|
|
|
Dünya dönmüyor! |
kesinlikle dönmüyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya dönmüyor! |
hemde nasil ucak örnegi kafama yatti eger dönüyorsa cikarim yüksege 3 saat sonra inerim o zamanda türkiyeye inmem gerek  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya dönmüyor! |
adamin elma üzerindeki tüm örnbekleri kafama yatti dünya dönmüyor günes dönüsyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya dönmüyor! |
karar verdim, ben imam olacagim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya dönmüyor! |
para o iste,,ben kafayi calistirmadim,bu dini bilgiyle deistlik yerine imamligi secseydim,,iktisat bölümünüde muska büyü üzerine kursaydim,boll boll üfürürdüm,,her üfürme 1000 dolar,,simdi üfürüyok bol boll küfür yiyok   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya dönmüyor! |
he la, en azindan para kazanacam diye geceleri köprü altinda ise cikmama gerek kalmazdi ne güzel 
senden ise imami birak, seyh olurdu beeeeee.....seyh-ül pusu hazretleri  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya dönmüyor! |
imam isini bosver hangi köprü alti bos platz varmi,,banada para lazimda  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya dönmüyor! |
ise mall varliklarini satmakla basliyakk,,  D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya dönmüyor! |
Bunu imam değil de bir bilim adamı dese yine tepki aynı mı olurdu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya dönmüyor! |
Bilimadamlari böyle salakça bir açıklama asla yapmaz, ellerinde ki verilere göre konuşur ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya dönmüyor! |
Fazla önyargı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya dönmüyor! |
fazla önyargili mi? puahahahahahaa
anlasildi, sende sifirdan baslamamiz gerekecek. Soru bir: Nasil bilimadami olunur?
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya dönmüyor! |
Bence tepki ayni olmazdi Cemre hanim...
Bilim adamlari uzaydan inmis birinin ,,yazdiklarini okur ,,okur ,,okur sonra kendileride yazar anlatir aydin bir sekilde ... 
bilim adami yanlis yalan söylemez hasaa ...
Onlar dünya dönüyor ve yuvarlak derler ,,bize okullarda anlatilir,,, bizde kabul ederiz...
neden cünkü bilmis adamlar ... 
----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünya dönmüyor! |
cübbeliyi severim manyak manyak isler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!