|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
kimisi o kadar seker ki yani bazilarinin verdigi reaksiyonu burada yetiskinler bile veremiyor bazen.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
o sondakiler iste hosgörülü olmayi,anlayisli olmayi güzel asilamislar cocuklarina.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
alanlara da mani olmayim ben..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
hahahahha -cok güzel bunlar...  -sen 1.28h cocuk gibi yaptin dimi...  -cukulatami yerse bende aglarim..  -hayir beni yine aglaticaksin kac kac kac... ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
hadi iyisin kismetin acildi Sekey Cocuk .. Gözlerinin icine bakmis Seker oldugunu anlamos..kiskandim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
yok,ben 2.25 de ki cocuk.....
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
oulum,kac senedir ögrenemedin mi halen !? benim kismetim hep aciktir ki.....
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
-bu konunda.. -admincimcim biseyler yazmis ama bulamiyoruu..  -yazilar silindimi lookim.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
jepp,bende de birseyler yazmis görünüyor. silmis herhalde yazdigini.... 
olabilebilersin....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
-danke la..  :& -tüh ne yazdi acaba...!!   -admini cok merak ediyoruu..  -bize hic katilmiyo..  -bizi begenmiyoruu.. ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
Bu yastan sonra Cinsiyet önemsiz ulennn.. Bak adam sana talip. Zaten yengede karsi gelmez bu Aska  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şeker mi şeker... |
bu yil sekerde istiyen yoktu kapida halloween kuru gecti diger seneelere karsi belki büyükler kücüklerin sekerlerini yiyor diye cocuklar seker toplamakdan vazgecmis olabillirler Sen benden böyükdün demi wo ist meine seker facegcigim  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!