|
|
|
turkbasenin eskilerinden kim var şu anda |
burdayımmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yav niye girmiyonuz eskiler eski dostluklar kadar güzel şeymi var her zaman bekleriz aramıza seni deja |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilk aşk hiçbirzaman unutulmaz zaten kardeş umarım devam etmiştir ve mutlusundur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
etmedi arkadaşım ama belki 100 den fazla o kişiyi rüyamda gördüm şu an evli ve iki cocuk babasıyım bu saatten sonrada çıkıp gelse olmaz zaten ama hala o kişiye karşı içimde bişiler var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
etmedi arkadaşım ama belki 100 den fazla o kişiyi rüyamda gördüm şu an evli ve iki cocuk babasıyım bu saatten sonrada çıkıp gelse olmaz zaten ama hala o kişiye karşı içimde bişiler var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seviyodun niye evlendim be mübarek kendinide o kızıda bitiriyon yani karını |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kimseyi bitirdiyim yok olmadı onla olmasını çok istedim lakin olmadı yıllarca yasını tutup baba olmaktan kendimi mahrummu bıraksaydım ama inkarda etmiyorum hala ona karşı ilgim var ama bu evliliyimi yıkacak yada sarsacak boyutta belkide o kişiye doyamamanın verdiyi kim bilir bir hisdir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayırlısı bakalım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okeyde koçari denen bi dengesiz hakkinda birşeyler yazmış masama ben yokken. Şimdi konuştuk hallettik kardeşim.sıkıntı yok. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesekkür ederim < cilgin kiz > sanalda olsa insan duygulaniyor. sevindim bu samimi diyaloga, sevgiler saygilar sunarim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam özelini niye yazsin buraya  ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herkese selam sanırım bende 2007 yılında üye oldum genelde chat bölümünde makara yapardım bir nevi stres atardım arada sırada ilginç forum konularına da cevap yazardım. Bu site de samimi arkadaşlıklarım oldu hatta çıkıp şehir dışına kadar giderek görüştüğüm kişiler bile oldu. Eee tabi zaman geçiyor yaş ilerliyor kaydımı silmedim arada sırada bakıyorum öyle. Herkese selam. ----- Sanal Korsan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hee bende seni hatirliyom sanki chat bölümden nickinde farkliydi eskiden galiba? ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok birader nick hep aynıydı hiç değişmedi bende seni hatırlıyorum sen o zaman çok küçüktün şimdi büyüyüp serilip serpilmişsin
----- Sanal Korsan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrb hg din benim de şehir dışına gidip görüştüğüm arkadaşlarım oldu şimdi işte gündüzleri işyerinden zaman geçişrmek için giriyorum ama genede eskilerden birilerini görmek sanal da olsa mutlu ediyor insanı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadi ordan beni burda tarihi eser yapti bilem konu sahibi sen ne diyon evet aynaya baktim ve kahretsin bugünde güzelim  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Profil resmine bakıyorum dönüyorum bir daha bakıyorum dayanamıyorum dönüp bidaha bakıyorum sonra diyorum Allahım bu kabus bir son bulsun korku filmi gibisin 
----- Sanal Korsan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baktiriyor insana demi heytt bee ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anem ispanli peynirli börek yapti buyur ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anem ispanli peynirli börek yapti buyur ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!