41 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 07.01.15, 22:21 @davut-bey Nr.: 21 Antworten

Neden AKP degil...
valla haklisin davut kardes..
gina geldi o kadar sacmaliyor ki..hayret ediyorum mantigim almiyor..bir fikir bir düsünce bu kadarmi sabit olur..hani deseler ki surada yanlis yaptik veya yanlis yapiyoruz yani kücük bir özelestiri bekliyorum ama yok..sanki adamlar 4,4 lük...allah islah etsin
0

Beitrag gepostet am 07.01.15, 22:48 @_asil_ Nr.: 22 Antworten

Neden AKP degil...
Asil hanim..
Dünyada hicbir toplum kadinsiz kalkinmamistir kadinin yari sadece evidir veya kariyeri sadece anneliktir sözü cok sacmadir..surdan bir müslüman bir hiristiyan cagir sor bakalim ne diyecek..
saglik bakani resmen sacmalamis ""kadinin tek kariyeri anneliktir"" diyor.
Oysa bakin etrafiniza hem mükemmel bir anne hem is hayatinda kariyer yapmis bircok kadin görürsünüz..
Kadin hayatin her alaninda aktif olmali ülke yönetiminde bile kariyer yapmali..

cocuk elbette ailesinden ve annesinden egitim alacak bu nedenle anne önce kendi egitimli olacak.

Dünyanin en büyük lideri ulu önder atatürk cok dogru söylemis, sözün icerigini iyi anlarsan tabi..
senin dedigin cocugun bakimidir..Egitim hem anne tarafindan hem de anaokulklari tarafindan yapilmaktadir..
calisan bir kadinin ise ilgisi gerekmektedir,O da is saatleri disinda olabilir.
Kadini sinirlamak kisitlamak veya dini kurallar icerisinde kölelestirmek A.K.P zihniyetidir..
Bir kadin olarak kadin erkek esitligini senin benden daha fazla savunman gerekirken sen sacma sözlere dogru diyorsun....ne demeli bilmem
0

Beitrag gepostet am 07.01.15, 22:54 @_asil_ Nr.: 23 Antworten

Neden AKP degil...

Elbette..
Bilirken susmak,bilmezken söylemek kadar kötüdür...
daha kötüsü bildigini sanmaktir ve herzaman kendini hakli görmektir..
...he yaw  he... gibi
0

Beitrag gepostet am 07.01.15, 22:57 @_asil_ Nr.: 24 Antworten

Neden AKP degil...
ama saglik bakani bak ne diyor...

Kadinin tek kariyeri diyor...bu nedir biliyormusun kadinin yeri sadece evidir görevi de cocuk yapip bakmak kocasina hizmet etmek...
iste sacmalik burada..
0

Beitrag gepostet am 07.01.15, 23:10 @davut-bey Nr.: 25 Antworten

Neden AKP degil...
Sacmaliklar disinda herkesin düsüncesine saygim var..ama kronik bir hastalik gibi yanlisi savunmak sinirlendirdigi kadar üzüyor beni...
genis ve dogru düsünme adina cabaliyoruz ancak buna ragmen dogruyu gösteremiyoruz,ben herhangi bir parti üyesi falan degilim,sempati duydugum parti var tabiki..
Ancak yanlis yapildiginda sempati duydugum partiyi bile bombardiman ederim...
ve diyorum ki keske herkes öyle yapsa...
0

Beitrag gepostet am 07.01.15, 23:25 @davut-bey Nr.: 26 Antworten

Neden AKP degil...
evet son zamanlarda..
sirf atatürk,ü kötülemek adina cok sacma seyler üretiliyor,hatta kacak sarayi bile anitkabir ile karsilastiranlar var,o gereksiz ise oda gereksizdi diyorlar sacmaliga bak..
veya canakkalede baskomutan atatürk degildi gibi ,yani tarihi bile degistirmeye hatta islami bile kendi menfaatleri dogrultusunda degistirmeye calisiyorlar..
Bunlara gülüyoruz ama cehaletin diz boyu oldugu,tehlikeli boyutta oldu bir toplumda yozlasma da diz boyu olur,,,bundan endise duymamak elde degil...
0

