96 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 24.01.16, 20:50 @can-a Nr.: 61 Antworten

Adaletiniz batsın
ben sana cok tesekkür ederim
 bir kadin olarak bu saglam düsüncelerin icin ve konuya katkindan dolayi
0

Beitrag gepostet am 24.01.16, 20:58 @can-a Nr.: 62 Antworten

Adaletiniz batsın
evet her kadin yapsa bizim gibi düsünse ve ayaklansak var ya basaririz ama ne yazikki malesef kadinlarin cogu amin diyim oturup bu bizim alin yazimiz diyor
0

Beitrag gepostet am 24.01.16, 21:03 @can-a Nr.: 63 Antworten

Adaletiniz batsın
kesinlikle evet cok dogru tesbit etmissin ben kesinlikle kararliyim bu konuda
0

Beitrag gepostet am 24.01.16, 21:11 @can-a Nr.: 64 Antworten

Adaletiniz batsın
tesekkür ederim sende eminim öylesin
0

Beitrag gepostet am 24.01.16, 21:15 @can-a Nr.: 65 Antworten

Adaletiniz batsın
harika
0

Beitrag gepostet am 24.01.16, 21:57 @tukendim_ Nr.: 66 Antworten

Adaletiniz batsın
bakin bu sacma sapan yazinizi burda simdi ne yeri nede bir anlami var ok
gerek yok hic ya dogru yorumunuz yaparsiniz yada bu sekil isid misid gibi sacma sapan seylerle karsilastirmayin derim ok mi

0

Beitrag gepostet am 24.01.16, 22:01 @tukendim_ Nr.: 67 Antworten

Adaletiniz batsın
kimseyi asip kesmedigimizi burda yazilanlardan okuyup göremiyor ve bu sekil sacma sapan geliyorsun buraya
sen haddini bil derim
ve o kesip asma bicme siz erkekleri yapiyorsunuz tamammi
konuyu algilada gel

0

Beitrag gepostet am 24.01.16, 22:02 @tukendim_ Nr.: 68 Antworten

Adaletiniz batsın
bana yazmayada degmiyorsa yazmayacaktin tamammi hadi bakalim baska forum konusuna sen bye bye
0

Beitrag gepostet am 24.01.16, 22:05 @tukendim_ Nr.: 69 Antworten

Adaletiniz batsın
ya yürü git bi ya yürü git
0

Beitrag gepostet am 24.01.16, 22:32 @asos Nr.: 70 Antworten

Adaletiniz batsın
hic bir kimse fuhusa zorliyamaz..kadin istemedikce bu devletin polisi var gitsin kocam beni fuhusa zorliyor desin.. ne ciftler var fantasi yapan kendi eslerini baskasiyla iliskiye gierken görmeyi  bunu erkekte yapiyor kadinda yapiyor.. bunun arkasinda baska bir olay vardir
-----
NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM..
0

Beitrag gepostet am 25.01.16, 00:58 @nilo84 Nr.: 71 Antworten

Adaletiniz batsın
evet nilo  dediklerinin cogunda haklisin. Simdiki cagimizda  dediklerinin bir olayi oldugunda hemen gazeteler manset atar...
yani islamdaki kadinlar gibi sesiz kalmaz..
dediklerini heppimiz okuyup ve hatta kilise bile yaptiklarinda özür diliyor ... orta cagdaki olaylara...
simdi yasadigimiz ortacag degilki!!!
sen avrupali bir kadina deki incilde bu veya bu yaziyor.. inanmaz...
artik simdiki zamanin akilli kadinlari okumus ve okuduklarinin anlamini bilendir...

-----
insan olabilmek bir sanattir
0

Beitrag gepostet am 25.01.16, 01:04 @nilo84 Nr.: 72 Antworten

Adaletiniz batsın
bak gecenlerde LIMburg daki  bir  Bischof yanlis para harcadi diye tüm milölet ayaga kalkti....
fakat baska yerlerde nisanlililarin el  ele gezmesini yargilayanlara ses cikaran az bulursunuz.
bak protestanlar nasil olustu? adlarindan beli PROTEST ettikleri icin ...

-----
0

Beitrag gepostet am 25.01.16, 21:37 @nilo84 Nr.: 73 Antworten

Adaletiniz batsın
Laut Un-Bericht: Vergewaltigung in Ehe und andere Vergewaltigungen

Denimark  52%
                  Finland     47%
                  Scweden   46%
                  Türkei        1,4
                  Kenya         1,9

die zahlen geben uns an die Rechte der  Feministinen in Europa die können  wenigstens Klagen!!!!

simdi bunlari karsilastigimizda Türkiye ve Kenyada  olan evli ciftler arasindaki istenmeyerek  girilen iliskilerin normalde bakilirsa %90 dan fazla tecavüzle kabul edilecekti.
buda gösteriyorki Avrupa ile fazla dinci yasayan hangi dinden olursa olsun KADIN haklarinin farki.  
Evet Nil, bir yerde kadinlar haklarini arayabiliyor diger yerde ise kadinin kendisine en az  4 erkek veya 8 kadin bu tecavüze sahit bulmasi gerek.... galiba bunlari sen benden daha iyi arastirabilirsin.
iste fark sana iyi aksamlar....

