|
|
|
Adaletiniz batsın |
 Çilem
Karabulut u tanıdınız mı kendisini fuhuşa zorlayan kocasını öldürdü
peki devlet ne yaptı Çilem é mühebbet hapis cezası verdi Peki bu devlet kadına tecavüz edip öldüren erkeğe ne yapıyor indirim verip kadının rızası var diyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
Çilem
Karabulut u tanıdınız mı kendisini fuhuşa zorlayan kocasını öldürdü
peki yargi ne yaptı Çilem é mühebbet hapis cezası verdi Peki bu yargi kadına tecavüz edip öldüren erkeğe ne yapıyor indirim verip kadının rızası var diyor
o yargi koltugunda oturan yargitaymi ne karin agrissi ise allah belasini versin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
Erkek
kadına tecavüz eder girer hapise ilk durusmada takım elbise
giyer kravat takar bundan dolayı iyi halden bir indirim alır. Sonra kız
hastahaneye gider ruhsal cöküntü yasamamıs denir bir indirimde ondan
alır.Kadının rızası vardı denir bir indirimde ondan
alır. Sonuc: Tutuklunun serbest bırakılmasına 3 gün gecmez baska bir
kadının hayatını söndürür. Nasıl olsa 3 gün yatıp bu hallerden yine cıkacak dısarı ama adam kadını millete peskes ceker kadın adamı öldürür
Sonuc: Müebbet hapis, bravo adalet yapiyorsun yine yapicagini
Devran
erkeklerin devranı mi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
ee peki bu ne demek ?
bu kadin hakettimi demeye getiriyorsun ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
peki ya ayrilmaya calisti ise ve her seferinde kurtulamadiysa
adalet sanki cok koruyor ya bu gibi kadinlari seninkide laf simdi
seni bu düsüncelerinden dolayi kiniyorum ve olay hangi senesinde oldu ise olsun, sorun o degil sorun su ki senin bu kadinin cezasinin hak etmesini desteklemen
hic bir kadin, amaaan canim SIKILDI keyfimden öldürdüm demez bunuda o beynine kazi derim
o kadinin neler yasadiginda hic birimiz bilemeyiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
kendi kizlarinin basina gelse durum böyle olmaz o an kendileri infaz eder
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
üfff yinemi ayni sey hep ayni laf
uslup diye tuttmussun ve kendi uslubunu hic görmezden gelirsin isinize gelmeyince hemen kibirli bir tavirla bos bos konusup saldiriyorsun
senin kinayci ve alayci uslupsuz bir sekilde düsünlerin beyan etmek hakkin oluyorda bizler düsüncelerimizi beyan edincemi uslupsuz oluyor sen gec bunlari ve kadinlar hakkinda bu sekil düsünce sahibi olan bir kadina ben kadin demem
arastiriliyor ve deliller diyo hala birde yok ya gercektenmi bilmiyordum öyle yaptilarini allam ya her kesi aptalmi saniyorsun sen burda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
ve sen kendi uslubunu düzeltmedigin süre baskalarin uslubuna dilini uzatmasan derim yada katlan bu durumlara yada hic yorum yapma  usluplara takintilisin ya bence sen hic bir konuya yorum yapma  )))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
ahahah düsüncelerini yazip gecene bak hele uslup diye takinti yapan bozuk plak gibi sesin sen hadi bayan senin canin degilim ben sanada by bye  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
sen yazma alayci ceevaplar ozaman ayol hahaha sekerinde degilim bayan cok bilmis  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
al iste bunlari birde destekleyen hatunlar var yahu teyze ya teyze ne demek anne yarisi degilmi
beyinler cinsellige ac kalmis misali
sapiklar iste bunlari atacaksin karanlik bir soguk yere ve ellerini bacaklarini baglayacaksin sonrada salicaksin lagim SICANLARI, o SICANLAR bunlari cinsel organlarini kemirecekler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
9 yasindaki bir kizla evlenme sünnetini bile yerine getirmeme izin vermeyen CUMHURIYETCILER yüzünden dinimi yasayamiyorum demis beynamazin beyinsizin biride gecenlerde okudum bir yerde.
sapikliklarini dinlerine inanclarina baglayip ben ruhumu seytana sattik demiyor ama baskalarini daima suclamakla kendilerini aklamaya calisiyorlar zihniyesizler
bu sapiklarin böyle konusmalarini ve davranislarina veren üst düzeydekilerin ben ................ diyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
madem müslümansiniz dimi madem allaha inaniyor, cehennemin ve cennetin var oldugunada inaniyorsunuz peki neden yaparsiniz bunlari demekki neymis allaha zerre kadar inamayan ve korkulari olmayanlar bunlar
bu yaptiklariniz ahlaksizliklarin öbür alemde cezalarinin neler oldugunu bilenler bunlar daima bangir bangir söylerler TV lerde peki hicmi korkmuyorlar bunlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
ahhh ahhh ne desen bos kime ne anlatmaya calisiyoruz ki bizler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
selamlar asos, istedigin kadar burada haykir bazi insanlarin görmek, duymak veya konusmak istemedigi dogrulari burada inkar edip istedikleri gibi yorum yaparlar.... Fakat benim kizdigim birsey var: Atatürk´ün bazi kadinlara verdigi haklara yazik. Hukuktaki imkanlarini kullanmayarakta diger yani kadini alcatanlardan yana olmalaridir  maalesef bu son 5 yilda günden güne büyüyen adaletsizlik görünmeye basliyor.Kadinlarin yakinda carcaf giymeden sokaga cikamayacak günleride görecegimiz pek yakindir..... eee bakalim artik herkesin kafasini kapatip,mini eteksiz,Cilemsiz ve Özgecansiz insanlarimiz kalmayinca YÖRENGE kime isaret edecektir???
----- insan olabilmek bir sanattir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
slm can müslüman ülkelerinde buyle olayar olunca insanin acayipina gidiyor bu bayanin kocasi kadina fuhusa zoliyor kim bilir bunlarin heyati nasildi evin icinde nasil yasiyorlardi beliki kadin neler yapmamistir iskence dövmek hirpalamak kim bilir o kadin neler cekti kocasindan cok korkmus yatarken vurmus az bilene yapmis alacan o adamin agzini burnuni kiracan yo öyle degil iki elini kiracan iki bacagini kiracan o aciyle yasiyacak ilesince bir daha kiracan elini bacaklarini ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
selam fistik istedigin kadar kir bunlarin kemiklerini ama viz gelir bunlar kirik kemiklerle bile devam eder  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
gecen gazetede okudum hoca kendi kizin irzina geciyor yakalaniyorlar hakim soruyon hocaya niye yaptin hoca diyorki insan yetistirdigi mayayi tadina bakmazmi bu tur insanlar dinle namusla serefle insanlikla alakasi yok buyle insanlarin nefsi bitmis insanliktan cikmislar ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletiniz batsın |
kendi mayasinin haddinden fazla bozuk oldugundan ve bu hocalarin fetvacisi seytanlar oldugu icindir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!