96 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 30.01.16, 14:04 @davut-bey Nr.: 121 Antworten

Adaletiniz batsın

Davut abi dikkat edersen, herşey erkekde 
bitiyor dedim! Bütün erkeklerde demedim. 

-----
alışmış kudurmuştan beterdir..
0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 14:15 @davut-bey Nr.: 122 Antworten

Adaletiniz batsın

ayreten abi,  bir kaç sapık demen.. 
biri..  bir avuç  çapulcu demesi 
gibi oldu!  

-----
0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 14:20 @davut-bey Nr.: 123 Antworten

Adaletiniz batsın

abim bende yukarıda yazdığım gibi 
yok edemezsin, bir insanın beynini 
kontrol edemezsin... 

Kadınlarımızı koruyacak yasallar ve 
erkek evlatlarımizi doğru yetistirmeye
bakıyor herşey... Tamam yaww kapatik 

-----
0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 15:03 @kader2 Nr.: 124 Antworten

Adaletiniz batsın
slm can büyle tür olaylar her yerde var türkiye gine iye kadin hakini koruya biliyor cocuk kendini iyi kutu savunuyor birde baska ülkeleri düsün mesele afganistan yada hindistan 40 yasindaki adam 10 yasindaki kizi aliyor buda tecevüz  demek alacan büyle öküzleri eline agaca bagliyacan her yerini delik desik edecen öyle degilmi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 16:01 @_cancana_ Nr.: 125 Antworten

Adaletiniz batsın
biz dünyada yaptıklarımızdan sorumluyuzherkez intiham için geldi konu aç insanları tahrik etmek değil o olsaydı ona göre yorum yapardım  sen şunumu demek istiyorsun  tecavüz günah ama çıplanmak sevapmı diyorsun nedemek istediğini anlamadım ben diyorum  birazdaha dikkat   sebep vermeyelim sen diyorsun o sevap  bu günah bumu
0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 16:04 @sesleni Nr.: 126 Antworten

Adaletiniz batsın
sizler bir eşeğe ve köpeğe sarkan insanlar değilmisiniz  kadınında pis olanı var ama ben yanlışsam konu burada bitti ok siz devam edin hırsızlığa açılmaya  iftiraya kıybete by
0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 18:47 @davut-bey Nr.: 127 Antworten

Adaletiniz batsın
davutbey erkekler diyince neden her seferinde her bu erkekler kelimesi gecen konularda üstünüze alinipta korumaya geciyorsunuz

bazi bu gibi konularda ERKEKLER kelimesi gecince malum her erkekleri kastetmedigimizide bilmelisiniz, bun siz kendiniz anlamayipta ayirim edemeyipte yeter artik diyip bu konu baydi gibi sekide yorum yapmaniz igren

dünde yazdim bu konu ve durum sizin icin hos degilse gina geldi ise bu gibi erkekleri desteliyorsunuz anlamina geliyor benim düsüncemde

bu konuya o halde girmeyin derim ve konum hakkinda yeter artik bu konudan biktim demeyin 

tecavüz edilen cocuklar kadinlar icin adaletin olmadigini yani siddeti daima kinamaya devam edicem sizin hosunuza gitsede gitmesede, amma sizin kinamadiginiz apacik ortada

0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 18:57 @sesleni Nr.: 128 Antworten

Adaletiniz batsın
sen anlamasanda anlayan anladı kişisel  yazmadım sağlığıma söz ettirtmem konuyu kapattım açma
0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 19:01 @kader2 Nr.: 129 Antworten

Adaletiniz batsın
size bu konuda cok hak veriyorum ve cokkta dogru dediniz

hayvanlara damacana bile sarkan tecavüz edenleride gördük ne yazikki

ama iste demekki pis kadin olsun olmasin yani acik secik ve kapali kadin arasinda fark olmamali anlatabidimmi

bu ne demek erkeklerin zihniyeti ve ahlaklarinda bozukluklardan kaynaklaniyor

0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 19:06 @asos Nr.: 130 Antworten

Adaletiniz batsın
iste demek istedigim eger adalet adalet olsa caydirici cezalar verise bunlar sanki önlenir gibime geliyor

ve erkek ayirimi yapilmamali adilce ayni cezalar kesilmeli

kadin öldürünce ömürboyu ceza ama erkek öldürünce ya bir kac yil yada bir kac gün oda takim elbiseyler yarginin karsisina cikti diye

0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 19:12 @asos Nr.: 131 Antworten

