|
|
|
139740 |
-hayir o yanlis biliyo...  -alkohol her erkek icin sayilmaz..  -hediyemi vardi...  -bende isterim hediyeemiii., ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
ich meinte damit..ich bin schon alt...noch älter?  ich weiß warum du ..küsmek yok gesagt hast..wollte es von dir lesen:P sagol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
1..benim dediklerimi dedin 2 hadi mi????
olmadi simdi :P
hembir erkek sana ne stickeri versin isterdin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
-ben aldim hediyemi.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
-yaslimisin sen...  -iyi rahatlatimi sizi abim... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
tabiki alkol her erkek icin gecerli degil..arabada vs vs ama cogu erkek icin olanlari yazdim..ve hava atmak icin heralde...kitap okumak gibi seyler yazamam heralde  ben mesela kitap okurum...ve gecen mola yaparken bir almana esra erol dan bahsettim  sen neler konusursun...ilgini ceker? sey den baska |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
mal so mal so...mal kindisch mal zu erwachsen ne rahatlatdimi ?  yaw yarim yarim yazma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
-neyden baska...? ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
bir kadin olarak ..mizah ya inaniyormusun..okumadan ayni seyleri yazdigini?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
ne bilim...erkeklerden baska
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
-anladim cok yaslisin takip edemiyosun...  -benim yazmam rahatlatimi seni diyorum abim ja...  -sen yazdin benim yazmamdan sona rahatladim..  -yaslilarla iyi gecinirim aslinda ...  -ama sen prostat olmusun tek tek konusuyoruuu...   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
-benim ilgi alanim hep erkek...  -arada kitap okurum ama yine erkekler hakkinda... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
hahahahahah -abim takside baglamis pesin vermiyoruu..   ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
ilk yazdiginda aciklamadin ama...simdi daha yeni yazdin ...
hadi sen anla bu yazimdan simdi :P
sen tek tek yazmasan anlicam..anliyoru?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
stickeri haketmedin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
sende erkeklerin ilgi alani misin? gercekte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
-seni cok iyi anliyorum...  -ne dedin... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
-sadece ödemelerinmi sisscek,,  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
zaten erkek olarak sticker isteseydin sasardim
bayan olmak ile ne alaka...sen söyle ne stickeri istiyon...pembe kalp mi olsun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!