|
|
|
İphone Uzmanı |
Sizde bir iphone kullanıcı iseniz merak ettiğiniz soruları burdan sorun. ----- Sanal Korsan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İphone Uzmanı |
iphone selfie yapabiliyormu? ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İphone Uzmanı |
kendi başına henüz yapamıyor ama bir parmak ya da biryerinele dokunursan çekiyor  onuda beceremezsen adam çağır ----- Sanal Korsan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İphone Uzmanı |
bu arada soruyuda doğru sorsan iyi olur genç ----- Sanal Korsan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İphone Uzmanı |
soruy düzeltimis haliyle yolla, tekrar sorayim 
selfie cok önemli, selfiesi varsa bende alacam belki ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İphone Uzmanı |
auf einstellungen gehen foto und kamera dann mein fotostream anschalten das auf beide geräte
wenn sich mit der software nichts geändert hat, müsste es ohne probleme funktionieren ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İphone Uzmanı |
bu gecen seneden aklimda olan, yeni bilisimler ciktiysa maalesef güncel degilim bu konuda
niye nesi var ki meinstreamin?
hemen oluyor benim bildigim ben öyle yapiyordum
oder über whatsapp  ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İphone Uzmanı |
klar, wenn dein ipad über gsm verfügt wenn nicht, ist es nicht möglich soweit ich weiss ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İphone Uzmanı |
kannst du eine sim karte in dein ipad stecken?
----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İphone Uzmanı |
müsstest eine karte einstecken, damit du telefonnummer der karte nutzen kannst, kannst ja dann die karte wieder rausnehmen, nur für die anmeldung braucht man eine sim karte bei whatsapp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İphone Uzmanı |
genau die karte brauchst du dann nicht mehr
gerrne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İphone Uzmanı |
günaydın; Öncelikle almancam yok sorularınızı türkçe sorarsanız daha net cevap verebilirim. Sorunuza gelirsek en basit yöntemi hem iphone hem ipad cihazalarınız da aynı icloud hesabı ile oturum açın daha sonra ayarlara gidin ve icloud sekmesinden fotoğraf yayınını açın bu şekilde her iki cihazda aynı icloud hesabı üzerinden biribirindeki fotoğrafları görecektir. Bu arada hatırlatmam lazım icloud yedekleme kapasiteniz 5GB tır.
2. parti uygulamalar ile de bu işi çözebilirsiniz. ----- Sanal Korsan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!