132 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 06.01.15, 03:26 Nr.: 1 Antworten

Neden AKP degil...

Hep merak eder dururum....
Herhangi bir devlet dairesinde isim olsa ve benim AKP karsiti oldugumu memurlar bilse isimi görürlermi diye....
Belediyede veya poliste vergi dairesinde  veya herhangi bir resmi kurumda öyle bir durum söz konusu oldugunda zannedersem bu gün git yarin gel politikasiyla sürüm sürüm süründürür öyle isimi görürler veya bayagi bir rüsvet vermem gerekir...

Hukuk devleti oldugumuzu söylüyoruz da  yarginin hali ortada...
bazi hakimler AKP,ci bazilari cemaatci bazilari da cumhuriyetin hakimleri...
Mahkemelik olsam hangi hakim bana bakacak diye düsünmem gerekiyor..
En bagimsiz ve tarafsiz olmasi gereken yargi bile maalesef bagimsiz degil..

Siyasi bir vasfim yok ancak toplumsal muhalefetin bir gönüllüsü olarak,vatandaslik haklarimi savunacak olsam öyle saniyorum ki,paralelci veya darbeci olarak solugu nezarette alirim...
Simdi AKP sunu yapti bunu yapti diyenlere kücük bir sözüm var..
Özlediginiz ve istediginiz pasif ve korkak halki olusturabildinizmi.????
Askeri,polisi,gazeteciyi,yazari darbeci,ergenekoncu,paralel diyerek iceri tikmanizdan sonuc alabildinizmi...???
Atatürk,ün ülkesinde ataya karsi eylemlerinizde basari sagladinizmi, cumhuriyeti yikabildinizmi.????
Yüce islam dini ile alay ettiniz de ne kazandiniz islamiyeti kendinize göre ne kadar uyarliyabildiniz,
Millete hizmet icin geliyoruz dediniz milleti kendinize hizmetci yaptiniz buna ragmen yaklasan secimlerde hangi yüzle oy isteyeceksiniz...
0

Beitrag gepostet am 06.01.15, 10:09 @babey Nr.: 2 Antworten

Neden AKP degil...
Yukarida neden AKP degil sorusuna neden olarak sadece birkac cevap verdim ..AKP,nin olumsuz icraatleri sadece birkac örnekle sinirli degildir..
Baska alternatif varmi diyenlere cevabim sudur ki...
Bu millet alternatifi her zaman yaratmistir, yeterki ihtiyac duysun...
0

Beitrag gepostet am 06.01.15, 11:28 @--azad-- Nr.: 3 Antworten

Neden AKP degil...
selam sana toni kardesim...
yazdiklarina kismen katiliyorum,ancak sen de sunu kabul et..
bana göre AKP,yi sevmek icin gösterdigin sebeb komiktir...
Bir iktidari sevmek veya sevmemeyi ben suna baglarim...
Ayirimci bir siyaset güdüyormu gütmüyormu ülke ve halk icin dürüstce calisiyormu yoksa memleketi talan edip calanlari kayiriyormu...
Dini siyasete alet edip halki enayi yerine koyarak acik bir sekilde yalan söylüyormu...

Böyle ve bunlara benzer nedenler ile iktidari veya herhangi bir partiyi severiz veya sevmeyiz..
Bir baska konu..
Gezi eylemlerinin yapilis amaci neydi biliyormusun.??
AKP,nin dedigi gibi darbe yapip iktidara gelmek degildi...
Mevcut iktidari dürüst calismaya zorlamak ve gözdagi vermekti..bana göre kismen basarili da oldu.

Kürtler ve azinliklar politikasini yani bu iktidarin politikasini destekliyorsan sana diyecegim sudur..
Ne kadar inandirici olduklarina bak...herzaman herseyden 360 derecelik  dönüs yapabilme kabiliyetlerimi desem cambazlik mi desem öyle bir yapilari var..

sen de takdir edersin ki..
Sermaye sahipleri ,ABD ve israile ragmen türkiyede iktidar olmak iktidarda kalmak ve ülke yönetmek olanaksizdir..

