|
|
|
turkbasenin eskilerinden kim var şu anda |
gunaydin can sushi nmr 153 bise yüklemis iki gündir bakiyorum ne oldugunu cikaramadim megerse bir bebis cin sushi kiyafet girdirilmis cok güzel görünüyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrb arkadaslar, uzun zaman gecti aradan... bende bi bakim dedim... ne var ne yok?  ayyy smileyleri bilem özlemisim... ----- 3 kurus fazla olsun ama kirmizi olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ohhhhhhh kirmizili gelmis hg deja naber nasilsin iyiki geldin  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrb canim benim, iyidir nolsun... is güc ev es coluk cocuk derken giremez olduk  sen nasilsin bakalim? ----- 3 kurus fazla olsun ama kirmizi olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne güzel ALLAH hep iyi etsin heya hayat kosturmasi demi is ev ayni bendede sükür halimize calismiyana ekmek yok mecburrrrr  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsg.deja,iyisinir umarim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm memo arkadas sende gelmisin hgl sefa geldin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herkese hayirli ve güzel pazarlar dilerim herkesin hersey gönlüne göre versin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memocan mrb canim arkadasim... iyiyim tskler seni sormali? ----- 3 kurus fazla olsun ama kirmizi olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.sende ho$gelmi$sin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyidi tsk.ler. Hayat TB.sizde devam edebiliyormu$. sizlerden haber almak güzeldi. lonuyu acan arkada$a t$k.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hg din deja eskileri görmek güzel oluyor nostalji çok güzel beya ben mutlu oluyorum sizleri görmekten aramıza tekrar hg din inş hep aramızda olursun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kirmizi < Delisi > nasilsin, nerelerdesin ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hg din mavi bu da bizim okulumuz gibi hiç mezun olamadığımız okul |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kanns du mal kurz nach türkei auf machen dein profil. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eskilerde baya varmis eskileri görmek güzelmis ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrb can...hos buldum... umarim sende iyisindir...? bende cok sevindim seni gördügüme... yaklasIk 2-3 yildir girmedim... ugriyim dedim paktim bu topic... sevindim vallahi  ----- 3 kurus fazla olsun ama kirmizi olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ooooh kimler varmis kimler  emekli oldum girmiyordum, ama arada bi aklimdasiniz  iyidir seni sormali? ----- 3 kurus fazla olsun ama kirmizi olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
9-10 yılda benim olmuştur burda hatta bu sitenin ayrı bi önemi var benim için hayatımdaki ilk aşık olusum burda oldu ve hala o kişiyi unutamadım |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!