|
|
|
Yanlis bilinen |
atasözleri ve deyimler ------------------------------------------
no 8 disinda hepsini ben de yanlis biliyormusum.....
köseye gidip,yüzüm duvarda, tek ayak üstünde cezami cekmek ve utancimla yüzlesmekteyim su an..... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlis bilinen |
zaten topiclerde politikanin kare kökü isleniyor, buraya bari sokmayin rica edeyim..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlis bilinen |
Allah Razı olsun bilgilendirdiğin için ----- sên ' qönLümün yüKüsün ' omZumun DêqiL...AyPaRCaM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlis bilinen |
eyvallah..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlis bilinen |
 ben halen anlamadim ----- du könntest dir was nettes ausziehen :p |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlis bilinen |
slm face.. hayırlı cumalar iyisin umarım bu aydınlatıcı bilgi için çok tşkler sepiye verdigin 11 nolu yorumda şemsiye ve döt olayını çözemedim? çok kısa bu cahil kardeşini aydınlatırsan sevinirim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlis bilinen |
slm con, hersey bildigin gibi.....bi yaramazlik yok ve sana da hayirli cumalar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlis bilinen |
naber kiz !? senin de son zamanlarda benim gibi pek sesin cikmiyor....nasil gidiyor hayat bakiim !?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlis bilinen |
iyi olmanıza sevindim heeee şimdi anladım bozzuk şemsiye açılmaz hesabı  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlis bilinen |
ach be facim...sadece bunu buldum  yine anlamadim  La face ...du nimmst mich auch nur noch wörtlich...wir müssen an unserer Komunukation arbeiten ----- du könntest dir was nettes ausziehen :p |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlis bilinen |
herseyi en iyi ben bilirim diye gecinen insandan uzak dur zaten..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlis bilinen |
austin in bu sahne zaten legendär..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yanlis bilinen |
hic sorma hatte mich bepisst vor lachen  3 ölümüne yinemi baksam..minimi yi özledim ----- du könntest dir was nettes ausziehen :p |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!