|
|
|
şeker mi şeker... |
nah önemsiz.....30 umda da 25-30 luk citirlara baktim,40 imda da bakiyorum,50 imde de bakacagim,60 li 70 li yillarimda da 25-30 luk citirlara bakacagim..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
kapimi caldin mi ki seker verecegim !? tztztztztzzz.....  
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
ich angst  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
Tanimasam yutcemde emme velakin ile degil... sanaldaki asklarini tek tek sayarim..sonra digerleri karar versin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
du recht haben..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
ben tam cinsim zaten yahu ama öyle cins degil bu dedigim ama....cinsiyet bazinda cins yani ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
lan oglum,senelerdir burada kim agliyor ? sifir cekiyom,daha bir siftah yok,bir kiz ayarlayamadim....pesimde hep erkekler,mesaj kutumun yarisindan cogu erkekler ile dolu,vs...vs diye...daha ne diyiim,halimi daha nasil anlatayim abi yaaahu !?   
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
yemin beybi....... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
birkac böyle video daha vardi mmm.....youtube a bulursun,gercekten de cok tatlilar. o dünyalari yikilmiyor mu, saniyesinde kücük emrah a bagliyorlar...... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
Tabi tabi..sen kendini acindir. Simdi cagracam butun hatunlari gorecen seyi.. Rusu Afrikasi birakmadin be...Insaf be Insaf. Yeter artik cekil kenarada Colu Cocuklarda faydalansin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
ve monster ag de ki kiz.....tipatip aynilar,dogru tespit ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
büyümüste kücülmüs dediklerimizden bu seker sey de ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
lennn ne burunmus bu boyle vissss |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
Bu cokk sirinnn ama ----- "ich bin nicht eingebildet,mich gibt's wirklich&qu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
eh iste, senin kadar olmasa da..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
yani senin ekledigin videoda bise fark ettim  ama yazmiim buraya ----- "ich bin nicht eingebildet,mich gibt's wirklich&qu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
sag kolumu uzattim,oraya yaz bari.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
Sag olmaz sol kolun belki ----- "ich bin nicht eingebildet,mich gibt's wirklich&qu |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!