|
|
|
idam sart bu ülkeye !!!!!!!! |
3 yaşındaki bebeğe tecavüz
edip, kemerle boğan adam
idam edilmiyorsa..
başka bir utanca gerek yok!
Ülkece GİRELİM o TABUTA!
3.5 yaşındaki çocuğa elini sürüp öldürürken korkmadı, Allah'tan korkmadı, ama ceza evinde dayak yemekten korkuyor namussuz
Çocuklara taciz ve tecavüz
Kadınlara taciz ve tecavüz
Hayvanlara tecavüz
Hepsinde dünya birincisi olduk İnsan olmaktan utanır hale geldik
Yazmaya kelimeler yetersiz kalıyor
3 yaşındaki kız mini etek mi giymişti? Şort mu giymişti? Sorun ne giyip giymediğinde değil, pislik zihniyetlerinizde!!! ----- Dogru olunuz cünkü dogruluk iyilige götürür,iyilikte cennete |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zihniyet pis oldugu sürece bunu hic bir idam durduramaz ..islam bir ülkeye yakisir bir durum deyil...bunu sorgulamak lazim...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Idama karsi deyilim ama ... korkutarak . Siddet uygulayarak insanlarin icindeki pislikleri öldüremesin....bastirmak susturmak olur bu..buda patlamaya hazir bir bomba gibidir....toplum daha bilincli ve dikkatli olmali.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
idamla bitecek bisey degil bu durumlar... son 10 yillda yaksasik 250 bin cocuk istismari yasanmis,kadina siddet tecavüz olaylari bunun disinda....korkunc bir sey dünyada ilk 3 icindeyiz...bunun mutlaka önüne gecilmesi gerek,bu gibi durumlari dünyanin hic bir yerinde sifira inderemessin ama en azada indirmek icin caba sarf edilmeli...cinselikk...bu konunun türkiyede konusulmasi gerek...görünen o ki toplum cinsellige ac...kadina tecavüz etmeden cocuklara saldirmadan bunun önüne gecilmesi gerek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sapiklik neden kaynaklaniyor,neden bu insanlar cocuklara kadinlara tecavüz girisiminde bulunuyor burayi önce bir cözmemiz gerek... birkac olay olsa anlicam korkunc boyutta yasanan seyler var...belki bunlar sadece basina yanisyanlar peki ya yansimayanlar  bu olaylarin bilinc alti cinselliktir baska bisey degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
idam degil eger bir cocuga bir bebege tecavüz noktasina gelinmisse KIYAMET kopsun yemin ederim daha iyi...insanligin bittigi noktadir söylenecek söz yok....cözüm konusunda benim fikirlerim var ama simdi buraya yazmayi dogru bulmuyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani misal avrupada ilk okul3 siniftan itibaren basliyolar tanitmaya..en azindan bizdeki gibi bir baski cok ayip bir seymis gibi bilinc altinda büyütüp baskilayip sisirmiyolar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim 10 sene önceydi ugur dündarin erane programinda eline aids belgesi verilen bir sokak kadini üzerinde arajtirma yapti..kadin kendisene gelen erkeklere elindeki belgeyi gösteriyor bakin bende aids hastaligi var diye..sanirim bir iki kisi tsk etti diger ERKELERIN VERDIGI cevabin cogu neydi biliyomusun ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN OLSUN YAVRUM ..gülermisin aglarmisin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm..yorumlarin mantik iceriyor.cinseliyo tapu olmaktan cikarilmali.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- Geldim , Gördüm , Görüyorum , Görecegim ve Gidecegim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen kardes bu ulkenin civisi cikmis |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..iki idam sepasi kuurlsun diyorsunuz ..biri tecevuz ciler ..diyeri vatan hainleri iicn..kanimca birdactane daha kuurlmali.. memleketi soyanlar... kadin tucarlari...vergi kaciranlar ..kadina sidet uguluyanlarada idam gelmeli..bu ulkede arastirma yapilarak .gercek adalet uygulansa ..memleketin yarisi gereksizdir diye cöpe atilir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sistemi .kültürü .anneneyi. örf addedi .siyaseti sorgulamak lazim..aile sososyal bakani bu gibi olaylari kinamiyor .parlemento caydirici karar almiyor ise..söözde din bezirganlari kanal kanal dolasip 6 yasinda kiz evlene bilir gibi ahlaksiz ca cinselik egosunu disari vuruyor ise..ve bunlara caydirici bir hükümler uygulanmiyor tutuklanmiyorlare ise..isin icersinde birseyler var demektir.. söözün özüü balik bastan kokmus .. ..memleketin civici cikmis . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm burcu,analizin dogru ama en önemli kismini atlamissin,neden bu insanlar tecavüze meyilli bir beyne sahip oluyor nedir bunlari bu hale getiren...siz konuyu son asamasindan almisiniz ,bu kisilerde hastaliktir tedavi veya idam demisiniz..egitimle alakali görmemissiniz burasi ölümcül bir hata iste |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrik ederim bu konudaki yorumlarini begendim özellikle son yazdiginiz...bu aciyi yasayanlarin yüreklerine bir nebze su serper ama diger yasanacak acilari engelleyemez...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tek kisilik hücrede ve 24 saat kamera ile izleniyormus.sanki Avrupa baskani...lan birakin kogusa ....cok sinirliyim ... ----- Bu dünyanin civisimi cikmis ne!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben bizim bir huyumuzu hic sevmiyorum..olaylara tepkiyi bicak kemige dayanana kadar veremiyoruz..kendimizi bir olay karsinda degistirip önlem almamiz 10 yillarca sürüyor..buna benzer ne kadar olumsuz örnek varsa buna dahil edebiliriz...hani felakat gelmeden önlem almak gerekirken,bizde felekat geliyor kasiyor kavuruyor önlemi daha alma konusunda bile yetersiziz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
idam cezasi diyoruz caydirici olsun diyoruzda,,bana sunu samimi cevapla eger bu suca meyilli birisi böyle bir sey yapacaksa sence sonum idam yapmayimmi der yoksa yine yaparmi??? benim fikrim eger bir insan bu dereceye gelmisse sonunu düsünmeyecek yine yapacaktir......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim samimi fikrim bu sapikliklar cezalarin yetersizligi yüzünden meydana gelmiyor..eger suanki suc oranlarini bir kenara yazalim birde idam cezasini cikaralim sonraki suc oranlarini yazalim bence hic bir degisme olmayacaktir suc oranlarinda.....eger insanlari egitim bu cinselligi bir tabu olmaktan cikarip insanlari egitmezsek bu sekilde cok canlarimiz yanacak....bu suclar icin ben idam demiyorum KIYAMET KOPSUN DIYORUM...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm.. konu saglik sorunudur. korucu hakimliye rehabeliteye uzun bir tedaviye gereksim var diyorsunuz..eyitimide eklemek lazim..saniirm bu tadaviyi uyggulamaya memleketin gücüde bütcesi yetmez .kanimca ülkenin yarisi bu tür hastaliklar tasiyor..kisaca tesizi dogru koyarak .sorunun temeline inmeliyiz diye düsünüyorum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!