98 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.03.15, 13:38 Nr.: 1 Antworten

18 mart 1915 Çanakkale Zaferi
Bugün okuduğum her yazı, paylaşılan her resim canımı acıtıyor..... Gözlerim doluyor, ağlıyorum...... İnsan hem üzülüp, hem gurur duyup hem de acı çekip ağlarmı? E ben bugün bunların hepsini yaşıyorum... Çünkü benim de bir oğlum var.... Kendimi o Anaların yerine koyduğum zaman işte bu duyguların hepsi girdap oluyor zihnimde.... Evlatlarına " vatanı kurtarmadan dönmeyin" diyen gözü yaşlı analar, kınalar yakıp gönderdikleri evlatlarını bir daha hiç görmediler, göremediler çünkü..........Ve o onbeşlilerde, peygambere komşu olmak için bir daha hiç dönmediler........ RUHUNUZ ŞAD OLSUN GÜZEL İNSANLAR..... YATTIĞINIZ YERDE RAHAT UYUYUN..... EMANETİNİZE SAHİP ÇIKACAK YENİ ASKERLER YENİ NESİLLER SAĞLAM ADIMLARLA ARKANIZDAN GELİYOR...!!!!!!

Bu cephenin isimsiz kahramanları, vatanın her bir köşesinden Çanakkale’ye koşarken, asla geri dönmeyi düşünmediler. Türklük onur ve haysiyetini en güzel şekilde korumakla üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmişlerdir. Onlar, Çanakkale Zaferi’ni elde etmekle, sadece bir zafer değil, Türk milletinin Anadolu’daki varlığının devamını da sağlamışlardır.
Övgülerin en güzeline layık olan Çanakkale Şehitleri asla unutulmayacak, Türk milletinin kalbinde ebedi yaşayacaklardır. Ruhları şad olsun.. 

Hehmet Akif Ersoy
0

Beitrag gepostet am 18.03.15, 16:48 @goezbebeyim Nr.: 2 Antworten

Amin !!! Ruhları sad olsun

0

Beitrag gepostet am 18.03.15, 22:21 @77_yalovali_77 Nr.: 3 Antworten

-----
"KIYAMET GELSEDE KOPSAK"
0

Beitrag gepostet am 18.03.15, 22:41 @cilgln Nr.: 4 Antworten

tsk ederım paylasımınız ıcın
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!