|
|
|
Kadının Adı Yok |
Bu zamanda kadın olmak ... Kilolu olsa : Balina. Zayıf olsa : Dal yutmuş. Kısa etek giyerse : Yollu. Uzun giyerse : Kezban. Samimi davranırsa : Yalaka. Mesafe koyarsa : Yabani. Makyaj yapsa : Doğal ol be baban badanacı mı? Makyaj Yapmasa : Ulan göz zevkimi bozdun yeminle. Ders çalışsa : Yakında fotosentez yapacak. Çalışmasa : Niyeti okumak değil zaten manita yapmaya geliyor okula. Birini sevse : Bu yaştan başlamış zilli. Sevmese : Sığır aklınca zor kızı oynayacak. Güzel olsa : Kesin veriyordur. Çirkin olsa : Evladım olsa cebine eroin koyar polise veririm..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadının Adı Yok |
kitabını okumutum...çokk güzeli... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadının Adı Yok |
az yesin de usak tutsun kadinimiz o zaman.... 
ben neden her istedigini yerine getirmeliyim ki onun !? 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadının Adı Yok |
bu yorumunuz simdi bu konuyla ne alakasi varki siyasete bagliyorsunuz lütfen siyasetinizi gidin baska yerlerde kusun  tesekkürler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadının Adı Yok |
bir kadin-erkek iliskisi al gülüm,ver gülüm iliskisi mi oluyor yani simdi !? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadının Adı Yok |
bence bir insan karsilik beklemeden sevmeli,saymali....karsi taraf zaten görüyordur neyin ne oldugunu,ne olmadigini. verdigin sevginin, sayginin karsiligini göremiyorsan zaten ona iliski de diyemezsin ki....
yani demek istiyorum ki, bireyler kendilerini kosullamamali birseyi yaparkene.....konu uzar,ben kacar.....paydos vakti,yarida kestim bal ile kendi lafimi......
iyi aksamlar herkese  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadının Adı Yok |
fikrimi söylemek azarlamakmi oluyor ve eger burda her yorum yapana misafir muamelesi yaparsam ohoooo isim is yani ve sacma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadının Adı Yok |
bana baksana sen sen nesin ve kimsinki burda milleti asagiliyorun sanane kopyalamisim ve paylasmisim sanane kim virgüllü yazmis yazmamsmis sen cok biliyor görünüyorsun fakat o burnunu biraz indir derim tamammi bir kadin olarak diye o cümleni ben var ya neyse ya yau benim konularima sen iyisi hic yorumlama ok seni sevmedim asagilicisin sen okadar kendi düsümcem olmadigini sen cok biliyorsun ya madem sen bir dahisin ne isin var burda ya dogru yorum yap asaglamadan yada cek git baskalarini asagila cok ihtiyacin varsa ok her kese sen söyle yaziorsun senin kendi düsüncen yok vs... demeyede hakkin yok bir kadin olarak diger kadini asagilamak zaten karektersizlik derim sorry
sürekli bir kadin olarak diorsun ya acaba sen gercekten kadinmisin yoksa kadin nikinle erkekmi ?
sen beni sorgulayacagina kendini sorgula ok senin tavrina cok sinir oldum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadının Adı Yok |
man man man sanki doktoremizi yapiyoruz yada cok önemli bir yere yazi yaziyormusuz gibi tavirlara bak ya en sinir oldugum seyler iste kadin kadini asagilama seklide bu olsa gerek konuma sahip cikamami bu sekil asagilamalar bana engel koyuyor resmen uyuz oldum sabah sabah  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadının Adı Yok |
aynen öyle ve okadar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadının Adı Yok |
mahalle agizli diyerek simdide hakaretmi ediyorsun yahu yürü git ya sen kimsin ahlaksiz kendine bak sen kim bilir hangi lugattan kopyalayip cekiyorsun benim türkcem bukadar isine gelirse gelmiyorsa cekersin gidersin ahlaksiz kadin kendini bir bok sanalardan haz etmem benim mahalle agzim var ise sende mahalle hatunusun o halde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadının Adı Yok |
ve sen hic bir konuma benim yanit verme en iyisi ve yorum yazma dahada iyisi kaybol sen bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadının Adı Yok |
kesinlikle kizgin degilim ama bu hatun kendini yükseklerde ve baskalarina türkcesiyle tepelerden bakan ve sevmiyorum kendini bir bok sananlari ben acik ve dorayim okadar isinize gelirse ve sende o gibileri bana savunma burda tamammi kendi yorumunu yaz yazacaksan ama baskasinin adina bana lami cimi yapma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadının Adı Yok |
Bu yüzden işin kolayına ve aciz bir atanın uyguladıklarını sanki,kadına
çok değer veriyormuş gibi sunmak,bir kadın için,içler acısıdır.. aciz atanin demissin yahu sen kimsin ya, bu yazindaki hakaret bir oca yazinin tümü hakaret, sanan millet atasii örnek alir almaz sanami düsüyor aciz maciz die hakaretle cevaplamak sen nesinki senin atalarin varsa tabiki onlar cok deger vermisler ya kadinlarina simdi agzimi bir cicam ama neyse konu tamamamen yok olur haddini il sen derim hic kimsenin ATALARINA o igrenc uslubunla dilini uazatmaya hakkin yok hadi bakalim sen git etrafindaki mahallelilere türkce ögret |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadının Adı Yok |
aferin simdi sen sebebsiz hakaretini yaptin  rahatladinmi bari |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadının Adı Yok |
ne yazikki seni efendi delikanli sanmistim ama maalesef
.. oksijen yeterli düzeyde gitmiyor ise. beyndeki kilcal damarlara..
orantisiz tavir ve hos olmayan davranis bozuklugu gözlenir.....
bunlar senin beynine islemedigi icin bana bu tavrin kanimca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!