Bu nedenle imrali ile yapilan görüsmeler iktidarda kalmak icin yapilmiyor..Dogu ve güneydogu bölgelerinde kaybettikleri devlet otoritesini ve kamu düzenini tekrar insa etmek icindir.
0

Beitrag gepostet am 06.01.15, 11:30 @anlage Nr.: 4 Antworten

Neden AKP degil...
anlage yazdigi cümle bana ait degil..
Azad arkadasa aittir.
bu nedenle yazdiklarinin muhatabi kendisidir
0

Beitrag gepostet am 06.01.15, 11:34 @anlage Nr.: 5 Antworten

Neden AKP degil...
ok sorun yok
0

Beitrag gepostet am 06.01.15, 11:53 @--azad-- Nr.: 6 Antworten

Neden AKP degil...
haklisin aslinda ayni seyleri düsünüyoruz...
Farkli taraflarimiz yani düsüncelerimiz de var..mesela ben kemalizme senin gibi bakmiyorum..
iktidarin politikasi ve icraatlarini elestirirken kesistigimiz ve mutabik oldugumuz noktalar kendiliginden ortaya cikiyor..
HDP ,pkk ya karsi kurulmus bir parti diyorsun da s.demirtas eski pkk militani oldugunu unutmussun. hatta simdiki milletvekilleri bile pkk,ya hizmet etmistir.
ben pkk,nin kürtleri temsil ettigini ve kürt halki icin savastigini kabul etmiyorum..
0

Beitrag gepostet am 06.01.15, 12:10 @--azad-- Nr.: 7 Antworten

Neden AKP degil...
toni...
Pkk,nin da HDP nin de kuruldugu yillari biliyorum ama kurulus amaci hakkinda bilgim yok..yok derken amac sürekli degisiyor bu nedenle takip etmek zor oluyor..
Bu nedenle bazi seyleri senden ögrenmek faydali oluyor..ben düsünce ve yorumlarimi ortaya koyarken kimseyle sidik yaristirmayi amaclamiyorum,ve cok bildigim konu haricinde iddia etmiyorum...kimseyle inatlasmiyorum..
0

Beitrag gepostet am 06.01.15, 12:14 @--azad-- Nr.: 8 Antworten

Neden AKP degil...
son yazdiklarina aynen katiliyorum..
bu sorun cözülmeli ama nasil oldugu da önemli yani takip edilmesi gereken yol önemlidir..
ben de bu nedenle diyorum ki demokrat hatta sosyal demokrat bir iktidar gerekli...
0

Beitrag gepostet am 06.01.15, 15:24 @_asil_ Nr.: 9 Antworten

Neden AKP degil...
inancli vatandaslari gerici gören ve egitimi kisitlayan bir chp,mi...
ne kadar gercekcisiniz,yani abartinin bu kadarina pes dememek icin aklimi muhafaza etmem gerek...
etnik kökenimiz ne olursa olsun hepimizin türk vatandasi oldugumuz bir gercek degilmi.???
asil bir AKP,li olarak TC,yi kaldirmak istediginiz icin kendinizi elestirin,benim actigim konunun size sacma gelmesi normaldir zira gerceklerden uzaksiniz..ve inaniyorum ki ne yapilirsa yapilsin AKP yapinca size göre mubahtir...
Öz elestiriden uzak olursaniz asilliginizi kaybedersiniz,,,sadece nickiniz asil olur ama siz degil...
0

Beitrag gepostet am 06.01.15, 17:24 @anlage Nr.: 10 Antworten

Neden AKP degil...
Asil hanim kendiyle celiski icerisinde...
yanlis yapa yapa dogruyu görecek diye düsünüyorum..
insallah gec kalmaz..
0

