|
|
|
Dövme |
Selam arkadaşlar küçük dövme motifleri arıyorum önerisi olan varmı ? ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
Cix beğenmedim ömür boyu böyle birşeyle gezemem  TSK yinede ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
Kürek kemiğine (schulterblatt) ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
Bu pusteblumeyi bende sevdim sonra bir baktım bir sürü kişide var. Hemen bende düşünmüyorum içime sinmesi gerek ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
Güzel TSK ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
bunu yapabilirmi dövmeci bilmiyom ama süper valla ben hep bakarim böyle bisey olsa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
Benim dövmeci alasını yapar uç boyutlu hemde ama bu bana uygun bir motif olmaz ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
merhaba size herhangi bir motif öneremiyecegim, cünkü dövmenin kanseröjen oldugu tip'ben kesin bilinmektedir. dövme yapildigi sürec iceresinde < 20. yil > mutlaka kansere dönüsüyor. hayatiniza hic bir katkisi olmayacak basit bir heves icin yasaminizi karartmaya degermi. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
aaaaaaaa kiz dövmemi yaptiracan dur bir bakim güzel motifler varsa yüklerim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
uff bunun 3 boyutlusu süper durur ayni canli gibi ben bile simdi koluma yaptirmayi düsündüm bak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
İch auch Heimsieg tut aber weh ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
Merhaba sağlığını düşündüğünüz icin TSK ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
Birtane var zaten canim düşünüyorum ama ne olsun karar veremiyorum ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
Selam asri benim de elimin yan tarafında birtane yazı var yinede çok büyük olmasını istemiyorum bazılarında hastalık her yeri dolduruyorlar. Güzelmiş İrem dericinin ki de gecen Pınar Altuğ nun omuzunda gördüm o da çok güzel maya motifiydi sanırsam ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
Guvenilir ve ısının eğri olmasına dikkat etmen lazım düşünüyorsan benim divmeciden bir örnek vereyim  bekleme süresi iki sene adamda
----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
Hemsommm olacaktı schayze Wörterbuch ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
Biliyorum cok fazla sayfa sayfa var baktikca daha kararsiz oluyor insan ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dövme |
manyak duruyo adam yapmis ilk defa 3 boyutlu dövme gördüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!