|
|
|
İsimsiz bir anneden...:(( |
allah islah etsiin diyorum ve sizi kendi halinize birakiyorum cünki siz normal degilsiniz selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bravo helal olsun sana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ve bos ver anlamak istemeyene yol vereceksin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dinime küfür eden müslüman olsa bari..... Siz cok fazla aynaya bakmayin, neden derseniz insan aynada hep kendisini görürde karsisindakinide kendisi gibi görür ve zanneder... Hani güzel Türkcemizde bir deyim vardir; Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok, ne güzel elbiseler gördüm icinde insan yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asos bu son iletim artık sana yazmayacağım neden biliyormusun gerçekten zeka yaşın çok düşün bunu inan çok ciddi söylüyorum bu son bir daha yazmıyorum gerçekler seni kızdırınca sapıtıyorsun bazılarıda bana bişeyler yazmaya kalkışmış onlarada bişey yazmayacağım isim vermiyorum vermemde bir beyefendi beni uyardı yazmamam için o beyefendi akıllı adammışki sizi benden önce farketti kendinize iyi bakın lütfen sevgiyle kalın...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sara sanada cevap yazmayacağım hep güldürdün beni sağol canım senide öptüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehriban senin ve senin gibilerin ne olduğunu çok iyi bilirim sen beni çok iyi anladın zavallı kin ve nefret dolusun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
?????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zavallisinizi zavalliiiii NOKTA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o sizin özelinize dalipta benim hakkimda hic bir seyi bilmeyen kisiyi kim oldugunu cok iyi biliyorum o beyefendi diye hitap ettiginiz sahis her profile dalar ve her kesi ktüler ve onu kimse ciddiye almaz burda  hahahh ve bana hic yoktan konuyu anlamadan saldirida bulunun ha bende bir kadin olarak susayim dimi bana bastan siz hakaretlerinizi edin konu disi sacma sapanca kisisel hakaretlerde bulunun ohooo ne ala memleket haddinizi biln derim ve bilip bilmeden insanlari burda ermeniymis yok suymus buymus diye suclamayin derim ve size burda baskalarida ters tepki veriyorsa kisisel hakaretlerde bulunmayin derim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla konuş dur kendini ye o beyefendi deyil sadece senin ne olduğunu burdakilerin hepsi biliyor yazmamalarının sebebi üstüne pislik sıçratmamak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam davut bey teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaten bos vermisim vermesem hatirim kalir sende bos ver salla gitsin cevap vermeye deymez ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen yazdiginiz gibi. Anlayana sivri sinek saz anlamiyana davul zurna az.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konu ne idi ne oldu. Bastan söyledigim gibi, delinin biri kuyuya bir tas atmis kirk akilli onu cikarmaya calisiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen hic utanmiyormusun milletin profiline dalipta burda forumda hosuna gitmeyen kisileri cekistirmek, o kisierin hakkinda dedikodu yapmak o kisileri karalamak ve suclamaktan
sen allahtan hicmi korkmuyorsun burda sanal alemde hakkinda dedikodu yapmadigin cekistirmedigin kisi kalmadi
unutma seninde cocuklarin var ve bir gün hakknda giybet yaptigin kisilerin ceremesini cocuklar ceker ona göre haddini bil derim ve utan derim
banada baska bay ve bayanlarin kac kes benim özelime dalipta dedikodu yaptin o söyle su böyle o hasta bu kafasi kirk gib dedikodular sen ne bicim insansin yahu utan be utan
ve bunlari ben hic yapmadim diyeceksin adim gib eminim ve cirkinlesecek hakaret ediceksn cünki sen busun
ve benide arhiflerden bunu ispatlattirma derim ok
biraz adam ol özellere dalip tanimadign sadece forum yorumlardan tahmin yürüterek insanlari karalama ok
selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malesef öyle ve konunun icerigini hala almais degiller ve tabki benim anlatmak istedigim gibide anayip algilayamazlar oda kabul ama bu ne hakaret bun ermeni vs... gibi agir suclamalar
birde gel konuya sahip cikipta hakim olalim insanin sabrini tasiriyorlar bu üzücü olaylar sehitlerimiz yokmus gibi birde burda kuyularimizi kazma pesindeler neyi paylasamiyorlar anlamis degilim
ne diyim artik allah islah etsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vatan Hürriyettir Vatan özgürlükdür
kesinlikle evet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!