|
|
|
Adaletiniz batsın |
Davut abi dikkat edersen, herşey erkekde bitiyor dedim! Bütün erkeklerde demedim.
----- alışmış kudurmuştan beterdir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
ayreten abi, bir kaç sapık demen.. biri.. bir avuç çapulcu demesi gibi oldu! ----- alışmış kudurmuştan beterdir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
abim bende yukarıda yazdığım gibi yok edemezsin, bir insanın beynini kontrol edemezsin...
Kadınlarımızı koruyacak yasallar ve erkek evlatlarımizi doğru yetistirmeye bakıyor herşey... Tamam yaww kapatik ----- alışmış kudurmuştan beterdir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
slm can büyle tür olaylar her yerde var türkiye gine iye kadin hakini koruya biliyor cocuk kendini iyi kutu savunuyor birde baska ülkeleri düsün mesele afganistan yada hindistan 40 yasindaki adam 10 yasindaki kizi aliyor buda tecevüz demek alacan büyle öküzleri eline agaca bagliyacan her yerini delik desik edecen öyle degilmi ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
biz dünyada yaptıklarımızdan sorumluyuzherkez intiham için geldi konu aç insanları tahrik etmek değil o olsaydı ona göre yorum yapardım sen şunumu demek istiyorsun tecavüz günah ama çıplanmak sevapmı diyorsun nedemek istediğini anlamadım ben diyorum birazdaha dikkat sebep vermeyelim sen diyorsun o sevap bu günah bumu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
sizler bir eşeğe ve köpeğe sarkan insanlar değilmisiniz kadınında pis olanı var ama ben yanlışsam konu burada bitti ok siz devam edin hırsızlığa açılmaya iftiraya kıybete by |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
davutbey erkekler diyince neden her seferinde her bu erkekler kelimesi gecen konularda üstünüze alinipta korumaya geciyorsunuz
bazi bu gibi konularda ERKEKLER kelimesi gecince malum her erkekleri kastetmedigimizide bilmelisiniz, bun siz kendiniz anlamayipta ayirim edemeyipte yeter artik diyip bu konu baydi gibi sekide yorum yapmaniz igren
dünde yazdim bu konu ve durum sizin icin hos degilse gina geldi ise bu gibi erkekleri desteliyorsunuz anlamina geliyor benim düsüncemde
bu konuya o halde girmeyin derim ve konum hakkinda yeter artik bu konudan biktim demeyin
tecavüz edilen cocuklar kadinlar icin adaletin olmadigini yani siddeti daima kinamaya devam edicem sizin hosunuza gitsede gitmesede, amma sizin kinamadiginiz apacik ortada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
sen anlamasanda anlayan anladı kişisel yazmadım sağlığıma söz ettirtmem konuyu kapattım açma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
size bu konuda cok hak veriyorum ve cokkta dogru dediniz
hayvanlara damacana bile sarkan tecavüz edenleride gördük ne yazikki
ama iste demekki pis kadin olsun olmasin yani acik secik ve kapali kadin arasinda fark olmamali anlatabidimmi
bu ne demek erkeklerin zihniyeti ve ahlaklarinda bozukluklardan kaynaklaniyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
iste demek istedigim eger adalet adalet olsa caydirici cezalar verise bunlar sanki önlenir gibime geliyor
ve erkek ayirimi yapilmamali adilce ayni cezalar kesilmeli
kadin öldürünce ömürboyu ceza ama erkek öldürünce ya bir kac yil yada bir kac gün oda takim elbiseyler yarginin karsisina cikti diye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
erkekler dersen yanlış demiş olursun erkekte kadında yapıyoryanlız erkeklere yüklenmenin anlamı yok kadın olsun erkek olsun dünyasını ahiretini bilmeli bu hayatta rahatlık için değil insanlık için olmalı insan ayırt edilmekkadar nefret ettiğim bişi yoktur tecavüzde günah açılmakta insanlar dinine uymadığı müddet biz daha çok konuşar acarız böyle sadece kuru tartışma kısır döngü olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
haklisin fakat erkekler yani cogunluk bu son zamanlarda kadinlari bir hic yerine, bir sex objesi olarak koyduklari icin ve dünyada ikinci degil hatta ücüncü sinif muamelesi yaptiklarindan dolayi ben kesinlikle ayirim yapicam son nefesime kadar hatta
insanlar dinine uymadigi müddet demissiniz kusura bakmayin fakat dinine uyanlarda cok ama fakat yinede kadin kim nedir diyip sallayan yok bilmem anlatabildimmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
bak bişi anlatim adam evli beş yıl olmuş bir çocuğu var evliyken bir kızla çıkmaya basllar kızla cinselil işkiye giriyor dini nikah yapıyor buna nedemeli bu kadın bu adamla nasıl beraber oluyo hadi erkek yapmış adamın bir çocuğu var yuva yıkanın yuvası olurmu evlendikten üç yıl sonra bu kadınla yatıp kalkıyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
bakin ne demissiniz BIR KIZLA yani kimbilir bastan ne vaatler etmistir ve yalanlar söylemistir ben asla inanmiyorum o KIZIN istegiyle o evli herife vardigina tüm hata evli olmakla baska insanin genckiz evladina hoca nikahi kiyipta onuda esi etmesi cok yanlis ve tüm hata dedigim gibi sadece ve sadece o adamda evli iken asla bunu yapmamaliydi ve o genc kiza gelince o kizin ailesindede hata varki bu adama kizlarini hoca nikahiyla teslim etmisler o anne baba o adamin evli oldugunu peki bilmiyormuydu
ha birde coluk cocuk sahibi bu herif
asla kabul etmem baska kadinla bir seyler yapmak istiyorsa ha birde genc kizla ilk esinden ayrilsin edebiyle ondan sonra baska kizi kadini es yapsin yada yatip kalksin
ac gözlük yapan burda sadece o haysiyetsiz herifte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
peki tam tersi olsa ne olur sizce yani bir evli kadin baska bir erkele hoca nikahi yapsa ne olur sizde ADIL mi bu yooo olurmu ayol hemen o kadini keser bicerler ve fahise damgasiyla hayatina son verirler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
Tabiki konu açlık değil.. beni anlamadığınıza üzüldüm, açık kadınlar günah işliyor demenize takıldım, ve size örnekler sundum.. Açık giyindikleri için erkekleri teşvik ediyor demenize takıldım.
Erkek suçlu ama kadın da suçlu diyorsunuz.. Böyle olaylara tolerans gösterenlerden ne farkınız kaldı? açık giyinmek sevab diye birşey yok! aynı günah işliyor diye de birşey yok.. bu benim düşüncem..!
----- alışmış kudurmuştan beterdir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
72 Huri + 4 Huri Bonus gerisi havagazi  )) ----- Vicdan insanin icindeki Tanridir.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
erkeğin yaptığını onayladımmıki kadının yaptığını onaylayım siz nedemek istediğimi anlamadınız tabiki toplumda kadın dışlanıyo hen baylar hem kadınlar tarafınca ben buna tabiki karsıyım demek istediğim seyi baska olaylara soktun neyse iyi sohbetler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
benim açık kadınlar günah işliyo kapalı kadınlar işlemiyo dediğimi gördünmü yazmışmıyım iyi bak siz olayı açmaya değil uzatmaya dallandırmaya çarpıtmaya yada yaya çekiyorsunuz iyi sohbetler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
Ahh ahhh Hotellerin Dili olsada konussa.... ----- Vicdan insanin icindeki Tanridir.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!