49 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 24.08.15, 20:48 @adem1970 Nr.: 61 Antworten

Ýsimsiz bir anneden...:((
Alinti da olsa güzel bi paylasim,  tesekkürler
0

Beitrag gepostet am 24.08.15, 20:50 @adem1970 Nr.: 62 Antworten

güzel paylasim icin tesekkür ederim
0

Beitrag gepostet am 24.08.15, 21:04 @nilo84 Nr.: 63 Antworten

Arkadsim senin cocugun benim cocugum, sen saniyomusun ki, bir mehmetcik ölsün de kimsenin kili kipirdamasin?

Ama  o kadar bizim anlamadigimz seyler dönoyo ki ortada, iste bu cocuklar  "Süzde" Vatan ugruna sehit oluyorlar, benim karsi ciktigim olay budur.

Yine tekerrür etmek zorunda birakiliyorum, eger bi vatan varsa kurtarilamsi gereken bunu hepimiz yapmaliyiz, bir gencin kaderi askerlik yaptigi icin belirlenmemeli, o cocugun abisi, babasi annesi de var  gerekirse  savasabilecek.., anlatabiliyormuyum?
0

Beitrag gepostet am 25.08.15, 00:09 @mehriban Nr.: 64 Antworten

sen önce konuşmasını öğren laf olsun diye yazma

bir defa yaşına bak ben sana hiç yazmadım yazmamda hem yaşın çok büyük hem tipim deyilsin

haa senin profiline çok baktım hatta sende sordun neden giriyorsun diye bende sana  bir tanıdığıma o kadar benziyorsunuzki anlatamam ama yinede özür dilerim dedim ama sen özürün ne olduğunu bilmediğin için şimdi kalkmış burdan kendini fasulye gibi nimetten sayıyorsun reklamını yapıyorsun en önemliside yalan söylüyorsun ama doğru sana ve senin gibilerin başka marifeti yok aslında yazmayacaktım ama iftira attığın için yazdım ne bulaşık şeylersiniz sizler böyle yaa her koldan saldırıyorsunuz insana

bişeyini daha merak ettim senin adın mihribanmı  mehribanmı ))))

0

Beitrag gepostet am 25.08.15, 05:43 @kenan_safak Nr.: 65 Antworten

hadi güle güle
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 25.08.15, 14:26 @asos Nr.: 66 Antworten

sizler hic zengin cocuk gördünüzmü yada doydunuzmu wilalarda saraylarda yasiyan cocuk gördünüzmü sehit düsen hep fakir fukara yoksul insanlar sehit oluyor allahim sen kimseye aci göz yasi verme                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!