|
|
|
konuşmak |
Selam Arkadaslar Bir insan içine kapanıksa nasıl insanlarla konusabılır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuşmak |
dogrudur herkesın duygu ve dusuncelerıne saygılıyımdır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuşmak |
aslında bu tur sitelerde yabancı ısen fazla kımse ıle konusamazsın cunku karsındakı senınle konusacakmı konusmayacakmı kızacak mı kızmayacak mı yanı her zaman bır ortamda nasıl ortam kurabılırım dıye dusunerek cok zaman gecer |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuşmak |
anlıyorum sızı halk da verıyorum tsk ederım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuşmak |
vallahı onu ben bılemecem kardesım bende yenıyım bana bakanlarda oluyor bende bakıyorum ama korkuyorum yazarken bana ne dıyecekler nasıl davranacaklar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuşmak |
Sayet bir insan cekingense onu acmak yani cekingenligini gidermek biraz zamanla cevresindekilerinde yardimi ile giderilir ama icine kapanik bir insanin kesinlikle profosyonel yardim almasi gerekir diye düsünüyorum ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuşmak |
aynen bu dusuncesınızde baska bır yaklasım kapanık bır ınsana yardımcı olmak ıcın bır kısıye basvurmak lazım katılıyorum sıze |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuşmak |
dogrudur kardesım ama her zaman ben karsımdakının duygu ve dusuncelerıne her zaman saygı duymusumdur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuşmak |
anladım kardesım ben yası masallah cok buyuk gostermıssın benım yasım 29 ben o kadar yaslanmadım herhalde fotografdan oyle gozukuyor dedıklerıne katılıyorum dedıklerın hepsi dogru yalan degıl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuşmak |
Allah bozmasın o zaman kardesım Allah daha cok versın  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuşmak |
herkesın dedıklerıne ben saygı duyuyorum tsk ederım forumda dusuncelerınızı aktardıgınız ıcın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuşmak |
herkesın konusma tarzı baskadır ben burda yenıyım daha kımseyı dogru duzgun tanımıyorum ama zamanla bakalım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuşmak |
bu konuda da sana halk verıyorum tsk ederım forumda cevap yazdıgın ıcın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuşmak |
ben kendı adıma yazmadım kı ben sadece ortaya yazdım  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuşmak |
neden sımdı oyle dedın anlayamadım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konuşmak |
tsk ederım aydınlattıgın bır an benımle alay gecıyorsun sanmıstım tsk ederım |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!