|
|
|
Adaletiniz batsın |
bu ne demek ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
Yorum 16 icindi ----- Vicdan insanin icindeki Tanridir.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
Nil iyi aksamlar, sen gene incir den degil tavra tan yazdin ----- insan olabilmek bir sanattir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
kocayı öldürmeden şikayet etse dicem ama devlet şikayete kadın öldükten sonra bakıyo keşke kocayı boşasaydı dicem ama belki imkanı yok yada koca onu öldürecekti kısacası adalet yok zulüm çok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
Dindar
bir nesil yetistirecez dediler ortalık Tecavüzcüden,hırsızdın katilden
gecilmiyor. Tükiyede suan kadının önemi yok diyen bir zihniyet var ,
lanet olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
allah belasini versin alin iste resmen suc isliyor bunu söylemekle ama  seni doguran ana seni yeterince ak sütüyle beslememis an serefsiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
 ozaman senidede tecavüz ederler insallaaaaaaaaah bakalim ayni adaleti uyguayacakmisin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
evet ne yazikki bunlarin dini imani yokki olsa bu suclari asla islemezler serefsizler ay cok sinirliyim
dün bir bayan arkadas TR.döndü ve basina gelmeyen kalmamis inanilacak gibi degil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
Ataistler
ahlaksızdır.Ahlak ancak islamla mümkündür diyen İslamcı gençlik ilim
ve hikmet derneği başkanı Rafet Rümeysa Ermiş 4 erkek çocuğuna
tecavüzden 24 yıl ceza aldı. bakin hele suna serefsiz kani bozuk soysuz seytan  sadece 24 yil ydi allah belasini versin gebertirler insallah icerde bunu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
basini okudum ve gerisine okumay gerek bulmadim
konu adalet bilmem anlatabildimmi
richtig lesen und gucken Mr.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
bana bak sen ben kime satasiyorum satastim lan göster bakalim ispatla bakalim simdi sen kimsin lan gelipte burda benm konumumu alt edeceksin yürü bas git sinirlerim zaten tepemde haddini ble insanlari durduk yere suclama
konu hosuna gitmedi ise bu tür sacmaliklarla suclama derim yoksa ben cok beterini yaparim acik ve net yaziyorum ok simdi as git
ayni zihniyeti tasiyorsunuz zaten kadina nasil deger verdigin bu sekil orumundan belli oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
ben sana maksadimi derdim ama bos ver insanlik bende kalsin ki sen insan olamazsin bilmem alatabildimki
sen otur ve zihniyetinin derecesini bir ölc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
meselyi alevi sünni meselesinemi cevirdin lan iyi oku sen kendince kafanda konuyu o tarafa cekiyosan algilamanda bir hata varsa bunu beni suclayarakmi karaliyorsun
hem sanane istedigim gibi istedigim sekide yazarim tasas sanami düstü be ben istedigim zaman isayina yaparim bunu senmi engeliyeceksin
ne is yoksa bu tecavüz olaylari sendemi onayliyorsun belliki onayliyorsun sende o zihniyeti tasiyorsunki yillardir vardi yeni bir sey defil gibi yorumlar sarf ediyorsun ve evet sanane adaleti kötüledim diye cokmu gücüne gitti neden gocundun ??
nerdeyse tb, yüzde doksani ayrilmis dul,,, eger adalet olsaydi,, ne gitmeler ne bosanmalar olurdu, nede biz burda,,,
bu ne simdi bu nasil bir zihniyet yuuuh be yuhhh sasirmissin sen kendine gelsen biranevvel senin acindan cok iyi olur derim
ve evet ben iyi adaletim varmi bir itirazin ?? begenemediinmi adaletimi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
ve yalandan o genc kizlar tecavüz ediliyor dimi yalandan bu cocuklar babalari tarafindan taciz ediliyor dimi yalandan sokak ortasinda genc kiz tecavüz ediliyor yalandan evlenmek istemedi diye öldürülüyor yalandan bosanmak istedi diye öldürülüyor ve cezalari ne ouyor adalet ne yapiyor ??? eh bir zahmet bunuda sen düsün be
bos bos konusan ve beyninide hic saglam düsüncelere yorupta calistirmayan sen ve senin gibiler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
dur hele bi dur  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
----- alışmış kudurmuştan beterdir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
aynen bak bu cok isabet olmus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!