|
|
|
turkbasenin eskilerinden kim var şu anda |
evet bencede ama herkez senin gözle bakmiyor iste tsk ederim bende her sabah aynaya bakinca kahretsin bugünde güzelim diyorum  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen onu mi buldun du sen clip görmemisin fikir fikir sarki buna derim bak ben gibi tarihi eser bir sitede az calmadik bunu size gelsin  DIKKATINI CEKIM SÖZLERINE SUSHI DIYOOO yaaa benim sarki bu  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Recel cal da tatlansin ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya ne güzel forum imzasi dimi babey yillardir burda ben gibi sagolsun akrep bi defa demisti ona kizinca haha sonra bende onu imza olarak yaptim ah eski dostlarin hatiralari cok ne güzeldi be eskiden sohbet forum okey gerci yinede sagolsun deger veren arkadaslarima. sen ne zamana geldin pesimden okeyden buraya  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya sen ne sandin sariklar yazilmis adima malum eski üye olunca zamanla seninde olur  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dost Bildiklerim sanirdim gündüzdü onlarla gece içimde ümitti dost bildiklerim ne zaman yikilip yere düstüysem birakipta gitti dost bildiklerim nerde o sözlere kandigim günler her gülen yüzü dost sandigim günler acidan kahrolup yandigim günler terkedipte gitti dost bildiklerim korkar oldum bana dostum diyenden varsa var olandan yoksa gidenden ne onlardan eser kaldi ne benden beni benden etti dost bildiklerim meydana cikali asil cehreler aydinlanmaz oldu artik geceler yalanlar tükendi düstü maskeler beni benden etti dost bildiklerim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeki muren sarkisi süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm canim evet eskilerin yeri banbaska ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bogazina düskünsün bende aynen öyle yemekleri severim bakimi severim giymesini severim al sana güzel bir yimek ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ooooooooooooooo canim cekti nefis görünüyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet sushi haklisin...eski hep tatli oluyor...Benim heryerde gözüm var merak etme sen.. Bak mehriban ne güzel patetesli köfte yapmis....agzim sulandi )) ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm az biraz saka az biraz citi nasil güzel yürüyor eskileri görmek gercekten güzelmis sen adana kebapmi yiyecen afiyet olsun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrb hg din hatırladım o nickle seni evet biraz daha aksiyon vardı eskiden e şimdi de yeniler geldi tabi biz eskidik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anam diyetteydim ama neyse bunu yiyem bari  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam senin yerine urfa şişi tercih ediyo çatla beeeeeeeeeeee  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vermem onu ben yiyecemmmmm  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende burdayımm  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet seni ihtiyar heyetine alalım ody 10 yılını 10 yıl marşıyla mı kutlasak ne senin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben de seni tanıdığıma çok sevindim güzel şamata yapıyoz lobide e stres atıyoz işte ne yaparsın iyiki varsın ody |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!