Beitrag gepostet am 07.01.15, 23:59 @davut-bey Nr.: 27 Antworten

Neden AKP degil...
Az önce belirttigim sacmaliklar zaten o sahisa ait...
cümle kurmasi ve kompozisyon yazmasi güzel hatta sacmaliklari bile inandirici bir kilifa ustaca sokabiliyor...ancak biraz dikkatli bakarsan sacmaladigi görürsün..
0

Beitrag gepostet am 08.01.15, 00:05 @davut-bey Nr.: 28 Antworten

Neden AKP degil...
Bir konuyu daha seninle paylasayim davut kardesim....
Dikkat edersen AKP yönetimi her kendilerini suclu gördüklerinde veya her secim öncesi,vatandasin oyunu calabilme adina  mutlaka bir düsman gösterirler veya parallel veya vatan haini...
ve ona yüklenerek kendilerinin ne kadar dogru oldugunu empoze etmeye calisirlar,bu bir tür hipnoz yani..
son zamanlardaki basbakanin konusmalarini izlersen bu dikkatinden kacmaz,mutlaka hedeflerinde bir düsman vardir...
0

Beitrag gepostet am 08.01.15, 11:22 @seslenis Nr.: 29 Antworten

Neden AKP degil...

hangi konuda önyargi...
ve neden nasil ugrasirim anlamadim...
0

Beitrag gepostet am 08.01.15, 16:09 @seslenis Nr.: 30 Antworten

Neden AKP degil...

evet...
aynen katiliyorum,zamaninda bürokrasiden cok cektim....
ama torpil olunca yandas olunca olmayacak isler oluyor tüm yokuslar düze dönüyor...
0

Beitrag gepostet am 08.01.15, 20:49 @babey Nr.: 31 Antworten

Neden AKP degil...

Özetle sunu diyebiliriz..

1)Tapelerin gercek oldugu ortaya cikmis ve yolsuzluklari  ,hirsizliklari tescil edilmis oldugu icin....

2) Uygulanan yanlis politikalarla ic baris saglanamamis bazi illerimiz kopma noktasina gelmis 

oldugu icin..

3) Vatandasin demokratik hak ve hukuguna aykiri siyaset güttügü,kac cocuk yapacagindan tut 

ictigi sigaraya kadar karistigi icin...

4) Dis politika iflas etmis ülkeyi bir afrika ülkesi kadar yalnizlastirdigi icin...

5) Ortadoguda sünni devlet kurmayi amaclayan yasadisi örgütleri destekleyerek dini ayirimcilik

yaptigi icin...

6) Baskanlik sistemi ve tek adam hevesi icin...

7) Atatürk ilke ve inkilaplarina uymadigi icin ve onun gösterdigi hedeflerden sastigi icin...

8) kendine muhalefet eden herkesi hatta meclisteki muhalefeti bile düsman ilan ettigi icin...

9) Halki yalanlariyla  aptal yerine koydugu icin....

10) Yüce islam dinini siyasete alet ettigi icin..

AKP,ye Dur  demenin zamani gelmistir....

0

Beitrag gepostet am 09.01.15, 10:13 @davut-bey Nr.: 32 Antworten

Neden AKP degil...
Bu saydiklarim saymadiklarimdan daha az ..

Biraz düsünecek olursak daha bircok neden bulabiliriz..ilk planda aklima gelenleri saydim...

özellestirmeden elde edilen paralarla yapilan birkac hizmet ekliselim insanlari tavlamaya yetmedi daha cok bu paralarin yarisi buharlasti ve yandaslar köse oldu...

avrupayi karsimiza aldik ve avrupa kalkinmamizdan rahatsiz sözleriyle kandirildik daha cok ortadadogu batakligina saplandik...

yani sayacak o kadar coksey varki...
0

Beitrag gepostet am 09.01.15, 10:15 @babey Nr.: 33 Antworten

Neden AKP degil...

Günaydin davut arkadasim...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Neden AKP degil...