|
|
|
ucan adama ne oldu sizce??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm pusucan bu adam nasil uycuyor kanatlarimi var bu adam resmen sipliyor bunuda programi yapmislar allah kimseyi aciz duruma düsürmesin etraftaki insanlar adamin bagirmasiyla nasil kaciyor bir insan kendini acindirmak icin buyle rol oynamsina gerek yok allah insanlara akil fikir vermis insan gebi yasiyacaksin diye buyle abuk sabuk icin akil fikir vermemis ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm pusucan bu adam nasil uycuyor kanatlarimi var bu adam resmen sipliyor bunuda programi yapmislar allah kimseyi aciz duruma düsürmesin etraftaki insanlar adamin bagirmasiyla nasil kaciyor bir insan kendini acindirmak icin buyle rol oynamsina gerek yok allah insanlara akil fikir vermis insan gebi yasiyacaksin diye buyle abuk sabuk icin akil fikir vermemis ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu adam gercekten kafa gitmis ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu adam yakinda ucar mehriban   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm gardasim bende diger konugun alin bunu disari demesine güldüm  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pusucan nelere bakiyon gecen evlenme programinda bir genc diyorki benim alacagim kiz anam begencek ben yoksam almam yüh yani sanki anasi kiz yatip kalkcak yaw adam sen evleniyon ananla ne alakasi var iste bazi insanlar buyle olmus ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 adam neden böyle davraniyor sence show mu yapiyo yoksa istem disimi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilemiyorum beki aile sorunu var belki kafasinda var belki buyle bise hayel görüp yasamistir bilemem can ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can dündar ilgilenip programinda cem yilmazla konusmuslarsa bende kendi capimda evet ilgilgileniyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu adam bunu neden nasil yapiyor ilginc bisey bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bakmazmisin yaninda bir ucsun korkudan arkana bakmadan kacarsin tabi  ayni tarik gibi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilk videodaki kacan adam...bu adamin icine CIN girmis olabilirmi???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic kimse kendiliginde yayin yapmaz tv yada insanlar cagirir bir gezeteciyi yaiyin yaparlar nasil bir hoca 5 yasindaki coguna tecavuz eder yada bir alie yi darmadagin eder yada birini vurmak yada yada hirsizi arayip bulamayip yada hirsizleri kovalarya gazetecilerde onlari yayin yapar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani tv isi bu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen gercekten buyle abuk sabuk seylere bakiyonmu tabiki tv seyleri hepsi sow ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!