|
|
|
Ne kadar dogru !? |

----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar dogru !? |
hatunlarimiz ne diyor ama neyi kast ediyor-listesi....anlamadigin cümleler hangisi söyle,ona göre baslayim siralamaya.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar dogru !? |
Video varsa bende açýlmiyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar dogru !? |
Video varsa bende açýlmiyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar dogru !? |
sadece bir resim..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar dogru !? |
Açıldı biz Türkçeyi zor konuşuyoz sen ingilazca ile gelion |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar dogru !? |
iste bak,bu sayede dilbilgisi yelpazeniz genisliyor ne güzel.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar dogru !? |
Kaybol işim yokta birde bu yaşta yeni dil ögrenecem  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar dogru !? |
Gerçekten kayboldun 
abuuuu milletin danimarkalı, amerikalı sevgilisi var  benim bir mercedesim bilem yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar dogru !? |
Fincana derin derin baktın yine kahvenin içinemi daldın  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar dogru !? |
bundan 5-10 sene önce ben de kanadali, yeni zelandali,brezilyali dilberlerle flört eder dururdum da, yavas yavas durulmaya basladim sanki.....yaslaniyor muyum ne acaba !? 
yani tavsiye ederim maho,biraz da baska denizlerde kulac atmayi....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar dogru !? |
tüplü hem de..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar dogru !? |
bilmedigimden soruyom iste.....öyle mi pekii !?!? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar dogru !? |
slm face kolay gele gurban.. bu ne la böle konu kadın dili neyin nesi az biraz aç konuyu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar dogru !? |
erkekler ve erkek olmaya talip olanlar, bunlari bilin, gerisi kendiliginden gelir
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar dogru !? |
biz piyasada yokken demek sen buralarin tozunu attiriyordun,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar dogru !? |
Bir zamanlar buralar benden sorulurdu ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!