104 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 14.02.15, 15:25 Nr.: 1 Antworten

Alman issizler Türkiyede calissin :)
Gülmeyin basliga fikra veya saka falan degil bu....

Koca bir ülke lideri olan ,yabanci dili yok üniversite  diplomasi mechul islam ve din hep kullandigi yol ama arapcasida yok ,hos lider olmak icin belkide hicbiri önemli degil degilde az insaf ve desdur olmali insanda....

Tayyip bey gülerek bir aciklamada ciddi sekilde almanyadaki issizler gelsin türkiyede calissin buyurdu ve gözüme burada bazi üyelerin almanya ekonomisini tayyip bey gibi alay konusu yapilmasi kendi hallerini görmeyesinden kaynakli...

Asagidaki tüm rakamlar gercek dileyen ispatini hemen bulabilir:
Destatis yani alman istatistik veri ofisi gecici ve gecen haftaki verilerinde,Almanyanin 3,4 aylik ihracat artisi ve ithalati%1altinda su an.
2014 yilinda tam olarak calinmamis peskes cekilmemis 217  milyar euro ile tüm zamanlarin rekorunu kirdi aklimdayken 300milyarlikta bizde yolsuzluk var cezasi verilmeyen,devam edelim,
Almanya hani o issizlerini bize gönderin dedigi efendinin,eu ülkelerine yani avrupa icine 657milyar euroluk mal satti bizim rüyamizda göremiyecegmiz rakamlar yani.

Bu yazilan sakin bazilari icin Türkiyeyi kücültüyor anlamina gelmesin cünki bizi yönetenler bizle kafa buluyor egerki görbilirseniz.

Asgari yani minimum ücret o almanyada 8,50 euro biline oysa bize aylik maas 300euro yok.

Bizde imf ye borc verdik masalindayiz,bizde reklam hep ayni ihracat %50 artti be insafsiz  eeee
Yahu %200 artan ithalatin neden gizlenir zehir o iste.

Yani Kemal Sunalin filmindeki replik gib ,Atma recep,bu isi bilenlerde var.

Lütfen rakamlar ile muhabbeti olan buyursun.

Yesil davetiye bile yolluyorum sana.
0

Beitrag gepostet am 14.02.15, 15:51 @akpak Nr.: 2 Antworten

Sende yazabilirsin mutlaka bir tecrübe ilgini ceken veya olmaz bilader dedigin olmustur.
0

Beitrag gepostet am 14.02.15, 17:40 @yesil123 Nr.: 3 Antworten

Normal insanlar bir cevapta aciklamasini yapabilir bu ne cela pes pese düsman olsa daha sakin olurdun bu kesin.

Sahce cübbe yesil kafadaki sarik yesil hep yesil senin yazdigin gibi yesil sevilmezmi cünki $ dolarda yesil öyle degilmi ,
Almanyadaki sade vatandas ile türkiyedeki sade vatandasi yazmissin ammmmmma türkiyedeki ev kirasini neden unuttun türkiyedeki ulasim yani ise git gel kaca bilirmisin?
Almanyanin sosyal bir devlet oldugu ortada kimse anne babasinin evine siginmiyor devlet vergisini halka sunuyor elhadüllilah cekip sükür ile cebe atmiyor.
Sana bos yaziyor konusuyorsun diye ithamda bulunmadim is dolayisi ile hem almanya hemde türkiyede vergi veriyorum ve almanyadaki vergimin bana dönecegini veya ihtiyaci olana gittigini görüyorum oysa Türkiye icin aynisi sözkonusu bile degil bunda süphe yok.

Kendi örnegin bile sana yardim etmiyor tasit vergisi elbet yüksek cünki buradaki uygulama basamakli sekilde oysa türkiyede olay baska,
Bak sen yazdigin gibi laf lafi acsin rakamlarla

Dünyanin en pahali benzini siralamasinda hep ilk3teyiz cünki devlet ac gözlü hirsiz 
Sen söyle petrol varil fiyati 50$ ken türkiyede kacaydi benzin suan 100$cevresinde ama fiyat ayni ve artmakta,kendimizi kandirmayalim devlet halkini resmen kazikliyor %200artan bir distan alim nerede görülmüs ve bunla gurur duyan iktisat ve parametre bilmezler.
Türkiyede saklanan ama halkin alisveriste hissetigi ucurum patladiginda bakalim hangi bahane günyüzü görecek,Allah böyle istedi demeyin ne olur.....
0

Beitrag gepostet am 15.02.15, 10:09 @_toni_ Nr.: 4 Antworten

Cok ciddi sekilde tarihin en iyi nutuk atan sallayan siyasetcisidir tayyip bey.
0

Beitrag gepostet am 15.02.15, 10:11 @akpak Nr.: 5 Antworten

Sorun yok mühim olan partizan degil dengeli sekilde tartismak.
0

Beitrag gepostet am 15.02.15, 10:43 @davut-bey Nr.: 6 Antworten

Davut öyle deme alman issizlerede torbayla kömür falan verir herifler grill icinmi bu der hey allahim hey...

Eyyyy benim alman issizlerim ....
0

Beitrag gepostet am 17.02.15, 11:03 @yesil123 Nr.: 7 Antworten

Cok takili kalma yesil seven arkadas benim tiiiye aldigim asrin lideri baksana kübada bile yatak islerine karisti elin kübali kadinina 3cocuk yap diyebilme cesaretinde,yani ülkeler liderler ne islerle bizimki nerelerle.
Yazdigin gibi seviye olmali hersey yazilip konusulmali.

0

Beitrag gepostet am 17.02.15, 11:24 @yesil123 Nr.: 8 Antworten

Akp liyim yazmissin icinizdeki yaramazlari neden korursunuz.

Az bir az rakamlarla ilgilendigin belli benimde isim rakamlarla,ilgiyle oku ve bak bir ara gecen hafta Türkiye hangi ülkeye ticarette vergi indirimi yapti ....?
Bilirmisin...
Bana akp deme usa siparisi ile doganin sonuda aynidir.

Israil kardes israil tayyip beyin tv karsisinda yere vurdugu wan minit israil o ülkeye vergi indiri yapabilme nezaketinde bulundu asrin lideri yani nerden tutsan ahmakca...
0

Beitrag gepostet am 17.02.15, 11:40 @yesil123 Nr.: 9 Antworten

Ah be akp li uyan uyan

Ispat isterim belge isterim 

Ben münihteki güvenlik konferansindaydim,ve akpli olmasi bakan yoktu...

Az yor kendini bakanlar kurulu  karari var %15ile%25 arasi akp nin israile kiyagi oldu ...

0

Beitrag gepostet am 17.02.15, 11:52 @yesil123 Nr.: 10 Antworten

Haci hersey operasyon düzme yalan bir siz ak pak.

Ben sana acikca yaziyorum cok ilgiliysen iki tikla senin yerinede ben o isi yapamamya.

Sallamasyon yazmam ben fakat sen sallayanlarin savunucusu durumundasin terörist tanik asker sanik sorun yok yesilim tüm karanliklar kivilcim ve piriltidan korkar ...
0

Beitrag gepostet am 17.02.15, 12:00 @yesil123 Nr.: 11 Antworten

Mükkerer arsivine gir ve ara 

Erisim sagliyamazsan sana link 

Regist ve umarim kisa zamanda cevap alirsin

Resmi gazete ana sayfasina girmelisin.

Bana bunuda paralellciler gladyo yapti deme tüm iftira ile iceri attilanlar aslanlar gibi cikiyor ....

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!