39 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 26.03.16, 12:29 @sercan111 Nr.: 21 Antworten

türk silahli kuvetleri....
günaydin aga...terör ve terörü cesaretlendiren her seyin üstüne dah sert gitmeliyiz...polisimizde askerlerimizde bir baski olusturulmus,bir sert muamelede birileri cikip dava aciyo birileri cikip böyle muamele olmaz diyo sonra görevden almalarla psikolojik olarak baski yaratiliyo,bir kere caydiricilik yönünden askerin polisin katiliyorum sana düsünmeden vurmasi gerek,devletinde arkasinda durup hesap soracak olan barsa bana gelsin demesi gerek....bunun örneklerini avrupada amrikada görüyoz polisin nasil caydirici güc oldugunu,,simdi türkiyedeki eylemciler sikiyosa almanyada böyle polise yapsinlarda görüm.
0

Beitrag gepostet am 26.03.16, 12:31 @pusu_vadi Nr.: 22 Antworten

0

Beitrag gepostet am 27.03.16, 18:52 @pusu_vadi Nr.: 23 Antworten

pusu hocam ben ıkı konu hakkında fıkır belırtmıstım. Sız ılk belırttığım fıkrı es gecıp ıkıncısı hakkında yorumda bulunmussunuz. ısterdım kı ılk yorumum hakkındada düşüncenızı belirtmenız : tabıkı bu foruma katılan diğer arkadaslar içinde gecerli..
  Gel gelelım secımlen ılgılı yapmış olduğunuz yorum .. Bir ulke nasıl olurda kendı topraklarında kendı halkının guvenlığını sağlayamaz ve kalkar hiç utanmadan ,sıkılöadan bunu dıle getırır. senın gorevın ne kendı halkınıjn guvenlığını sağlamak .. Kalkıp pkk halka baskı yapıp oy alıyor deyıp oturup ağlamak değil .. Boyle bır savunma yapacağına halkının guvenliğini sağlayacan. sen sağlayamıyorsan ben kalkıp sağlayacak değilim herhalde . 

-----
Gel , Ne Olursan Ol Yine Gel ...
0

Beitrag gepostet am 27.03.16, 18:57 @bizimel Nr.: 24 Antworten

Bu nasıl bir soru anlayamadım ... ben neden bıleyım kaç kişi destek veiyor. sızın bu konuda fıkrınız varmı ?
-----
0

Beitrag gepostet am 27.03.16, 19:23 @arkadasca Nr.: 25 Antworten

adamlar bomba yüklü araclarla karakola saldiracak,bomba yüklü araclarla,baskentte istanbulda bombali eylemler yapacak,,,bunlar siyaset arasinda nasil karsilaniyosa benimde askerim kendi can güvenligini korumak icin tank yerine ucakla bombalasin,,siyaset aranasi ne der hic umrumda degil,,bu sonucta MESRU MÜDAVADIR,,,devlet oradaki güvenligi saglmak isterken hendekler icin oparosyonlar yaparken ,HDP bu teröristleri korumak icin halki kac defa ayaklanmaya cagirdi,chp lisi olsun gazeteleri olsun aydinlari olsun,devletin bu hareketine karsi ortak tutum sergileyerek ordaki halka en büyük kötülügü yapmislardir,,sonucta ordakilerin hepsi geberip gidecek( pkk dan bahsediyorum),,cok istiyolarsa hendeklere kendileri gidip direnij yapsinlar,,ben istiyorumki bu oyunlarla kürt halkina zülüm etmeyin,,,,
0

Beitrag gepostet am 27.03.16, 19:27 @pusu_vadi Nr.: 26 Antworten

sorum o değildi hocam.. Nasıl oluyorda 3-5 capulcu elıne sılah alarak sınırdan gecıp senın 40 bın vatandaşını olduruyor ve elını kolunu sallayarak sınırdan gecıp gıdıyor...bın değil, 3 bın değil tam 40 bın kışı..
-----
0

