|
|
|
139740 |
was kann man mit den punkten alles machen?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
-bana geschenke yapabilirsin...  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
-ben istiyorum.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
istedigin icin mi?
was sagt man dann da?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
-evet istedim..  -verirsin oder vermezsin..  -iki cevabada hazirim..  -neden soru isareti oldun..  -verceksen söylerim.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
vermemi istermisin istemezmisin   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
war bisle unlogisch eben
ne isterdin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
-istemeye alisik degilmisin..  -adreanda hep utaniyo istemeye...  -bekliyo kendiliginden versinler..  -cok bekler ozaman...  -ben istiyosam söylerim..  -man muss nur wollen.. tac istiyorum ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
istedigini söylemistin zaten ondan unlogisch dedim kendime :P ben birsey istemedimki alisik olim olmayim  ama hersey punktelerle olsa bende alisik olurdum istemeye  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
senden ne kazancam?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
-baska seylerde istiyorum..  -burda punktlarla tac istiyoruu..  -fark etmez isteklerin yeri.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
-13 tarik abim bana tac gönderdi...  -abimin puanlari az ucuzundan yollamis... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
anlamadim ..tarik abin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
-hediye göndedi bana 13tarik ..  -taniyomusun..!? -danke:& cok güzel...    -cikista alip gidicem takcam saclarima.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
yok tanimiyorum...hediyenin ucuzsu olmaz..iyisi ..kötüsü olur :P güzel yakisir sana..cindy  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
bende tsk ederim....erkek taci dimi o  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
-evet erkekler icin olani O..  -güle güle kullan ...  -unutma takmayi ...  -is arkadaslara hava atarsin..  -evet haklisin..iyi kötümü bilemedimki.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
onlara hava atmak icin baska seyler gerek
party:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
139740 |
-abim sanada aldim hediye ..  -ptt yolladim geldimi... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!