57 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 11.05.16, 18:57 @beceriksiz- Nr.: 21 Antworten

Schweine Ohr
Hayir yok benim hayatim böyle hep lüzumsuz ...senin varsa uza oyalanma lüzumsuz konumda ömründen ömür gider sonra aman aman
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 19:07 @creative Nr.: 22 Antworten

Schweine Ohr
cidden bunlar neden hayvan eti yemiyo?
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 19:11 @pusu_vadi Nr.: 23 Antworten

Schweine Ohr
Hayvanlar eziyet cekmesin diye diyorlar ama sanki ... baktiginda zaman mesela sirklerde (zirkus) yada hayvanat bahcelerinde daha cok eziyet cekiyorlar. .. ama oralara gidip eylenmeyi biliyorlar
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 19:17 @creative Nr.: 24 Antworten

Schweine Ohr
iyide misal bir bir tavuk ciftligim var ,yumurtluyolar günlük isler iyi gidiyo...7 yil sonunda tavuklarin ömrü bitiyo yüzbinlerce tavugu simdi ben ne yapacam ? tavuklari kessem yesek bunlar eziyet diyecek,,kesmesek zaten geberip gidecek hepsiii
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 19:22 @pusu_vadi Nr.: 25 Antworten

Schweine Ohr
Iste birakin ecelleriyle öldü diyorlar ... insanlari kesip yiyorlarmi hayvanlarin da yemesen ler mantigi halbuki doganin da bi dengesi var kimse et yemesen dünya hayvandan gecilmez. .. kaldi ki cogu vejeterjan hep kansizlikdan yada demir eksikliginden bayilir cünkü et de gerekli vücut icin ....
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 19:29 @creative Nr.: 26 Antworten

Schweine Ohr
uff bence en cok tavuk olurdu dünyada,horozlar kiymete binerdi kesin...aslinda bunlar sagliklarinida tehlikeye atiyolar etsiz yasayarak,,bir diger yönüde sanirim bunlarin hepsi dine de inanmayip ya dinsiz yada ataist kisiler oluyo cünkü dinimizde kurban vardir...
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 19:34 @sempatiko Nr.: 27 Antworten

Schweine Ohr
Onu bende bi anlayabilsem hayvandan gelen hic biseyi yemiyorlar ne süt yogurt nede peynir nur weil das alles Milch Produkte sind die essen nur  pflanzliche Produkte ... ok es gibst auch estra Veganer Produkte aber ob die wirklich schmecken ist wieder ne andere frage
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 19:40 @pusu_vadi Nr.: 28 Antworten

Schweine Ohr
Yok benim Tanidigim bi iki tane var vejeteryan olan ikisi de türk ataist de degil aslinda iste sordugun zaman biri anlatiyor etten tiskinmiste vejeteryan olmus diyeri de hayvanlar  ölmesin diye olmus diye anlatiyorlar !!!cogunlukla da bayanlar olur bi erkege daha raslamadim. ...
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 19:44 @creative Nr.: 29 Antworten

Schweine Ohr
tamamda düsünsene kurban kesme olayini,hz ibrahime gönderilen bir koc ve bununla baslayan yahudilerin ve bizim bir kurban kesme olayimiz var,kitaba görede kurban kesmek ve adamak var,,eger sen hayvanlari korumak adina bunu yaparsan kitaba karsi geliyosun bilerek veya bilmeyerek...ama saglikli beslenme adina yapiyorum dersen orarinin kurtariri var..
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 19:48 @sempatiko Nr.: 30 Antworten

Schweine Ohr
Ama öyle sahte etleri de beceriyorlar yani mesela bi lokantaya gitmisstim gecen biyerde menüde bi yiyecek gördüm resimde köfte gibi duruyor görünüsü öyle tadina bakana kadar da öyle saniyordum sonra tadina baktim hemen garsonu cagirdim dedim bu ne ? dedi ceviz ezmesi tadi fena degilde ama görüntü ayni kiyma
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 19:54 @pusu_vadi Nr.: 31 Antworten

Schweine Ohr
Bilmem belki kurbanini kestirip dagittiriyordur orasini bilemem onlarin tek Problemi yiyememekde. ... mesela koyun etti sevmedim ama hersene kesip fakirlere dagitanlari biliyorum. .. sonucda kimse kimseyede zorla bisey yediremez o öyle mutluysa mutludur. .. tabi ben etsiz bi hayat düsünemem o ayri
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 19:58 @creative Nr.: 32 Antworten

Schweine Ohr
tek sorun yiyemekte neden yemiyolar? ya saglik acisindan yada hayvanlari korumak adina..bende diyorumki hayvanlari koruma adina hayvan eti yemiyolarsa dinimizede karsi geliyolar bilmeyerekte olsa...saglik acisindan veya et yememe gibi durumlari varsa burda SIKINTI yok...
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 20:08 @pusu_vadi Nr.: 33 Antworten

Schweine Ohr
Kurban etti sevme yen cok kisi var yemek istemeyen yemez öyle bi zorlama yok !!! Hayvanlarin korumak icin yemiyorlarsa o da yanlis Allah yiyin der sadece bazi hayvanlar disinda bi sakinca yok buyurur misal domuz disinda ... ama onlar ret ediyor o da onlarin tercihi yimek mecburen yiyeciksin diye bisey yok sonucda !!!
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 20:14 @sempatiko Nr.: 34 Antworten

Schweine Ohr
Yok köfte gibi yapmislar top seklinde vejeteryan köftesiymis güya tabi yaninda plavi salatasi sosu falanda var yalanci köfte yani
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 20:22 @sempatiko Nr.: 35 Antworten

Schweine Ohr

Aha bak iste bu ceviz ezmesi
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 20:30 @sempatiko Nr.: 36 Antworten

Schweine Ohr
Haha oluyormus yeni kesfettim bende simdi
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 20:37 @sempatiko Nr.: 37 Antworten

Schweine Ohr
Bak hani yazi yazdigin yerin üstünde kücük YouTube ve smile nin ortasinda Mavi dörtköse bi kutu gibi bisey var görüyon mu iste resmin Linkini oraya kopyaliyon oluyor
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 20:45 @sempatiko Nr.: 38 Antworten

Schweine Ohr
Bak görüyon mu bende olmasam hala da olmuyor sanicaktin 

Aslinda olmasi lazim ama iste linker yanlis diyor halbuki dogru
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 20:48 @sempatiko Nr.: 39 Antworten

Schweine Ohr
alo benimi test ediyon
0

Beitrag gepostet am 11.05.16, 20:53 @sempatiko Nr.: 40 Antworten

Schweine Ohr
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Schweine Ohr