|
|
|
Avrupalı Türkler, Türkiye için TEK YÜREK! |
Die Türkei hat der Europäischen Union eine Frist gesetzt: Sollte die zugesagte Visumfreiheit für ihre Bürger nicht bis spätestens Oktober kommen, will die regierende AKP-Partei von Präsident Recep Tayyip Erdogan das Flüchtlingsabkommen aufkündigen. Doch die EU will sich nicht erpressen lassen. ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizlere hayirli gün dilerim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gören göze karanlık perde olmaz görmek istemeyen göze ışık ne yapsın gurbetçilerimiz aslanlar gibi yaşadıkları ülkelerde vatanına sahip çıkıyor anlaşılıyorki türkiyedeki birlik beraberlik birilerinin zoruna gittigi gibi gurbetçilerimizinde oralarda vatanı için tek yürek olmaları zorlarına gitmiş vatan için tek yürek olan herkese helal olsun rabbim birligimizi daim etsin...
şu manzaranın güzelligine bakarmısınız ya gurur duydum vallahi helal olsun..
      |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi alkışlayalım!
Türkiye, artık ordusu olmayan, kurumları hallaç pamuğu gibi atılmış,
bir ‘çorba cumhuriyetini’ andırıyor. Askeri okullar kapatılıyor, kuvvet
komutanları Savunma Bakanlığı’na bağlanıyor. Her kafadan bir ses
çıkıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şahsıma yönelik bütün hakaretleri bir
defaya mahsus olarak affediyorum” diyince domokrasi sevdalıları, “Zeki
Mürün de bizi görecek mi?” saflığıyla gülümsüyor. Oysa bu ‘basit’
söylemler Anayasa’nın, kurumlar üzerinden, tek adam temeline kayacağını
gösteriyor. Çamurdan yoğrulan üç maymun heykeli karşısına ‘yepyeni bir
ülke kuruluyor’. Her kesim açısından yeni hayal kırıklıklarını ve daha
büyük kaosları görmek zor değil. Keşke ülke bu kadar günâhla
yoğrulmasaydı! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keske sende bir baskasının degilde kendi düşüncelerini yazmış olsaydın kendi öz düşüncesi olmayıpta netten baskalarının yazılarını alıp kopyala yapıştır yapmak acaba nekadar samimiyetliliktir hayır bari bu yazı yazan şahsın isminide yazssaydın hiç degilse takıp ettigin sözlerine önem verdigin şahsa saygın olmus olurdu : )) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet klavye arkasinda vardin sen nasil oldurda 30 bin 40 bin insanin arasinda türkü kürdü alevisini nasil ayrim yapa bildin hayret bise sacma sacma laflar orda her tur insan vardi sen her zaman forumlarda bana saldiriyordun olmiyan sözler pis pis kelimeler en son oplardan rica etim yorumlarini sildiler ve seni üzaklastirdilar sana block cekmisim halan yaziyon yazma bana ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mehriban arkadas,,, bence Avrupali Türklerden cok,Avrupali AKP liler vardi! Alevisi, kürdü demissin ama sanmiyorum Kürtlerin ve Alevilerin Erdogana destek vereceklerini!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kararsiz esmer.....Tabiki düsüncelerimide yazarim! Hosuma giden bir yazi idi kopie yaptim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi köln deki Mitinge katilmayanlar insan olmuyormu? veya ordakilerin düsüncelerini paylasmayayanlar! bence biraz sacma bi cevap olmus!Darbeyi veya Darbeye kalkisanlari kinadigimiz kadar Diktalarida kinayalim!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Xburcu....Takim tutatr gibi politiaci tutuyorsunuz.Ülkeyi yikima götürüyor siz alkisliyorsunuz.Bunun ucu yarin sizede dokunacak elbet! Zaminindfa fetö cülerde alkisliyordu Diktatör bozuntusunu! Diktatörde Onlari alkisliyordu karsilikli göz yaslari döküyorlardi ...ne olduda düsman oldular? ha Fetocu ha AKP hepiniz aynisiniz! Olan malesef vatanimiza oluyor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet o şablon sözü bnde tuttum : ))))))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gelenlerin sayisi almanya gazetelerine göre 40 bindi gercek sayi 100 bin kisiydik biz kölnde .. ----- Dogru olunuz cünkü dogruluk iyilige götürür,iyilikte cennete |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen asli en güzelide o andi bence chp mhp ve ak parti görüslü insanlar sanki orda yillardir tanisiyormus gibi bir semsiye altina girdigini birbirine nasil kenetlendigini izlemek beni cok mutlu eti....bir kez daha bizi kimsenin bölemeyecegine sahit oldum.. ne diyorduk... beraber yürüdük biz bu yollarda beraber islandik yagan yamurdaaaa  ----- Dogru olunuz cünkü dogruluk iyilige götürür,iyilikte cennete |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nil hanim ben yardimci olayim bu sayfaya tiklayin www.directupload.net sonra foruma paylasmak istediginiz resmi hochladen yazan buttona tiklayarak yükleyin... resim yüklendikden sonra altinda kotlar cikacak 5 nummar yazan hotlink olani kopyleleyin.. sonra forumda fotograf seklinde olan insert image yazan yere kopyelediginiz linki yapisdirin tamamdir ----- Dogru olunuz cünkü dogruluk iyilige götürür,iyilikte cennete |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!