|
|
|
Icinden Geceni Söyle.. |
Ben, 11.04, 17:13:35 Sil Gözlerinin derinlerine baktıkça Gerçek sevgi bu dedim Bu sevda beni, bilinmez yollara düşürecek Biliyorum ama korkmuyorum Yıllar yılı susturup taş bastığım yüreğim Yeniden aşkla çarpar oldu Oysa ben hüzünleri adımla özdeştirip, Gözümdeki yaşlarla, Sözyaşlarımı birbirine karıştırmıştım Maziye bir mim koyup Aşk ve sevgiden uzak bir hayatın Acıyla imgelenmiş, gözyaşlarıyla ıslanmış, Lirik şiiriydim... Acıda olsa bir hayata başladım. Yarım kalan hikayem raflardan indi şimdi Tozlanmış sayfaları, temizlendi rüzgarınla Öyle esip geldin ki yapayalnız dünyama Ne toz, ne duman kaldı. Umman gibi sonsuz bakışlarında kayboldum. Aklımı başımdan aldı, sevda yeli Şimdi emekle beslemeli bu aşkı, Yüreğimde devrim yaptıran bu sevgiyi, Hüzünleri kaldırıp bir kenara atmalı, Kara yazgıyı değiştirip, Pembe düşlerle süslemeli, Ömrümün son demine dek Yüreğim onunla çarpmalı... Eyy yüreğimde devrim yaptıran adam İçim, aşk, yüreğim sen, Sırtımızda evren, Bana ben ol ! Bana gök ol ! Hadi tut yüreğimden, |
|
|
|
|
|
|
|