|
|
|
Adaletiniz batsın |
evet dogru dedin eger bir insanin nefsi bitmise o zaten insan sayilmaz alacan büylelerini elline beynine kursun sigacan beyni dagitacan yo öyle degil tirnaklarini tek tek cekecen dilini kesecen derisini soycan itin köpegin ününe atacan ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
eminki cogalacak bunlar az önce bir sey okudum ve videosunu izledim
İslamcı yazar: "Kadın Spikerleri izlemek günah!" demis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
aynen öyle ama diyorlar ya kendileride kadin bir cinsel objesidir ve kadinlarin bu dünyada yeri yoktur sadece bir aractir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
kadinlarin yeri her zaman vardir ama ne yaziki bizlewr insanlar kadinlarin degerini kiymetini bilmiyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
ayyy cok pardon ama koptum ya gülmekten bu ne ya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
asil bunlari kökünden temizlemeli bunlari bilgilendirmek ve kurani kerimin dogrusunu okutmak bile nafile olur bunlarin beyinleri yanmis artik  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
anlamadim bunu simdi banamai sordun bu soruyu senin kocan neden seni satmaya kalkmiyor bir sorun kendinize,, yarasi olan yoktur insallah,
eger bu soru bana yöneltiydiyse cok yazik diyorum
iste sizler busunuz ve benim evli olup olmamla kafani yorucagina
neyse ya bos ver ne desem nafile sanarm
ve o kadin polise siginip siginmadigini nerden biliyorsun
ve sadece bu kadin degil olay buna benzer cok vakalar var ama sasirmiyorum cünki bir erkek olarak baska sey demeni beklemedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
sizin gibi düsünceye sahip olan erkekler hic bir zaman kadinlari insan seviyesine kategorisine koymadiniz
kadinlar cirkeflesince yok basit olur fahise olur vs.. sonuc hak etti olur
kadinlari bu cirkinliklere getirenler siz erkekler oldugunuzu neden düsünemiyorsunuz neden zor geliyor kendinizde hatalari aramayi
neden hep kadin kadin vve yinede kadin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
erkekler onca kadin öldürürler hak etmistir o kadin denilir
kadin erkek öldürdügündede yine kadin hak etmistir o cezayi, siddeti yada dayagi vs...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
erkekler her haangi kadin olursa olsun aileleri tarafindan yeterince yada iyi yetistirilmediyse erkekler o kadinkarida nimetlestirmek yerine basit suclamalar yada davaranislarda bulunurlar madem kadinlari kadin gibi olmalarini yada davranmalarini istiyorsaniz ozaman o kadini iyilestirmeye kadin gibi kadin yapamaya karekterlerini bir nebze olsun yardimci olmaya kalkissalar
ama nerdee kadin hak etmistir o vurur bu vuru derken düsene dsürdükce düsürme pesindeler ne yazikki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
Selamlar arkadaşlar ben bir erkek olarak
bayanlara karşı yapılan böylesine zulümleri hakaretleri insanlık dışı hareketleri şiddetle nefretle kınıyorum maalesef bazılarının yorumlarınıda nefretle kınıyorum nerdeyse bayanlar tamamen
suçlu konumda gibi yorumları kalbimi çok yaraladı ama ben birde gerçeğe bakıyorum devleti yönetenlerin en tepesindeki
zatlar bayanların gülmeleri dahi tahrik
sayılır diye beyanat veriyorlar hal
böyle oluncada yargıdaki yağdanlıklar böylesine konularda abuk sapık beyanatlardan çekindikleri ve
şirin görünme adına utanılacak kararları
vijdanları sızlamadan veriyorlar yazıklar olsun birde adına adalet diyorlar(ben
kahraman maraşlıyım devletime milletime sonderece bağlıyım )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
ne yazikki konuyu basliki pek anlamamis kisiler var yorumlarinda nasil öldürdügünü ve vs.. cok abzürt seyler yazilmis ama konu yani demek istedigim burda KADIN öldürünce her nasil olursa olsun ömür boyu ceza, agir ceza fakat ERKEK öldürünce bukadar agir ceza almiyorlar bilmem anlatabildimmi ve ne yazikki bayanlar bunu idrak edemiyecek kadar zalimlesmisler yok dayagi hak etmisse vs.. yani kadin hak etmis bu cezayi ama adam ne yaparsa ne sebebten dolayi öldürürse öldürsün hak etmemistir yinede kadin o ölümü hak etmistir gibi düsünceler sergileniyor buraya cok yazik ama cooook  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
Bayanlarin bu eş seciminde biraz daha dikkatli temkinli olmasi gerekdigi dusuncesindeyim...
cok iyi demissiniz de
ama kavun degilki koklayipta secimini yapasin
bazi yada cogu erkekler amaclarina ulasabilmek icin melek kiligina girebiliyorlar bunuda unutmamak lazim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
aynen öyle ama insallah kimsenin basina gelsin istemem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
es gibt ein grundlegendes problem im türkischen rechtssystem. Nicht nur Frauen sind betroffen. Da bekommen Mörder eine niedrigere Strafe weil sie mit Krawatte vor dem Richter stehen und ein auf liebchen machen. Iyi hal indirimi. Die Frauenproblematik ist viel tiefgreifender als man es nur auf das Rechtssystem beschränken könnte. In einigen Regionen der Türkei, gehört die Frau dem Mann, sein Eigentum. ein selbstbestimmtes gleichberechtigtes Leben ist unmöglich, auch nicht für dem Richter. Die gesellschaft müsste geändert werden, aber wir gehen grad in die andere Richtung.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
Iyi aksamlar arkadasim,
yine o duyarli adaletli yüreginizle gercekleri dile getirmissiniz.
O kadin kocasini öldürmemeliydi bu kimseye düsmez, kimse kimsenin canini almaya yetkili degildir gibi bi cok savlar okudum,tamam iyi hos da ölenin hic mi sucu yok be kardesim?
Bu kadinin canina yetmis ki, bi adami öldürmeyi göze almis bunu nasil bi ruh haliyle yaptigini anlamak icin illa onun yasadigi gibi mi yasamak lazim?
Bence elbette bi kisiyi öldürmenin sucu olmali ama bu olayda hafifletici sebeblerde göz önüne alinmaliydi. saygili ve seviyeli yorumlar diliyorum.. ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
Ben de farkli bisey yazmadim ki, ----- Bir gün kalem diyecek ki,bu kadar yazdigin yeter,SIL GITSIN! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!