Beitrag gepostet am 27.03.16, 19:34 @arkadasca Nr.: 27 Antworten

3..5 capulcu oldugunu kim söylediki sana? pkk yi kimler kurdu kimlerden besleniyo,eleman kaynagi kimler,hangi ülkelerden destek aliyo,tüm bunlari degerlendirmek gerek...komsularina bir bak yunanda egitim kamplari varmi var,,süriyede varmi var,iran da irakta varmi var,,keza avrupa destegide ortada,böyle genis capli bir kurulustan bahsediyoz...peki neden tüm dis gücler ve komsularimiz pkk yi destekliyo hic düsünüzmü??? amaclari sanki kürtlerin özgürlügümü? bence tek amaclari o cografyanin en önemli ülkesi türkiyeyi kendi sorunlari icinde bogmak icin olusturulmus bir proje bu....
0

Beitrag gepostet am 27.03.16, 19:40 @pusu_vadi Nr.: 28 Antworten

3-5 çapulcumu değil mi bilemem .. eskiden berisöylenen, devlet yetkılılerımızın kullandığı kelıme o.. Neyse hocam anlaşılan turkıye sınırları ıcınde nasıl olurda 40 bın vatandaş oldurulur ve bunun guvenlığı sağlayamaz konusunda bır bılgınız ve duşuncenız ve yorumunuz yok.. bunun uzerınde hıç duşunmekte ıstemıyorsunuz .. başka konular hakkında yorumlar yapıp duruyorsunuz.. dört tarafımız duşmamlarla cevrılı bunu ılk okuldan berı oğrenıyoruz ,oğrendıkte.. duşman saldırır sen koruyacaksın.. koruyamadıysan neden koruyamadığını acıklayacaksın.. oturupta 40 bın vatandaşımız olduruldu deyıp ışın ıcınden cıkmayacaksın.. neden ve nasıl bu 40 bın vatandaş olduruldu , bunun acıklamasını yapacaksını da yapacaksın..
-----
0

Beitrag gepostet am 27.03.16, 19:44 @pusu_vadi Nr.: 29 Antworten

yorum sonunda yanlış yazılma olmuş.yapacaksında yapacaksın değil.. bunun acıklamasını da yapacaksın olacaktı
-----
0

Beitrag gepostet am 27.03.16, 19:58 @arkadasca Nr.: 30 Antworten

terör konusunda uzmanlar olsun devlet adamlari olsun 40 yildir zaten herkonuyu tartistilar cözümler ürettiler demi? geldigimiz noktada tek cözüm yolu pkk yi icerde bitireceksin ,disardaki faliyetleri icinde gereken sert tutumu tüm ülkelere aktaracagiz,,canli örnegi brükselde pkk cadiri kuruluyo,3 gün sonra bombalar patliyo,,demmekki dis güclerinde bana dokanmayan yilan bin yasasin politakisindan vaz gececek,,sinirlara gelince bildigim kadariyla sadece süriye sinirimiz 800 km civarinda öyle zor daglik bir cografyadayiz,bu sinirlari nasil kontrol edebilirsin yüzde yüzde asla güvenli hale gelmez,,daha irak iran sinrini saymiyom...
0

Beitrag gepostet am 27.03.16, 21:45 @pusu_vadi Nr.: 31 Antworten

sen havada bombalari yagdirmadan önce bir seyi düsün.

Bu ülkenin, oy verme hakki olanin her 8 sincisi HDP oy veriyor.  caddede gördügün her sekincisi sizin görüsünzde  bir vatan haini.

ha PKK baskisiydi, her o 7 million insanin pesine bir PKK li arkasinda dikildi, kafasina silahi dayadi oy verdirdi...
bu türkiyeye inandirilmak istenen versiyon. Sanki tek PKK sorunu varmis gibi.

isin gercegi, secim den önce 200 tane HDP Bürosuna saldirildi, devletin tüm imkanlariyla HDP nin oylari düsürlmeye calisildi
ona ragmen 7 million dan fazla oy aldi.

