|
|
|
Schweine Ohr |
Slm ahali benim kafami kurcalayan bi konu var .... icinden cikamadim gitti .... hani mesela Bäckerei lara olur ya Schweine Ohr yani domuz kulagi seklindeki Pasta iste onu yemek caiz midir ? Yada vejetercan lar hayvan seklindeki kraker veya seker yerse hayvan yemis olmuyorlarmi?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
Iyide azra kraker d3 olsa sekil olarak da olsa o da bi hayvan  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
Ama o da bi bakima hayvanlarin yenmesine tesvik etmiyormu  yani hernekadar et olmasa da yememeleri gerekmez mi hani örnek olmasi bakimindan  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
caizdir kardesim yiyebilin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
Bak görüyon mu azra sende cikamadim isin icinden :  sana da iyi aksamlar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
Ama onun ismi domuz kulagi ismin den dolayi da olsa yenmemesi icap edmezmi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
isme degil ne yedigine bakacan yerken mideye ne gidiyo o önemli,,senin mantikla simdi ben misal kadin dudagi seklinde bir pasta yesem allah etmiye fuhus zinadan yargilanirim   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
Evet bi mantikla yok cünkü o et degil ama icinde hayvansal herhangi bir madde de olabilir bide o var yani  malum olup olmadigi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
Ama pusu vadi ben kadin dudagi yenmez diye bisey duymadim kadin budu da yani budayip yiyebilirsin mantiken cünkü yenmez diye bi ayet yok  ama domuz yenmez asil can Alici kismi da bu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
SEni budamayim beceriksiz polise de gidemen sonra bak  domuz kulagi yedim desen insanin aklina ne gelir önce  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
  böyle tehliklerde var yani sekillere ve isme takilirsak... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
Tabiki mesela imam bayildi bende yedim desem aklina ne gelir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
kimin kimi bayiltigina göre degisir ,yerken senmi onu bayilttin ,omu seni agirlik cöküp bayilti |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
Imamin kafasina tavayi gecirdim imam da bayildi al sana imam bayildi hadi afiyetle ye  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
Ama baksana sempa onlar Madem okadar Karsi hayvanlarin kesilip yenmesine bu tip hayvan seklindeki yiyeceklere de Karsi olmalari gerekmezmi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
agam bizimle egleniyiii   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
Ye su imami bah yoksa sataram bu köyü haaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
agam keske bu arkadas bisey yedirip icermeseydik  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schweine Ohr |
Ben et yemedigim Günü yemek yemis bile saymam  zaten anlamiyorum bu vejeteryan olanlari nasil yasar ot yemek le ömür mü gecer  hele bunlarin bide Veganer olanlari varmis onlar hic bisey yemiyor ne bal nede yumurta abow omletsiz bi hayat bu resmen vahset olur  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!