|
|
|
idam sart bu ülkeye !!!!!!!! |
Bir kurumda kirk tane cocuga cinsel tacizde bulunuloyor ve bunu örtbas edenler mecliste oturabiliyorsa !!! Arastirilmasin diye el kaldiriyorsa daha ne bekliyorsunuz bu ülkedeki adaletten acaba neden son on yildir bu gibi olaylar artis gösterdi???? Cevabi siz düsünün!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burcu abla sana katiliyorum idam sart !!! idam gelcekde hersey yavas yavas yerine oturmaya basladi ve oturacakda O ESKI TÜRKIYE YOK ARTIK !! ----- Dogru olunuz cünkü dogruluk iyilige götürür,iyilikte cennete |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kendi kiz cocuklarini sehvetle öpen deyyuslar... Annelerinin dizinden tahrik olan pezevenkler... 8-9 yasindaki kiz cocuguna nikah kiyilmasini savunan alcaklar.... Kardes esini diger kardese nikahlayan boynuzlular.... Kadin elini SIKMAYIP erkek cocuguna tecavüz eden soysuzlar....döneminden geciyoruz.. Bunlarin orani neden bu kadar artti,incelemek gerekiyor. Özgecan,dan baslayan isyan görülüyorki devam etmekte... Sapikliklarin bu kadar artmasinin nedenleri ve alinacak önlemleri cok iyi analiz etmek gerekiyor. Devlet kurum ve kuruluslarindaki yetkili kisilerin bazi beyanlari ve özellikle dinin siyasete alet edilmesi,toplumdaki yozlasmanin en belirgin özelligidir. Bu da benim nacizane düsüncem. ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burcu.. Taktir edersin ki...insan isyan ederken bazi yanlisliklar yapabilir,benim dediklerim bireysel degil,yani saadece bu olay degil,zaten bu olay bambaska hayvanin bile yapmayacagini insan dedigimiz müsveteler yapiyor. Özellikle bayanlarin siyasetle ilgilenmeleri,hatta girmeleri cok önemlidir. Isvicreye özenerek bir aile bakanligi kurduk,basindaki zat düsman basina,... Egitimsiz kisilere hep önemli görevler verildi,her olayda particilik yapilmazki..Mensup oldugun partiyi bir kenara birakip olaylarin dogru veya yanlis olduguna bakmali,her olayda gardini almak gibi bir zayiflik ve acizlik var. Mevcut iktidarin icindeki degerli kisilere sözüm yok ancak genel icraatlara bakinca isin rengi degisiyor,toplum olarak bir yuvarlanma icerisindeyiz..allah sonumuzu hayir etsin... ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar islam ülkesiyiz yada degiliz meselesi degil..mesele kücücük cocuklarin cinsel istismar edilmesi ve öldürülmesidir..ben sunu öneriyorum..bu tür kisiler ibreti alem icin taksim meydaninda recm cezasi yada asmalrini..ibreti alem olsun diye.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu olaylarda türkiyenin isminin bile gecmesini istemem...ama sizin listede ilk ikiye bakarsak amarika ve güney afrika bunlar birer KITADIR,biliyosunuz demi...yine rakamlar saniye ve kisi olarak verilmis,,burda baz olarakta o ülkenin nüfüsuna bakilmaliki oran ortaya ciksin....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu suclar her ülkede var dediginiz gibi okumus insanlar bile bu adi suclara karisabiliyor...sifirlayamassin ama aza indirme konusunda egitim mutlaka sart..egitim derken sunu belirtmek istiyorum cinsellik egitimi....din e girersek simdi biri cikip ensar vakfi ne oldu diyecek buna nasil cevap verecegiz ????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam birbeyin kizi.... Egitim denilince sadece okul bitirmis,mevki sahibi kisiler akla gelmemmelidir... Agac bir cita olana kadar birtakim evrelerden gecmektedir.Egitim önce aileden baslamali... Kiz cocuklarina orani burani kapat derken erkek cocuklarina pipini göster hahahahaa yapmamaliyiz. Yoksa elbette bircok mevki ve sözüm ona itibar sahibi kisiler de sapik olabiliyor. örnekler cogaltilabilir... ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bakin bu sorun kuran okumakla müslüman olmakla,veya türk alman hiristiyan olmakla alakali degil....bu sorun INSAN ve cinsel llikle ilgili...ne yani simdi ben kuran okumadan anlayamazmiyim bir ococuga tevaüz edilip edilmeyecegini dinimi örenirsemmi anlarim ancak ??...dinlerle ilgisi yoktur bu isin sadece ALLAH KORKUSU boyutu isin icine girer fazlasini bulamassin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben sizi anliyorumda yazdiklarinizin konuyla baglantisini kafamda kuramiyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm bunun yapan hicbisey ile baglantili degil..ne ahlak ne din ne vicdan ne insanli ne dunyada nede ahirette...cezasi ölümdür bitti nokta arkadaslar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm asil hanim...müslüman bir ülkeyiz sözde..yillarca türban taktilar diye okullardan kurum ve kuruluslardan atilan kizlarimizanne ve bacilarimiz var..hic kimse kendi inancini yasayamazken siz gelmis müslüman kurallardan bilmem nelerden bahsediyorsunuz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dilinimize yargilansa recm cezasidir zinadir...ve mahsum bir yavrunun hunharca katledilmesidir.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklisin dinimizce yargilanirsa dedim..tabii karar anne babanin olmali...bence bir meydanda arap ülkeri gibi yer kazilmasi ve recm cezasi verilmeli ve ilk tasida anne babanin hakki olmali |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen...arap gibi sokakta taslayarak öldürelim.....kardes senin kemik yasin kac..?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkiyede yasalarmi var..üc bes sene icinde yine af cikartilar.elini kolunu salya salya halkin arasinda dolasir merak etmeyin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!