-----
0

Beitrag gepostet am 26.01.16, 00:46 @nilo84 Nr.: 74 Antworten

Adaletiniz batsın
 selam Nil,
ben Incile inanirim.
diger yazilanlar musanin 1 kitabi yani yahudilerin tora sidir.

efesuslere yazilan mektup dogrudur incildedir..

diger verdigin örnekler ise   MS300-400 yillarinda yada 1200 yillarinda yazilan bir insan tarafindan yayinlanmissa beni ilgilendirmez.

fakat mesele burada Incilde hic bir zaman git kadini  VUR ve dayak at tecavüz et demez ....ve her an istediginde kadinla yatabilirsin istegi olsada olmassada...
ve bunun gibi sana hem kurandan hemde hadislerden  coook örnekler verebilirim. 
demek istedigim din bu gibi tecavüz ve istedigin kadar köle kadinlarla yat demesi  simdiki zamanimiza uygun görmüyorum...

genede seninle böyle seyler hakkinda acikca konusabiliyoruz.
bu konular cok kisilerde hassas oldugu icin insan konusamiyor..
gec oldu size iyi geceler

-----
0

Beitrag gepostet am 26.01.16, 15:15 @tukendim_ Nr.: 75 Antworten

Adaletiniz batsın
bak arkadas sen bir daha bana abuk sabuk yazip block cekme senin icin butun kadinlar kafadan var hepsi hasta deli ya sen nesin eger bir sorunun derdin varsa gel bana yaz senin yaptigin insanliga sigmaz adam gibi adam ol hic sevmedigim iki yüzlü ve yalaka insanlar bir daha diyorum kadinlari disla horma herkes kendi capinda yasiyor sen herkese deli hasta diyemisin asil hasta sensin anladinmi
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 26.01.16, 15:21 @tukendim_ Nr.: 76 Antworten

Adaletiniz batsın
bak gine aynisini yaziyon ben aneme babama bakiyorum diye ben hasta kafadan degilim semdi cekti bir daha yazarsan yüzsüz insansin cok insan ailesine bakiyor herkes kafadan varmi hastami demek sen hastasin bir daha yazma yazarsan yüzsüz insansin anladinmi
-----
0

Beitrag gepostet am 26.01.16, 15:25 @tukendim_ Nr.: 77 Antworten

Adaletiniz batsın
yüsüz insanamisin hadi güle güle güle
-----
0

Beitrag gepostet am 26.01.16, 15:27 @tukendim_ Nr.: 78 Antworten

Adaletiniz batsın
hadi hadi güle güle
-----
0

Beitrag gepostet am 26.01.16, 21:58 @nilo84 Nr.: 79 Antworten

Adaletiniz batsın
also so wie du und ich auch sind wir nicht Theologen!!!!
bak Güzel Nil, ben ne irkciyim nede dinciyim. Ikisinden kizdigim icin bu  yollarda hakikati buldum. Yani benim kendime inandigim hakikat. Her insan  kendi ameleriyle sorunludur. ne sen bana nede ben sana ....

gen sana diyorum incilde bana bir yerde bul gidin bunu vurun ,azap edin, ikaz edin veya bizim oldugumuz görüste olmassa öldürün diye bir satir yada kelime incilde bulamazsin......
fakat müsülman veya hiristiyanligi burada  karsilastiracaksan elbette bende sana cok internetten veya okudugum türkce kurandan sana  yani simdiki zamanimiza uymayan cok örnekler verebilirim.
örnegin:
Islam lehrt das Männer höher gestellt sind als Frauen(Sure2,228) 
Islam lehrt das Frauen unrein sind; wenn ein Muslim eine Frau berührt bevor er betet (sogar seine eigene Frau), wird er als unrein betrachte (Sure 4, 43) Islam sieht die Frau eines Mannes als sein Eigentum an (Sure 3,14) Islam gibt die Anweisung, dass Frauen sich verschleiern sollen, wenn sie außerhalb des Hauses sich aufhalten (Sure 24,31; 33,59) Wenn man so etwas hört, werden die schlimmsten Vorurteile über unterdrückte Frauen bestätigt.
fakat hepsini yazmak istemiyorum cünkü ben ne  din alimiyim nede hiristiyanlara propaganda yapan biriyim.
dogrusunu dersem  ben kendimi iyi bir hiristiyan sanmiyorum. Hiristtiyan bagislayicidir. ben??? ben konu disina girmek istemem. Cünkü benim coook sevdigim hatta ve hatta ekmegimizi paylastigimiz Alevi olsun,veya musulman arkadaslarima karsi saygisizlik olacagindan konuya derinligine girmek istemem. Yalniz burada inandigim bir sey var sizinle sükünet ve saygili  yazistigimiz icin tesekürler....keske herkes öyle birbirine saygiyla bakissa!!!!
ayrica Assos hanimdan özür dilerim. cünkü konumuz KADINLARA yapilan zulumlerden dolayi yazismak istedim..

buradan gene sesleniyorun buradaki kadinlarimiza verilen hak ve hukuk veya baska yerlerde bulamayacagimiz secim hakkini Atatürk sayesinde verildi... 
Nil sana 

-----
0

Beitrag gepostet am 26.01.16, 22:32 @asos Nr.: 80 Antworten

Adaletiniz batsın
 Hehe he
-----
Vicdan insanin icindeki Tanridir....
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Adaletiniz batsın