|
|
|
spass faktor |
hi forum user alles fit bei euch? was glaubt ihr wie hoch der spassfaktor hier im forum ist?
nehemen 5 stufen.wo wir es abmessen
1. ich habe richtig spass 2. ich habe wenig spass 3. ich habe kein spass 4. ich habe gar kein spass 5. ich will kein spass, interessiert mich nicht
also ich bin für punkt 3
wie seht ihr das ganze? ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spass faktor |
eglencenin dibi forumda yahu.....sen hic din,politika konularini okumuyor musun ?
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spass faktor |
ister istemez insan okuyor. o konulardan baska bir konu yok ki zaten 
ama insana gina geliyor bir zaman sonra
sen güzel konular aciyordun. acta bakayim azcik  ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spass faktor |
yok,acamam...gösteremem simdi....yorgunum,basim agriyor.....migrenim var yahu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spass faktor |
migren agrisina karsi sey iyi geliyormus gecen bilim adamlari ispatlamis ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spass faktor |
gecen degil,bayagi oldu.....ben rahat bi 5-6 yildir biliyorum bilimadamlarinin aciklamalarini !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spass faktor |
yani acacaksin konu  ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spass faktor |
 ya saka yapiyom zaten acilacak konu kalmadi hepsini ben actim  
bitirdim konulari
----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spass faktor |
ah hier macht es keinen spass mehr langweilig ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spass faktor |
ich habe es nicht analysiert, aber ich denke mal das die politikaffen es verdorben haben, schon vor jahren hat es begonnen 
naja schauen wir mal wo es andere seiten gibt wo politik nicht im vordergrund steht ----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spass faktor |
aber zuerst gucke ich mir das hier an 
----- Tanrı Hasımlarıma acısın, zira ben onlara acımayacağım |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!