakta anons yaparlar sayin yolcularimiz lütfen emmniyet kemerlerinizi baglayin diye.???...  ..bide hostestler gelir kontrol eder kemerler baglimi diye tek tek kontrol eder |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok basit ucak düserse kacamasinlar diye  hadi bildim bak vote ver begen simdi ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veto verdim ama bilemedin cevabi...dogru cevap pilotun ucagi hizli sürecegi zamanlar kemer takmak zorunlu olacakti,,heee bazen havada yasaslayip süzüle süzüle gidince kemerleri cikar isigi yaniyor zatenn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
essahmi diyon  ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konumu dagitma baak sikayet ederim seni ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
essah diyom tabiki...dur baska soru gemi yolculugunda kemer takmak zorunlumudur ??? karada takiyoz ucakta takiyoz peki denizde??ß |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yahu hava deniz yollarini gec karayoluna gel hele otobüste niye kemer zorunlu degil onu de baana ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isin mantigini anlatmaya calisiyom sana sordugum sorularla onlari gecersek dogru cevabi bulamayiz..hem zorunlu diye bisey yok trafikte sen kemer takmadan araba süremessin diye bir kuralmi var ??? ben yillardir kemersiz sürüyom |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen nerde yasiyosun benim ödedigim cezalar oooooo ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ceaz yedin diye bunun siniri yok parayla degilmi öde öde sür...hem neden polisler sadece söföre dikkat ediyolar arkadakilere ceza yazmiyolar ??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaziyolar arkadakilerede mecburu ya ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
otobuste kemer takilmamsinin nedeni insanlar daha iyi kaynassin diye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amaa yaziyolarda takan kimmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahaa geldi gercekten siyasetten anllayan biri  iyiki geldin simdi raha uyuyabilirim hadi iyi gecelerrr ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayaktaki adama nasil kemer takacaklar ??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanii demii ayakta kemer varda takmadilarimi sankii uykum kacti gülmekten yaa ----- Zar atmam şansa inanmam, varsa bir şans onuda ben yaratırım |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!