sen yedi millionun insanin hepsinin kafasina bomba da yagdiramisin, hapisede atamasin.
Sur, lice, nusaybin in secim sonuclarina bak. ordaki yerli halkin yüzde 95i HDPye oy vermis, vermemis olan insanlar zaten tek ordaki asker polis. sen hangi yerli halki kimde kurtariyorsun?
bir gercek daha var. türkiyede kürtlerin nufüsu giddikce  artiyor. fazla cocuk yaptiklari icin 30 yillin icinde türkiyede türk nufusunu gececek durumdalar.

gelecek sorunlar bugünki sorunlari asacak. bu sorunu zade terrör problemi yapmak türkiyenin gerceklerini görmemek, sorunlarini kücümsemek demektir. türkiyenin en büyük sorunu milleti birbirinde ayrismasidir. bu en büyük soruna da su an gaz verilmektedir.
Sen insanlarin beynini kazanamadiktan sonra, o kafalara istedigin kadar bomba yagdir, degisen birsey olmaz.
0

Beitrag gepostet am 27.03.16, 22:07 @bums Nr.: 32 Antworten

seclerde yüzde 13 lerden barji zor kurtardilar bu secimde,ama bu oylar sanmaki sadece kürtlerin oyu,bu oylarda fetö olsun chp olsun bir cok kesim hdp ye oy kullandiki baraji gecsin akp istedigi milletvekilini cikarmasin diye...yine hdp oylarin büyük kismini pkk baskisi ve hdp nin kendileri kandirmasi sonucu aldi,ben buna inaniyorum,gelecek secimde bunlar braji asamayacak senle her iddaya variririm
0

Beitrag gepostet am 28.03.16, 00:23 @meleks Nr.: 33 Antworten

ne istiyolarmis bu geri kalan kisim? kimle döneceksin baris masasina,o yol denendi bitti ,hdp sansini kullanamadi,terörist cenazesine gidenlerlemi masaya oturacak devlet...bu hdp yöneticileri maphusa,pkk mezara girecek,,sonra halkla devlet araya kimseyi koymadan birbirlerini daha iyi anlayacak.baska cözüm yolu kalmadi görmüyomusunuz bunu devletin kararligini
0

Beitrag gepostet am 29.03.16, 03:13 @meleks Nr.: 34 Antworten

bugün aciklanan rakamlara göre son dönemlerde 5 bin üzerinde pkk li öldürülmüs..simdiye kadar hic bu sekilde kararli gidilmemisti üstlerine,,baris sürecini bunlar kötüye kullandi,devletten ne istersek aliyoz,pkk eylem yaptikca devlet cözülüyo mantigina büründüler,yani yüz verdik astarini istediler...ben cok eminimki pkk ya büyük darbeler vuruluyo,,ayni sekilde halki her firsatta ayaklanmaya cagiran,bir özerlik sevdalisi selodanda millet yakayi kurtarsin hersey güzel olacak,,,pkk yi bitirme noktasina gelince adimlar atilacak tabiki ama dedigim gibi devlet bunu ne hdp yle yapar nede baska biseyle,
0

Beitrag gepostet am 29.03.16, 17:57 @pusu_vadi Nr.: 35 Antworten

brüksel' de ki bombalamanın pkk ile ilgisi ne anlayamadım pusu hocam.. Ha ıkı gun önce Cumhurbaşkanımız cadırlarlan ılgılı bır acıklama yaptı sonrasında bombalar patladı, buna mı bağlamak istediniz anlayamadım.. 
  yakın zamanda 5 bın terorıst oldurulmuş .bu ne korkunç bır rakam.. dunun 3-5 capulcusuyken bugun bınlere cıkmış. bunun nedenı ne acaba ?...
  sızın bu sözlerınız bana Tansu Çiller'i hatırlatıyor.. oda 
 '' ya bıtecek ya bıtecek '' dıyordu . ve bıtırmek ıcın ne gerekıyorsa yaptı. sınır otesı operasyonlardan tutalımda. koylerden yıyecek alınıyor denılerek , koylerın boşaltılmasına kadar .. sonuç sıfır elde sıfır.. Her gelen bu konuda kahraman olmak, halkın gonlune taht kurmak ıstedı. ama malesef sonuç gene ortada...

