96 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 12.05.15, 12:48 Nr.: 1 Antworten

siddetle kiniyorum..
selamlar

forumun politika kisminin kaldirilmasini istiyorum
yeter artik iyice bardagi tasirdiniz

bu ne ya ( $arlatan, yok domuz vs. ) gibi igrenc kelamlar sarf ediliyor
utanmiyorsunuz dimi birde üc aylardayiz ramanzan yaklasiyor agizlariniz pis igrenc kelimeler eksilmiyor
müslümanligi yok ediyorsunuz

Allahin yarattigi kullarina bu tür igrenc kelimelerle hakaret etmek ve domuz gibi hayvanlara benzetilmekle kendi diminize ve yaratanimiza hakaret etmis oldugunuzu bir türlü beyninize isleyemediniz

Allah islah etsin

madem siyaset yapamiyorsunuz bazi düsünceleri hazim edemiyorsunuz, yapmayin siyaset  agir kelimelrle sanki sizler cok iyi insan oluyorsunuz saniyorsunuz

forumda politik kisminin kaldirilmasini istiyorum ve siddetle kiniyorum

0

Beitrag gepostet am 12.05.15, 14:28 @asos Nr.: 2 Antworten

siddetle kiniyorum..
diger katilimcilar ne güzel eylenceli konular yada faydali konular aciyorlar okadar emek ve zaman harciyorlar fakat bu politik ve aciz siyaset yüzünden o konulara katilimlar azaliyor.

Git gide insanlar kötülesmeye basliyor oysa hepimiz ölüp gidicez ne gerk var cirkin seylere güzel konular varken bir birimizi hos tutmak varken anlamiyorum ya gercekten anlamakta zorlanmaya basladim 
0

Beitrag gepostet am 12.05.15, 16:51 @asos Nr.: 3 Antworten

siddetle kiniyorum..
İnsanlarda hep bir benlik dürtüsü oluşmuş yıllardır bu hep böyle yok senin partin şöyle benimki böyle az sonra hakaret ve kişisel saldırılar başlıyor hiç kimse evet sen haklısın diyemiyor demiyor diyemezde çünki cesaretleri yok buna herkes başka bir partiye yada başka bir düşünceye saldırmak yerine herkes kendi partisinin yaptıgı faydalı işleri yazssın internetten buldukları video ve karikatür resimleriyle birbirlerine gönderme yapıyorlar evet haklısın foruma bakıyorum sırf akp konusu başka hiç birşey yok açılan diger faydalı konularda yok olup gidiyor  eleştirebilirsin ama saygı çerçevesi içinde olmalı kaçkere nickler silindi konular yorumlar silindi ama degişen hiç birşe yok silinen şahıs başka bir nickle girip yine aynı hatasını yapıyor ve sonra neden silindim diye saldırıyor hiç düşünmezki evet ben şu hatayı yaptım silindim ve bidaha o hatayı yapmıyım hep bir saldırı hep bir laf sokma ya arkadaş egerki savundugun bir parti varsa partinin reklamını yapacaksan savundugun partinin yaptıgı yapacagı vaad ettigi işleri paylaşki insanlara ve partine faydan dokunsun ozaman kendini ve partini daha iyi ifade edersin ama kalkıpta benim partim şöyle dursunda ben başka partilere saldırayım kötüleyim dersen hiç bir şekilde kimseye faydan dokunmaz.. uzun zamandır kendi haline bıraktım forumu belki düzelir diye ama baktım halen aynı ve artık daha sıkı takip edecegim egerki tek bir tane hakaret vari bir yorum konu göreyim uyarısız direk işlem yapacagım umarım bundan sonra daha seviyeli paylaşımlar olur..
-----
Feinne meal usri yüsra Ýnne meal usri yüsra..
0

Beitrag gepostet am 12.05.15, 17:09 @mehriban Nr.: 4 Antworten

siddetle kiniyorum..
evet dogru bir tesbit
insanligimiza yakismaz fakat yakistirmaya calisiliyor
0

Beitrag gepostet am 12.05.15, 17:13 @kararsiz-esmer Nr.: 5 Antworten

siddetle kiniyorum..
umarim insallah öyle olur
cok daha ilginc ve hayatimizda faydali seyler paylasilir
ne biliyim eylenceli güzel seyler cok daha hos degilmi

0

Beitrag gepostet am 12.05.15, 17:23 @maho- Nr.: 6 Antworten

siddetle kiniyorum..

0

Beitrag gepostet am 12.05.15, 20:43 @sempatiko Nr.: 7 Antworten

siddetle kiniyorum..
hahah ilahi güldürdünüz beni, heleki su kismina cok güldüm küt diye gidecekler hahaha

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

siddetle kiniyorum..