|
|
|
turkbasenin eskilerinden kim var şu anda |
islik calmasini bilmiyom ama karsida mendil sallarim gelirsin  ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam mendil de olur  ayrıca çay kahve içinde tşkler yüreği güzel insansın sen mehriban |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bekle güzel bise vardi belki begenirsin onu yüklim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çok güzel çok beğendim mehriban tşklerrrrrrrrrrrr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
begendigine sevindim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rica ederim asil ben tsk eder böyle güzel forum paylasmasi acmisinda bizdende bir sarki az bile güzel yorumlar dilerim pirana ....... ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben türkbasenin ilk kuruldugundan beri burdayim .. ozamanlar 20 kisi ya vardi ya yoktu ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yillar önce burda arada sirada yaziyordum. saka deyil, biraz da olsa seviye yükselmis. eskiden burda günlük kavga cikardi, küfürler savrulurdu, vuran kesen olurdu. artik biraz daha medeni gibime geliyor. Ama genelde daha da arabesk bir site, okumus seviyesi düsük, cogu copy paste yapiyor, ezberi slogan, bos konular, ahhh ve bayanlar daha da kilo vermemis... eskilerden tanidigim yok, ama sushie, kurtbeyi, toni yi.. hatirliyorum. nickim de "klaus" di.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hey klaus hg yine aramiza ozaman schön das du da bist caylar senden ozaman döndün diye haha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oo sen çok eskiymişin ben geldiğimde çok yoğun du şun az kişi var o zamanlar çok kalabalıktı türlü nedenlerden dolayı soğuyup terketti bir çok insan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nicki burdadır ya kendisinin olduğunu pek sanmıyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet eskiden çok kalabalık ve yoğundu birde atılan başka bir nickle tekrar geliyordu şimdi bildiğime göre üyelik ücretli o yüzden daha dikkatli insanlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saol sushi ama cimrilik yapmayı bırakda bide yemek ısmarla  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hg din karışmada kayıplara  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir seferinde sabahin köründe küzü cevirmesi yapmistin hata resminide yüklemistin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şu bi tost u 11 e çıkarsak ayranaı da 1.5 lt çıkarsak ve hergün ısmarlayacak olursan gelirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet yaama gece yemek ten bahsedince millet çok kızıyor ama canımız çekiyor diye |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben degil pirana06 ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!