Adaletiniz batsın
erkekler dersen yanlış demiş olursun  erkekte kadında yapıyoryanlız  erkeklere yüklenmenin anlamı yok  kadın olsun erkek olsun dünyasını ahiretini bilmeli bu hayatta rahatlık için değil insanlık için olmalı insan ayırt edilmekkadar  nefret ettiğim bişi yoktur  tecavüzde günah açılmakta insanlar dinine uymadığı müddet  biz daha çok konuşar acarız böyle sadece kuru tartışma  kısır döngü olur 
0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 19:19 @kader2 Nr.: 132 Antworten

Adaletiniz batsın
haklisin fakat erkekler yani cogunluk bu son zamanlarda kadinlari bir hic yerine, bir sex objesi olarak koyduklari icin ve dünyada ikinci degil hatta ücüncü sinif muamelesi yaptiklarindan dolayi ben kesinlikle ayirim yapicam son nefesime kadar hatta

insanlar dinine uymadigi müddet demissiniz kusura bakmayin fakat dinine uyanlarda cok ama fakat yinede kadin kim nedir diyip sallayan yok bilmem anlatabildimmi

0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 19:25 @asos Nr.: 133 Antworten

Adaletiniz batsın
bak bişi anlatim adam evli beş yıl olmuş bir çocuğu var  evliyken bir kızla çıkmaya basllar kızla  cinselil işkiye giriyor dini nikah yapıyor buna nedemeli bu kadın bu adamla nasıl beraber oluyo  hadi erkek yapmış adamın bir çocuğu var yuva yıkanın yuvası olurmu evlendikten  üç yıl sonra bu kadınla yatıp kalkıyor
0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 19:39 @kader2 Nr.: 134 Antworten

Adaletiniz batsın
bakin ne demissiniz BIR KIZLA yani kimbilir bastan ne vaatler etmistir ve yalanlar söylemistir ben asla inanmiyorum o KIZIN istegiyle o evli herife vardigina
tüm hata evli olmakla baska insanin genckiz evladina hoca nikahi kiyipta onuda esi etmesi cok yanlis ve tüm hata dedigim gibi sadece ve sadece o adamda
evli iken asla bunu yapmamaliydi
ve o genc kiza gelince o kizin ailesindede hata varki bu adama kizlarini hoca nikahiyla teslim etmisler
o anne baba o adamin evli oldugunu peki bilmiyormuydu

ha birde coluk cocuk sahibi bu herif

asla kabul etmem
baska kadinla bir seyler yapmak istiyorsa ha birde genc kizla ilk esinden ayrilsin edebiyle ondan sonra baska kizi kadini es yapsin yada yatip kalksin

ac gözlük yapan burda sadece o haysiyetsiz herifte
0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 19:41 @kader2 Nr.: 135 Antworten

Adaletiniz batsın
peki tam tersi olsa ne olur sizce
yani bir evli kadin baska bir erkele hoca nikahi yapsa ne olur sizde ADIL mi bu
yooo olurmu ayol hemen o kadini keser bicerler ve fahise damgasiyla hayatina son verirler
0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 19:43 @kader2 Nr.: 136 Antworten

Adaletiniz batsın

Tabiki konu açlık değil.. 
beni anlamadığınıza üzüldüm, açık kadınlar 
günah işliyor demenize takıldım, ve size örnekler
sundum.. Açık giyindikleri için erkekleri teşvik 
ediyor demenize takıldım. 

Erkek suçlu ama kadın da suçlu diyorsunuz.. 
Böyle olaylara tolerans gösterenlerden ne farkınız 
kaldı? 
açık giyinmek sevab diye birşey yok!  aynı günah 
işliyor diye de  birşey yok.. bu benim düşüncem..! 

-----
0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 21:45 @asos Nr.: 137 Antworten

Adaletiniz batsın
72 Huri + 4 Huri Bonus gerisi havagazi ))
-----
Vicdan insanin icindeki Tanridir....
0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 22:08 @asos Nr.: 138 Antworten

Adaletiniz batsın
erkeğin yaptığını onayladımmıki kadının yaptığını onaylayım  siz nedemek istediğimi anlamadınız tabiki toplumda kadın dışlanıyo hen baylar hem kadınlar tarafınca ben buna tabiki karsıyım demek istediğim seyi baska olaylara soktun neyse  iyi sohbetler
0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 22:10 @_cancana_ Nr.: 139 Antworten

Adaletiniz batsın
benim açık kadınlar günah işliyo kapalı kadınlar işlemiyo dediğimi  gördünmü yazmışmıyım iyi bak siz olayı açmaya değil uzatmaya dallandırmaya çarpıtmaya  yada yaya  çekiyorsunuz iyi sohbetler
0

Beitrag gepostet am 30.01.16, 22:13 @kader2 Nr.: 140 Antworten

Adaletiniz batsın
Ahh ahhh Hotellerin Dili olsada konussa....
-----
Vicdan insanin icindeki Tanridir....
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Adaletiniz batsın