|
|
|
turkbasenin eskilerinden kim var şu anda |
heya akrep vardi biliyon demi oda evlendi galiba gecen resim gördüm masallah güzel bir hanimi var yakismis kerataya sevindim görünce. ama bende bir cok arkadas buraya gelemseler bile gercek hayatda arkdaslik sürüyor birbirimizi birakmadik ve hala telden görüstüklerim var zaman zaman arayip sohbet ediyoruz vakit buldukca. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haa ok tamam klick yapti haha okadarda yaslanmadim bee hatirlamicak kadar  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peh yine yemek derdinde ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işte o sebepler uzaklaştırdı insanları özellikle de bayanları kardeş ama şimdi daha iyi herkese atamıyon özel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oooo ona bakarsan kimler vardi kimler sunayimiz vardi eftelya vardi dodi vardi crasher beyoglu can_402 vardi tugra_han vardi hepsi gelmez oldular yaaa en yeni gidenlerden meselem var anam saysam sabaha kadar sürer gibi bisey gidenler gitti biz gidemedik burayi cok sevdik demek bak hala burdayiz. kirginliklar olsada burdayiz ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir saattir parmak kaldiriyorum beni görmüyorsun,elim uyustu...aha indiriyorum.. Eskileri sayacak olsan 10veya 20 kisi ancak kalmistir...fazla yok. Galiba kimi emekli oldu kimi öteye göctü...biz uzatmalari oynuyoruz. ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çok giden oldu bırakan oldu küsen oldu ama işte bende eskisi kadar takılmasamdagelip stres atıyorum gene |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hgdin babey görmez olurmuyum seni iyiki varsın evet galiba yavaş yavaş tükeniyoruz babey haklısın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çok geçmiş olsun kardeşim allah şifa versin iyisin inşallah şimdi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende genelde gündüz işyerinde giriyorum bikaç gündür akşam giriyorum evet eski tadı yok eskiden daha çok kavga gürültü olurdu ama daha sıcak bi ortam vardı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bendende selam olsun tşklerrr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burda bazi eskilerde_ demir45 _isabella _ gölsüm xx dilan _corlu _redragon _meciz _ürfali kaptan _fatos_daha varlarda aklima gelmiyor bazi arkadaslar burda olmasada ara sira telde konusurum yada whatsapta yazsiyoruz eskide chat yeri dolu olurdu civil civil birisi oda tutardi orda sohbet ederdik güzeldi simdide burasi güzel yani güzel site ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nostalji iyidir herzaman mehriban  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buda arkadaslara gelsin belki bir yerlerden duyar gelirler yine aramiza ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gecen bir caht ügradim benden baska kimse yoktu geri ciktim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saol sushi yüreğine sağlık çok düşüncelisin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çağıraydın ben gelirdim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilseydim ilan verirdim bir dahakisine ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam kesin ilan ver sen yada ıslık çal ben gelirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benden herkese ____cay _________ve kahve ___herkese afiyet olsun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!