|
|
|
Sen olsan ilk önce kimi kurtarırdın? |
Sen olsan ilk önce kimi kurtarırdın? 
----- Dogru olunuz cünkü dogruluk iyilige götürür,iyilikte cennete |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm annem bu yasda denize girmiyor artik korkmama gerek yok no panik yani.... perim yüzme biliyormi sormam lazim sevgilim derken hele bi bogulsunda bakariz duruma göre AMA YANI bu resimde acayip mantiksiz hepsi ayni günde ayni anda mi denize girmisler ne bu sezonda bitti havalar sogudu ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simdi dedigin gemi turuna cikmak icin önce para lazim sonra bu gemi turu ne yöne dogru gidiyormus annem geliyorsa muhakak bubam gilde geliyor ve iste oan sevgili zaten coktan denize düsmüs olur ama cevap olarak annemi sectim. ANNEM DIYORUM ANNEMMMMMMMM ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yüzme bilmiyorum beni kim kurtaracak ----- Yer cekimi kalksin..dünyadan düselim...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
el fatiha  ----- Dogru olunuz cünkü dogruluk iyilige götürür,iyilikte cennete |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Annemi tabiki ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Annem Dünyada olmadigina göre  sevgilide her zaman bulunur  arkadasimi kurtaririm. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Var sayimla gidelim,Gözümü kipmadan tabiki Annemi kurtarirdim Dünya yarisi onlar,onlar olmasa bizler olamayiz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anne tabiki candir yürek önce anne icin atmasida cok dogal.. ama burda sevgili bulunur diyenler ..sevgi öyle kolay bulunmuyor.. kolay dediginiz kisi cocuklarinizin annesi ve herseyinizi paylasdiginiz biri olabilir gün geliyor ailenizle paylasmadiginizi sevgiliniz esinizle paylasiyorsunuz yani öyle kolay kolay bulunmaz ..benim icin burdaki karar cok zor cünkü sonu keske kelimesiyle bitiyor keskeleri hic sevmem keskelerle yasamakda istemem ----- Dogru olunuz cünkü dogruluk iyilige götürür,iyilikte cennete |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!