|
|
|
İsimsiz bir anneden...:(( |
bak hala hakaret ediyorsun
selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 anlayana tesekkürler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak arkadas senin derdin forum degil senin derdin kadin kizlarla tanismak ama sana kimse bakmaz biliyorsun sen burda yazdigini geldin özelime yazdin ben ne porifiline baktim nede sana yazdim cünki gerek görmedim sen insanlari tanimadan bilmeden abuk sabuk yorum yapiyorsun sadece ilgiye cekmek icin mesele benim bin tane gönlüm olsa birini sana vermem süratinda bir mimenit yok erkek dedigin delikanli yigit cömert olur yüregi mangal gebi olur ama sen daha cocuksun ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Size katiliyorum, cünkü hep bi garibanin cocugu ölür ve vatani sag eder.
Ben hic duymadim ki, basimizdakilerin, politika da ya da is dünyasinda, isim yapmis birilerinin cocuklari bizim Mehmetlerimiz gibi aslanlar gibi carpisip bu ugurda sehit olsun.
iste o yüzden ben de bi anne olarak madem ortada bi vatan var sagolmasi ve varolmasi gereken neden bunu senin benim cocuklarimiz yapiyo da onun bunun cocugu da Amerikaya gidiyo orda en alasindan egitimini aliyo Türkiyenin sorunlarindan bi haber?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm nihayet konuyu tam anlaminla ne demek istedigimi anlayan cikti
clap: tebrik ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu bizim yillardir yüregi yanik meselemizdir maalesef,.
Güzel ve seviyeli paylasimlar diliyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesekkür ederim ve sizede iyi yorumlar diliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tesekkürler aydinlattiginiz icin ama bu sayi, hergün verdigimiz sehitlerin yaninda oldukca büyük bi azinlik degilmidir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne yani tatmin olmaniz icin bütün bakanlarin evllatlari sehitmi olmali...
asil hanim kusuruma bakmayin ama sizinde yorumunuzun bu kismi okadar sacma ki okadar olur
aynen ya sabir ve bu ksim Yada AKP partisindeki tüm baskkan ve bakkanlarinin hatta
taraftarlarinin evlatlarindan bir TiM olussun pkaka ile sadece onlar
mücadele etsin...
siz gercekten bu sekilmi algiliyorsunuz yada gercektenmi bu düsünceye sahipsiniz
yapmayin ALLAH askina yapmayin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslinda sizin bakis aciniz sacma diyecem ama ben sizin seviyenize inmeden daha mantikli nedenler aramanizi ve hep ayni kisirnoktada dönüp dolasmamanizi tavsiye ediyorum.
Sizin olaya bakis aciniz beni ne kadar ilgilendirmiyorsa benimki de sizi ilgilendirmemeli,
Siz verin efendim cocugunuzu allah verir allah alir düsüncesine siginarak, benim cocugumun bu sartlar altinda sehit olmasina asla gönlüm elvermez.
Madem sorun vatan kurtarmak geln bunu hep birlikte yapalim. benim cocugumun kanindan kendine saglam bi yer edinecek insanlara verilecek kan yok bende!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inanin öyle güzel söylediniz ki, bravo diyorum.
Kenan Safak beyin disisi sanki bu hemen baskasinin fikrini sacma diye yorumlari.. iste böyle anneler yüzünden hala sehit veriyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya ben anlamiyorum neden bazi yorumlar üzerine su yorumu yaparlar hemen neden akillara apk gelir neden hemen apk yi öne sürerler birde sanki bizler akp diyoruzsadec sanki baska bakanlarin yada siyasetcilerin yada zengin cocuklari demiyormusuz gibi ne varsa akp akp anlamadim gitti
biz tüm diger kisilern cocuklarinda demeye getiriyorken cogunluk akp cocuklari diye algiliyor
ne hikmetse ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben de politikadan ve belli basli önde gelenlerin cocuklarindan örnek vermistim, bu sorun AKP yokken de vardi o yüzden akp yi katmak ne denli mantikli olur tartisilir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  aynen tebrikler ama nerdeeee anlayan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben asla ve kat* a sizle muhatap olmadim ve olmiycagimdan da kendiniz kadar emin olabilirsiniz, Muhataplik sizin ilgi alaniniza giriyo benim degil..
Iyi aksamlar diliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrikler ve cok dogru görüs
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben hic duymadim ki, basimizdakilerin, politika da ya da is dünyasinda, isim yapmis birilerinin cocuklari
iyi okuyun derim cok yanlis algiliyorsunuz lütfen cevirmeyin cümleler
ne demek istedigimizi bence cok iyi anladiniz ama inat ediyorsunuz oysa cok temiz kalpi bir insansiniz ama okadar olumsuz düsünceler icindesinizki son zamanlarda yapmayin lütfen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bana verdiginiz cevap kendinizinkiyle celiskili,
nihayetinde bana hak verdiginizi gösteriyosunuz tesekkürker..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!