Beitrag gepostet am 06.01.15, 17:26 @--azad-- Nr.: 11 Antworten

Neden AKP degil...
toni...
ya sev ya terk et slogani kemalistlere ait degil..
bu slogan MHP ye ait bir slogandir..ben kemalistlerden hic duymadim
0

Beitrag gepostet am 06.01.15, 17:34 @babey Nr.: 12 Antworten

Neden AKP degil...
Evet ben de kurtulus savasimizi beraber verdigimizi düsünüyordum ancak dogu ve güney dogu bölgelerimizde katilan ve sehit olan asker sayisinin en az oldugunu ögrenince öyle olmadigi ortaya cikmis oldu...googleye sor bak inanmiyorsaniz...
ayrica kemalizm hakkinda özellikle son zamanlarda yanlis bilgilendirme politikasi güdülmektedir.
elinizin altinda bilgisayar var gercek kemalizmi gercek kaynaklardan ögrenebilirsiniz...
0

Beitrag gepostet am 06.01.15, 17:38 @--azad-- Nr.: 13 Antworten

Neden AKP degil...
toni...
sen kemalizmi yanlis biliyorsun,seni yanlis bilgilendirmisler..karadenizde sinop,a bomba yagdirilmasinin nedeni sapka takmamak degil...karadeniz bölgemizde faaliyet gösteren rum pontus cemiyeti mensuplarinin faaliyetlerine devam etmeleridir...
neyse konumuz bu degil...
0

Beitrag gepostet am 06.01.15, 22:14 @xatune Nr.: 14 Antworten

Neden AKP degil...
aynen cok dogru..
0

Beitrag gepostet am 06.01.15, 22:19 @xatune Nr.: 15 Antworten

Neden AKP degil...
ben konuda yazdim zaten ama daha cok nedeni var hangi birini yazayim..ama istedigin kadar yaz söyle bazilarina anlatamiyorsun...
gercekler agir geliyor..
0

Beitrag gepostet am 07.01.15, 00:51 @babey Nr.: 16 Antworten

Neden AKP degil...

buyur burdan yak

Müjdat Gezen / Levent Kirca / Uğur Dündars Foto
0

Beitrag gepostet am 07.01.15, 01:02 @babey Nr.: 17 Antworten

Neden AKP degil...

buyrun

Karakiz Hülyas Foto
0

Beitrag gepostet am 07.01.15, 11:24 @davut-bey Nr.: 18 Antworten

Neden AKP degil...
davut bey..
asil hanimin yazmasi  oldugu kadar yazmamasinin hic önemi yok,gercekler yine yerinde duruyor
bence kisi sacmalayacagina hic yazmasin...
yani biliyorsan konus ibret alsinlar,bilmiyorsan sus adam sansinlar...
0

Beitrag gepostet am 07.01.15, 11:35 @davut-bey Nr.: 19 Antworten

Neden AKP degil...
toplumsal muhalefet gittikce cogaliyor...
kobani meselesi iktidarin gercek yüzünü gösterdi ve kürt halki AKP,nin ne oldugunu anladi..
Ayni sekilde alevi vatandaslar AKP,nin söyledigi yalanlarin farkina vardilar,ayirimcilik yapmiyorum diyenler sadece alevilerin destegiyle ayakta durdugunu sandiklari esad,a karsi uyguladiklari politika ters tepti...suriyede alevi katliami yapan terör örgütlerine verilen destek ve yalan vaatler
alevi vatandaslari da AKP,ye karsi tavir almaya  mecbur etti...
yani toplumsal muhalefet gücleniyor insallah yaklasan secimlerde  cig gibi büyür ve patlama yapar.
0

Beitrag gepostet am 07.01.15, 18:29 @babey Nr.: 20 Antworten

Neden AKP degil...

neden akp degil????

Müjdat Gezen / Levent Kirca / Uğur Dündars Foto
iste size neden AKP degil nedenlerinden bir tanesi Zihniyete bir bakin aradaki farki görün
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Neden AKP degil...