-----
0

Beitrag gepostet am 29.03.16, 19:03 @arkadasca Nr.: 36 Antworten

sana ne desek mutlaka biseyleri hatirlatiyo,ya 90 lari ya tansu cilleri,,bu devlet binlerce cözümle geldi,,peki sizin görüsünüz ne nasil biter bu ?? cözüm diyeceksinde ..sizin cözümünüz nedir??
0

Beitrag gepostet am 06.04.16, 19:34 @pusu_vadi Nr.: 37 Antworten

ve nihayet oparesyon bölgelelerindeki sivil halkin tahliye ediyip,kalan evlerin bombalanmasi konusu konusulmaya baslandi,dün bahceli bugünde erdogan ayni konuya degindi....teröristlerin tuzakladigi bombali evlere askerlerimizi göndermeyin uzaktan tankla dinamitle artik neyle olursa yakin yikin.....
0

Beitrag gepostet am 06.04.16, 23:49 @pusu_vadi Nr.: 38 Antworten

0

Beitrag gepostet am 06.04.16, 23:50 @pusu_vadi Nr.: 39 Antworten

Erdoğan şöyle konuştu;

Güneydoğu bölgemizdeki kimi ilçelerimizde yaşanan terör olayları hem
vatandaşlarımızın hayatını olumsuz etkiliyor. Hem de verdiğimiz şehitler
yüzünden bizleri acıya gark ediyor. Güvenlik güçlerimiz ağır darbe
vuruyor. Verdiğimiz kayıplar çatışmalardan ziyadet patlayıcılarla
hazırlanan bombalardan kaynaklanıyor. Biz sivil vatandaşlarımızın zarar
görmememsi konusunda hassasiyet gösterdiğimiz için böyle sorunlarla
karşılaşıyoruz. Gerekiyorsa operasyon yürütülen yerlerin tamamen
boşaltılması gerekirse binaların uzaktan yıkılması yoluna gidilebilir.

Hiçbir polisimizin değil canını, serçe parmağını dahi oradaki beton
yığınlarına değişmeyiz. Son zamanlarda çoğunlukla bu sebepten şehit
verdiğimizi görüyoruz. Güvenlik güçlerimizin ihtiyaçları konusunda çok
daha hassasiyet gösterilmesini bekliyoruz.

Basit bir terörle mücadele meselesi değil. Coğrafyamızdaki varlığımız
bakımından bin yıllık mücadelenin son ve kritik aşamasıdır. Modern
dünya düzeninin resterasyonu ve tahkimi çalışmasıdır. Suriye meselesi
bir zalimin iktidarını sürdürme mücadelesi olarak görmek yanlıştır.
Irak'ı sadece mezhep çekişmesi olarak görmek değildir. Karadeniz'in
kuzeyinde yaşananlar, Kafkasya'da alevlenen çatışmalar birbirinden
bağımsız değildir. Yaşanan sürecin, oynanan oyunların farkındayız.

0

Beitrag gepostet am 09.04.16, 14:01 @pusu_vadi Nr.: 40 Antworten

Nusaybin’i teröristlerden temizlemek için daha kapsamlı bir plan
hayata geçiriliyor. Parola: Kuşat, kanalları patlat ve Kamışlı sınırını
kapat... Ayrıca tahliye edilen binalar uzaktan bombayla imha edilecek

Cumhurbaşkanı Tayyip
Erdoğan'ın, "Nusaybin'de gerekirse uzaktan imha yöntemi kullanılır"
açıklamalarından sonra düğmeye basıldı. Hükümet, Nusaybin'deki özel
duruma göre operasyonların nasıl yürütüleceğine ilişkin bir plan
hazırlığı başlattı. Özellikle Fırat, Dicle ve Yenişehir mahalleleri
başta olmak üzere 5 mahallede vatandaşlar kontrollü şekilde tahliye
edilecek. Güvenlik güçleri, binaları sivillerin boşalttığından emin
olduktan sonra uzaktan bombalama yöntemi ile yıkım yapacak
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!