|
|
|
Turkbase kara kalem yarismasi - BIR KIS GÜNÜ- |
az senin resmi inceleyince tersinden okunan bir turkbase yazisi var yukarda ilginc nerden akil etdiysen gari diger yazilar cince gibi bisey cözemedim yada yazdigin gibi sinnlos  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazıda ne yazıyo onu bile bilmiyom vallah kızz bacımm  ))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben cok iyiyim gibi anlaminda tabiki iyi keyfi yerinde tikti aliyi cöpün icine  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak etmis demekki iyi etmiss  ))) ama resim süper kızz  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
google alintilarla doldurmiyalim lütfen kendi cizimerle olsun burasi yarisma ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bence hepsini diskalifiye et Canım, onda da kalmasın Ceza ver, mesela 1 saat köşede tek ayak üstünde dursunlar 
benim silgim bile yoktu, kağıt Kopya kağıdı kalem komşudan aldım  beğenen arkadaşlarlara teşekkür ederim..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konu dışında olsa bile senin resmini acayip beğendim! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim evet coktandir istiyordum bu tür yarismalar yapmaya foruma renk gelsin diye sende katilsaydin ?bak birazdan bende baslicam boyamaya elinden ne kadar geliyorsa yap biseyler bence ne kadar cok olursa burda paylasimlar okadar güzel olur hadi bakim göreyim seninde narin ellerinden bir güzel resim kaytarmak yok bak peri arkadasi örnek al haha o bile elinden geldigi kadar yapti gecen hafta omlet yarismasi vardi bu hafta bu diger haftaya baska bisey olcak insallah hep farkli seyler yapmak istiyorum sizlerle beraber AUFFFF JETZT KAYTARMAK YOK ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az önce diskualfize et digerlerini diyon bi yorum sonrasi adama resmini acayip begendigini itiraf ediyon de hayde karar ver gali saka saka evet güzel bisey maksat katilmak sonucta konuya uyulsa daha hos elbette ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

arkadaslar buda regenbogen10 calismasi gökkusagi oldugu icin renkli oldu onunki biraz  TSKLER REGEN SEHR SCHÖN SEHR BUNT VORALLEM ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaha..........  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet itiraf ettim işte, duvarıma bile asarım  belki biri çıkar burda ışığını görür 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oo kolay gelsin tskler bak oldu iste ne güzel olmus vielen dank tam görünsün diye ufaltim dedim  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
offf yine hazirdan gidiyor bu LÜTFEN AMA az azim göstersene googledenalintilar yok dedik!!!! ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kendine bukadar az güveniyorsun demek ?Alt tarafi bir resim boyucaksin ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!